שאלה

חחח מתוקה שלי-את צריכה לקפוץ לאתר הבית

זה בדיוק מה שמרכוס אמר-שכל מי שהולך לדרוברס חייו בסכנה, כי יש קללה על דרוברס והוא רמז לפטריק שחייו בסכנה בגלל הקשר עם גרייס.

תודה על המחמאות!

למרות שרק ניתחתי קטע קטן של תוכנית, אני שמחה לדעת שאת משווה אותו לניתוח של מלחמה ושלום, מקבת' והחטא ועושנו. כיף לי לדעת שאת חושבת שהכתיבה שלי ברמה אקדמית.

הבנת הנקרא....

" אפילו את מקבת', מלחמה ושלום והחטא ועונשו לא ניתחנו עד כאלה רמות לבגרויות. "

עוד יותר טוב...

לפי מה שאת אומרת, הקטע שניתחתי הוא ברמה כל-כך גבוהה ומבריקה, שאין אף חוקר אקדמי בעולם שהצליח להגיע לרמה שלי! אוהו, בחיים לא החמיאו לי ככה, תודה רבה!

yafash7

New member
את משהו!

אני חייבת להכיר אותך. כזו חדות ושנינות יש בך שזה באמת כיף לי להכנס לפורום. תמשיכי שכן את תורמת רבות לפורום ושוב את על-הכיפאק. באמת ושיהיה לך ולכולן שבת שלום.

yafash7

New member
התכוונתי אליך מקורית שהגיע הזמן שנדע מי את

באמת. וגם לך רוחמה שיש בך המון רגישות וכושר ניתוח מקסים. חבל שאת לא התסריטאית, בטוח שהכל היה נראה אחרת.

נראה לי שאלכס כל כך הסתכסך עם הבמאי

שאפילו הלוויה לא רצו לעשות לו, גם הרגו אותו בצורה אכזרית שזה נראה לי בכלל מקרה של סכסוך קשה בין הכותב והבמאי לשחקן...חחחח וגם לא עשו לו הלוויה, המינימום זה הלוויה לא? חחחחח

לגמרי

הענין הזה שאין הלוויה לאלכס הזוי לכל הדעות כאילו ראבק! דמות ראשית! לא תגידי מישהו שהיה שם דקה, פרק, עונה הוא היה שם 7 עונות!!!! מה נסגר?

q1231

New member
תשובה ספויילר

ג'ודי אכן תחזור בפרק סיום הסדרה יחד עם מג בנוסף תחזור גם שארלוט

../images/Emo12.gif

אני עוד אחשוב שפרק הסיום יהיה מרגש

אני בערבים לא צופה אלא בשידורים החוזרים

אבל גם בקושי, אני לא יושבת וצופה אלא מרשה לעצמי לדפדף בשאר הערוצים או לקום ולעשות עבודות בית תוך כדי צפייה.

למעלה