שאלה (:)

orLeto

New member
ABL

פשוט הכי יפפפפפפפפפה בעולםםם!!! אני כמובן אוהבת גם את האחרים אבל ל-ABL אני מתחברת יותר.... לסגנון מוסיקה למילים לאיך שג'ארד היה נראה אז....חחח...סקסיייי עם הקצוות האדומים האלהההההה!!! ♥♥

NASTIAtheSAVIOR

New member
...

אני בעצמי לא יכולה לבחור,אני אוהבת את כולם באותה המידה, אני מאוהבת בשירים של ABL לגמרי,התמכרתי אליהם מהאלבום הזה, אבל ברור שאני אוהבת מאוד גם את האלבום הראשון והאחרון שלהם,הם נשמעים טוב פשוט בכל מצב וזה קשה לבחור. ):

orLeto

New member
צודקת...

אני פשוט מכורה ללהיטים הישנים מ-ABL.... from yesterday the kill ABL attack.. אבל ברוררררררר שכולם טובים...:) הם תמיד טובים...♥

BtHeS 94

New member
ABL *-----------*

כי אני יותר מתחברת למילים שלו,מאשר לשאר האלבומים,כמובן שגם האלבום הראשון מעולה, אבל אין על ABL,מכל הבחינות :> הוא כ''כ מיוחד *-*

BtHeS 94

New member
חוצמזה שהשירים הישנים שלהם הכי טוביפ :p

והם אלה שישארו כאן לנצח :p

BtHeS 94

New member
גם התאהבתי במארס דרך ABL

ואני עדיין מאוהבת קשות בדה קיל *-*

The Fantasy

New member
וואי זה ממש קשה...

אבל אני ממש ממש מתחברת לTIW...כי הם נשמעים כאילו הם ממש כבר שלמים עם עצמם ויודעים מי הם כאנשים וכלהקה. וחוץ מזה שהם שילבו את האשלון בעשיית האלבום, כך שזה פשוט אלבום חזק. אבל אני גם מאוד אוהבת את הסלף טייטלד...יש להם סגנון ממש ייחודי שם ולא מתיימרים להיות אף אחד אחר חוץ מעצמם. ודבר שני, כמו שאופק אומרת, זה אלבום שאנון
ABL הכי פחות אהוב עליי, למרות שאני גם אוהבת אותו מאוד, בגלל שזה נשמע כאילו הם מתאמצים להיות משהו שהם לא...מנסים להתחקות אחרי כל הלהקות אימו של אותה תקופה ופחות להיות מי שהם.

maya254

New member
../images/Emo207.gif אני חייבת לשתף..

אממ קודם כל.. אני אוהבת את שני הדיסקים ABL וTIW שניהם שונים אחד מהשני, אבל אין לי מושג מי יותר יפה חח.. שניהם :)) זה ממש קשה לבחור :) דבר שני, אני חייבת לשתף! תקשיבו הגל ביטולים האלה ממש מפחיד אותי!!! היה איזה אחד שאמור היה לבוא והוא אמר שהוא בא והכל כי הוא אוהב את ישראל והופיע פה בעבר, אבל הוא קיבל איומים על חייו מארגונים פרו-פלסטיניים! אני נורא מקווה שזה לא מה שיקרה עם 30.. מזל מצד אחד שהם לא כאלה מוכרים פה ומזוהים בעיקר עם נוער.. מה אתן אומרות? אני מקווה ש30 לא ייכנעו לשום לחץ במידה ויופעל עליהם.. זה חלום שהם באים! למה יש אנשים שאוהבים להרוס.. אייף אין קשר בין מוזיקה לפוליטיקה או כמו ש30 אמרו בשיר שלהם: leave the politics to mad men..

DarkSecretLove

New member
אני לא חושבת שהם יבטלו

גם אם יווצר עליהם לחץ פוליטי כל שהוא,הם יתעלמו ממנו. אם יש משהו שאני ממש תופסת מהם,זה איך שהם מתחמקים מפוליטיקה,פשוט "לא איכפת להם" .ואני לא אומרת לא איכפת להם כאילו במובן של-שימות העולם לא איכפת לי.אלא לא איכפת להם כי הם לא רוצים לשתף את כל העולם. באמת אם יש להקה שאני לא דואגת שתבטל הופעה שלה בגלל לחצים פוליטים זה הם. וג'ראד אם יגידו לו לא לבוא,הוא יעשה דווקא ויבוא..
חח

maya254

New member
../images/Emo13.gifחחחחחחח

חחחחח וואיי הרגת אותי מצחוק עם " וג'ראד אם יגידו לו לא לבוא,הוא יעשה דווקא ויבוא.." חחח כל כך נכון!! תודה על שהרמת לי את המצב רוח!! :))

