שאלה (:)

DarkSecretLove

New member
פשוט חבל להפריע בשירשור כשזה לא קשור להודעה

רק להשתדל לא לעשות את זה שוב,כי זה יוצר בלאגן .. מטעויות רק לומדים =)

זה בסדר בובה לא נורא ../images/Emo24.gif

את יכולה גם לפתוח שרשור חדש אם את לא יודעת איפה לכתוב. מטעויות לומדים ותכלס לא נפל העולם בגלל זה

A Modern Myth

New member
שאלה ממש קשה...

ברור שאת כל האלבומים אני אוהבת ושומעת, אבל כל אלבום באמת מייצג תקופה אחרת ובעיקר צד אחר של הלהקה. הראשון הוא יותר אפל כזה, של אנשים צעירים שמחפשים את המקום שלהם, ואני אוהבת אותו בעיקר בגלל כל השכבות של הליריקס והמנגינה, שגם בשמיעה האלף מגלים צלילים ומשמעויות חדשות. את הלהקה הכרתי בעצם מABL, אז זה גם מסמן לי סוג של העדפה. אני חושבת שמABL אני שומעת הכי הרבה שירים בקביעות מתוך כל האלבומים, פשוט כי הסגנון עדיין נשאר קצת ST בחלק משירים, ושומעים את ההתקדמות שלהם לעבר TIW העתידי. וגם כי AMM עיצב אותי כבנאדם שאני כיום (ראו כינוי חחח) והקליפ של ABL הוא הקליפ האהוב עליי ביותר (אם לא מחשיבים את CTTE.. אבל שניהם ממש שונים אז אי אפשר ממש להשוות) ומTIW אני שומעת כמה שירים בקביעות, כמו hurricane,ctte,noth,tiw,k&q ואת כל השאר כמו 100suns והטרקים האחרים שהם כמו מן מעברונים כאלה באלבום, קשה לי יותר להתחבר. גם בגלל שהקטעים של הסאמיט לא מתאימים לכל השירים לדעתי, עצב השיתוף של המעריצים באלבום הוא מדהים, אבל אני חושבת שהיו צריכים להשאיר את זה ב2-3 שירים שזה באמת מתאים להם, ולא לשים את הקטעים האלה בכולם. זה עושה את השירים קצת המוניים לדעתי. בקיצור.. באמת חפרתי. אז אני אסכם בזה שלכל אלבום יש השפעה שונה עלי, אין כזה שאני אוהבת יותר או אוהבת פחות, עצם העובדה שכל אחד שונה מקודמו גורמת להם לעניין תמיד ולא לשעמם. וזהו חח

BtHeS 94

New member
צודקת,כל אלבום מייצג תקופה

אולי אפילו תחנה בחיים שלהם...הם ממציאים ת'צמם מחדש וזה מה שאני אוהבת בהם, את המקוריות שלהם,את האומץ לבוא ולשנות סגנון... אבל כמה שזה מגניב והכל-עדיין ABL ללוקח את כולם לדעתי...הוא מיוחד,הוא אפל, והשירים בו יכולים לגרום לך פשוט להיסחף,ולהתמכר.ממש להתמכר... *-------* אין על 2006 סטייל :p

תודה לאל! יש לי זמן

אני מסכימה עם כולם שזו שאלה קשה ו.. שזה שרשור טוב! קשה באופן אישי לבחור אלבום אהוב כי אני אוהבת את כולם. אני יכולה להגיד לי מה האלבום האהוב עליי כרגע, אבל אני יודעת שברגע שיצא דיסק חדש או שישתנה לי המצב רוח אז יהיה לי פייבוריט אחר. בכולם יש משהו מיוחד, והם כל כך שונים אחד מהשני שאני לא מסוגלת לשים את כל באותה הקטגוריה ולהגיד "אוקיי.. את זה אני אוהבת יותר ואת זה פחות" כמו שיש לי עם פלסיבו או kings of leon. אני אוהבת את S/T בגלל שהוא ייחודי, אני חושבת שזה 30 בצורה הכי ראשונית שלהם. בדיסק הזה את מבינה מאיפה נולדו הרעיונות. כמה עצמה יש להם, מה הדעות והמחשבות שלהם. זה דיסק כל כך חזק וראשוני שאף דיסק אחר לא יוכל להתעלות עליו. ABL היה סוג של התחלה חדשה שבה הם חשפו עוד צד שלהם. הם הראו צד שהוא טיפה יותר נגיד לקהל הרחב. הם גיבשו יותר את הרעיונות שלהם.. זה דיסק עם התחלה אמצע וסוף. דיסק סיפורי שכזה, שלא כמו מS/T שעל אף שכל השירים היו באותו הסגנון הם לא הכי המשיכו אחד השני. בדיסק הזה יש את ההמשכיות שעושה אותו כל כך מיוחד. מהרצון לשינוי ועד השינוי. הדיבור הכל כך חזק עם העצמי שלך.. אני חושבת שאין אחד לא שומע את הדיסק הזה ובדרך מסתכל לתוך עצמו. וTIW הוא בכלל דיסק שנוצר ממצב נתון בחיים שלהם שבו הם היו בהרבה מלחמות עם החוץ ועם עצמם. גם הוא דיסק עם התחלה אמצע וסוף שמספר על הרבה מאוד מצבים וסוגים של מלחמות. זה דיסק שונה כל כך מהשניים האחרים. פתאום הקהל משתתף.. וזה עושה אותו דיסק עוצמתי. הם מוסיפים למושג מלחמה גם את כל ההמון, אני חושבת שזה דיסק שהוא פחות עם תכנים אישיים ויותר תכנים לכלל, תכנים להסתכלות על החוץ. בואי נגיד שכרגע, האהוב עליי זה TIW, אבל לפני שנה זה היה ABL. אז אולי זאת תשובה מספקת לשאלה שבכותרת שלך

TA127

New member
../images/Emo207.gif נצלש קטן...K&Q ב OSL

K&Q הגיע עד לקוריאה...לטיזר של ליגה של משחק מחשב ששם זה הספורט הלאומי שלהם XD הינה זה אם מישהו מעוניין http://www.youtube.com/watch?v=p2m3xCTeues

DarkSecretLove

New member
נחמד!

תודה על הקישור ,טוב לראות שהם מצליחים להפיץ את K&Q רק יש שרשור OFF למטה זה היה יכול להיות נחמד אם ההודעה הייתה שם.. להבא נא לשים לב =)

TA127

New member
אין לי שמץ של מושג מה זה שירשור OFF

בכל מקרה לקוראנים האלו יש טעם טוב במוזיקה...עונה שעברה היה שיר של BFMV ועם איך שהלך להם היום במונדיאל...עדיף שישארו עם הספורט הזה XD

DarkSecretLove

New member
חח כן ראיתי את המונדיאל היום,בהחלט משחקי מחשב

שרשור OFF זה פשוט לדבר על דברים,שלא מצאת איפה לשרשר אותם. פשוט יוצר יותר סדר. למשל ההודעה הזו[של סתיו] זו הודעה לדיון ולפתח שיחות על זה,וכשיש משהו לא קשור באמצע השרשור זה יוצר מעט בלאגן. אבל לא נורא,מטעויות רק לומדים

למעלה