שאלה ?

הבהרה לשאלה

לפני כ4 שנים היתה מריבה בין שוטרים לבייני אני טענתי להגנה עצמית והם טענו לתקיפה נעצרתי ל24 שעות ולאחר מכן שוחררתי כשנה לאחר מכן הוחלט על הגשת כתב אישום וזומנתי לבית המשפט והגעתי לדיון לאחר מכן נקבע שוב דיון והדיון נדחה וכבר למעלה מ3 שהים לא שמעתי מתיק זה דבר ולאחר מכן הוסבר לי שתיק זה הינו תביעה עומדת גם אני להבנתי כי בעצם לא הייתה החלטת שופט וניראה כאילו התיק התאדה השאלה היא האים השוטרים הגיעו למסקנה שלא יוכלו להרשיע אני לא הבנתי כי במידה ותיק זה יסגר אני פשוט יבקש מחיקה שלו

תשובה

כדאי שתברר במח"ש ייתכן וזו הסיבה שכן אתה טענת לאלימות של השוטרים כלפיך וייתכן ובעקבות זאת העניין שלך מעוכב. הייתי ניגש לכל תחנת משטרה ומבקש להוציא גיליון רישום פלילי ואז תוכל לדעת באיזה סטטוס התיק נמצא. כמובן שניתן לברר זאת אל מול התביעות אבל עדיף קודם באמצעים שלעיל.

תשובה

כדאי שתברר במח"ש ייתכן וזו הסיבה שכן אתה טענת לאלימות של השוטרים כלפיך וייתכן ובעקבות זאת העניין שלך מעוכב. הייתי ניגש לכל תחנת משטרה ומבקש להוציא גיליון רישום פלילי ואז תוכל לדעת באיזה סטטוס התיק נמצא. כמובן שניתן לברר זאת אל מול התביעות אבל עדיף קודם באמצעים שלעיל.

תשובה ןתהיה

מצד אחד השוטרים בקשו סולחה מצד שני ברישום הפלילי רשום תביעה עומדת מצד שלישי עדיין ( כ 5שנים ) לא שמעתי ממח"ש טבריה , גם בתחנת קרית שמונה ביום המעצר ביקשתי בתחנה לראות נציג תלונות הציבור , התיק הועבר לבית משפט בצפת ועברו כ4.5 שנים כיום ברישום הפלילי רשום תביעה עומדת תמוהה ביותר מבחינתי הייתי סוגר את התיק למרות שהוא הגנה עצמית השאלה איך עושים זאת , אין לי כסף לעו"ד?

תשובה

אם אני מבין מדבריך עומד ותלוי כנגדך כתב-אישום בבית משפט שלום בצפת מזה כ-4.5 שנים? מה עלה בגורל הבירור שערכת מול מח"ש? האם הוגשו כתב-אישום כנגד השוטרים? האם נתקבלה החלטה בעניין התיק נשוא התלונה שלך? האם קבלת הודעה על כך ממח"ש?

למעלה