אני לא מאמינה שהם יבטלו

אני חושבת שמי שדיברת עליו היה אלוויס קוסטלו. האדיוט לא קיבל איומים מאף אחד, הוא פשוט החליט לא לבוא. המפגרים האחרים שבאו בעקבותיו היה הפיקסיז, גורילז סאוד סיסטמז והקלקסונז. השניים האחרים היו אמורים לחמם את פלסיבו (שבהופעה שלהם הייתי) והם החליטו לבטל 24 שעות לפני ההופעה. אבל מי צריך אותם. תקשיבי, זה מפחיד נכון, אבל יש אמנים חכמים שמבינים שלהחרים קהל שלהם זאת לא הדרך להביע דיעות פוליטיות. פלסיבו הופיעו פה ואחרי כמה ימים הלכו להופיע בלבנון, אלטון ג'ון התייחס לשמועות ואמר שהוא מכבד את המעריצים שלו באשר הם ולא שם על דיעות פוליטיות. ריהאנה הייתה פה,מטאליקה היו כאן! אוזי אוסבורן בא ומיסי אליוט ותודה לאל אף אחד מהם לא ביטל. ורק לידיעתך , אלוויס קוסטלו קיבל כמה הודעות נעצה מלהקות שהיו כאן ואמרו שהוא חתיכת מפגר שהוא מוותר על הקהל הישראלי. אז אני לא חושבת ש-30 הם מפגרים. אני תופסת מהם ואני גם יודעת שהם לא ינסו אפילו להכניס את עצמם לבוץ הזה, כי זה משהו שהם לא מבינים בו.

DarkSecretLove

New member
ST ו TIW אחלה שירשור יקירתי! ../images/Emo47.gif

שניהם ייחודיים ועמוקים,אני חושבת שאלו היו תקופות השיא של הלהקה,כשהם רק התחילו ועכשיו. פשוט המוזיקה והליריקס מראים מה זה באמת 30STM . אני חושבת שהם היו הכי אמיתיים והכי עצמם בשני האלבומים האלו. אולי בSELFTITLED הם היו עוד חדשים ולא בטוחים בעצמם,אבל אני חושבת שזו הייתה המוזיקה הכי טובה שלהם.וגם לא הייתה מוזיקה כזאת ב'סצנה' שלהם,ככה שהם עשו משהו באמת חדש. וכמובן ב TIW הם באמת מצאו את הסגנון של עצמם,ואיך לכל אחד יש מקום,כמובן שגם הצירוף של האשלון לאלבום הזה בעזרת הסאמיט רק העצים את הכח של האלבום.

sashkaalex

New member
שאלה..

לדג'ארד יש קעקועים..? אם כן אז כמה ואיפה...? וכנ"ל לגבי שנון וטומו..=)

למה בשרשור הזה אבל?..

עונה לשאלתך בכל מקרה: אבלאני מזהירה אותך. אני לא יודעת את מיקומם המדוייק של הקעקועים המדוברים, ואני גם לא כל כך זוכרת את כולם. אז מי שיודע שיתקן אותי. תוד. טוב אז לג'ארד יש את הגליפיקס על שורש כף היד, ונראה לי שגם איפשהו את הX של האשלון. וגם את המשולש החדש. לשאנון יש בערך את אותם הקעקועים. ונראה לי שהוא קעקע את המשולש בצוואר. לתומו יש קעקוע אחד על הזרוע. ואני לא זוכרת מה כתוב בו משהו שקשור ל-30. כן. אני גרועה. אבל אלו בערך הקעקועים ולהבא יקירתי, תשרשרי את השאלה שלך לשרשור אחד אוקיי? כי זה שרשור רציני וחבל

DarkSecretLove

New member
+ לשאנון

יש קעקוע של כדור הארץ על הגב וגם חצי שרוול שאני לא בדיוק יודעת מה יש עליו,אבל זה שמש עם טראייבלס כאלה.וכמו ששני רשמה יש לו את המשולש על הצוואר.

sashkaalex

New member
סליחה ...

אני פשוט לא יודעת איפה ומתי ליכתואב את השאלות שלי...=\

למעלה