נכון,
אבל כולם בטוחים שדברים אחרים טובים לי, אבל אני יודעת מה טוב לי. תראי ההתנהגות שלה מראה שהיא בדיכאון או משהו, אני לא פסיכולוגית, אני לא יודעת, אבל זה לא נורמאלי שבוכים על כל שטות קטנה, שלא רוצים לקום בבוקר, שכל היום נשארים במיטה אם אין התחייבויות. אבל היא לא מבינה שהיא צריכה טיפול או עזרה כלשהי, היא חושבת שאני צריכה עזרה כלשהי. אמרתי לה שתרגיע את הבכי והמריבות וללחוץ, כי ככה היא לא תגיע לשום דבר, אז זה נרגע לשבוע- שבוע וחצי, וחזר בגדול. תראי הן לא יודעות מה להגיד, בשביל להשיג מה שהן רוצות, הן מנסות באמת, הן מנסות בשקר, כל האמצעים כשרים כנראה להשגת המטרה, וזה לא צריך להיות ככה. אמרתי לה אתמול, אולי תנסי לחשוב למה זה ככה? למה דברים לא יכולים להתבטא כמו שאת רוצה? היא אף פעם לא ניסתה לחשוב על זה, אבל תמיד אומרת לי שאני לא רואה את הצד שלה פה. זה לא היה אמור להיות מעבר קולקטיבי, אמא שלי רצתה שאני אעבור לבית שלה ואגור ב100% מהזמן, שנתנהל כמשפחה בשעות היום ובלילה אבא ילך לבד לישון פה ולפעמים היא תבוא איתו לבית שלו ושהם ישנו ביחד וינסו. אני אמרתי שאין לי בעיה לישון שם לילה שהם ישנו פה, אבל כשהם לא רוצים לישון ביחד, אני רוצה לישון בבית של אבא, וביום אני רוצה להיות בבית של אבא, על אולי ועל יכול להיות אני לא רוצה להתחיל לשחק ולהעביר את כל החומרים של הלימודים שלי, כבר עשיתי את זה, כבר איבדתי דפים וזה סיוט, ועוד מעט מבחנים אני לא יכולה להרשות לעצמי. לא, האנרגיות הרעות היו שם תמיד, גם ביום הראשון, בלילה הראשון, בשבועות הראשונים, כשעוד לא רבנו ועוד היה רגוע. ועוד לפני בכלל שהיא עברה, מאז שעלה הסיפור הזה, התחושה שלי, שזה לא מקום בשבילי, ואני לא אמורה להיות שם. עכשיו, להעביר דברים, היא רוצה לנסות, הא לא מבטיחה שום דבר, והיא לא צריכה להבטיח שום דבר, לא מחפשת הבטחות, היא רוצה להיות איתו לבד, וזכותם. אבל אם את שואלת אותי, אני חושבת שהיא לא רוצה לנסות בכלל שום דבר, ושהכל דרך להביא אותי לשם. בכל אופן היא אומרת שהיא לא תנסה עד שאני אגור אצלה 100% מהזמן, ואמרתי לה שאני לא מוכנה לזה, ושזה לא צריך להיות קשור אחד לשני. אין לי בעיה למצוא זמן לשתינו, פעם בשבוע, פעם בשבועים, תלוי בלחץ של הלימודים, אבל לא שזה כל כך כבד, אני לא יכולה, פגישה איתה מוציאה אותי מריכוז לכל אותו היום, ואין לי את מי לשתף כל כך ועם מי לדבר כל כך, מספר האנשים האלה אני יכולה לספור על יד אחת, כי הרוב לא יודעים את האמת, זה סוד כזה, שאני החלטתי להפסיק אותו. אבל יש לא לראות את החיים בלעדיי, שהיא לא צריכה לראות אותם בלעדי, ויש מציאות, ועם הגיל הילדים פורחים מהקן, ואת יודעת כבר עכשיו אין לי כל כך הרבה זמן פנוי, צריכים להיות לה חיים משלה, עיסוקים משלה, שלא כל חייה יהיו סובבים סביבי או סביב אחותי. אני לא מתרעמת כשיש משהו שהיא אומרת שאני לא מסכימה איתו, לפעמים כן בעצם ולפעמים לא, ברוב המקרים היא בוכה, היא כבר לא במצב להקשיב, אז אני שותקת. כן אני אכתוב לה הכל, אני פשוט לוקחת את הזמן קצת ומגבשת לעצמי איך לכתוב ומה לכתוב. אבא שלי אומר לי לפעמים שהיא בוכה, ואני אומרת בגללי, הוא אומר נכון או משהו כזה, הוא מבין שמשהו לא בסדר, אבל הוא לא מתערב, ואני לא משתפת, הוא לא צריך להיכנס באמצע, הוא אומר לי לדבר איתה לפעמים, כי היא אומרת לו שהכל קשור בי, כשהוא רוצה החלטות על שניהם ואם מנסים או לא מנסים, אם מתגרשים או לא מתגרשים, הוא רוצה החלטה, הוא לא רוצה את האי ודאות הזאת. תודה רבה שוב פעם, אני מעריכה את זה מאוד וגם תמיד אם תצטרכי משהו.