שאלה ממש קשה...
ברור שאת כל האלבומים אני אוהבת ושומעת, אבל כל אלבום באמת מייצג תקופה אחרת ובעיקר צד אחר של הלהקה. הראשון הוא יותר אפל כזה, של אנשים צעירים שמחפשים את המקום שלהם, ואני אוהבת אותו בעיקר בגלל כל השכבות של הליריקס והמנגינה, שגם בשמיעה האלף מגלים צלילים ומשמעויות חדשות. את הלהקה הכרתי בעצם מABL, אז זה גם מסמן לי סוג של העדפה. אני חושבת שמABL אני שומעת הכי הרבה שירים בקביעות מתוך כל האלבומים, פשוט כי הסגנון עדיין נשאר קצת ST בחלק משירים, ושומעים את ההתקדמות שלהם לעבר TIW העתידי. וגם כי AMM עיצב אותי כבנאדם שאני כיום (ראו כינוי חחח) והקליפ של ABL הוא הקליפ האהוב עליי ביותר (אם לא מחשיבים את CTTE.. אבל שניהם ממש שונים אז אי אפשר ממש להשוות) ומTIW אני שומעת כמה שירים בקביעות, כמו hurricane,ctte,noth,tiw,k&q ואת כל השאר כמו 100suns והטרקים האחרים שהם כמו מן מעברונים כאלה באלבום, קשה לי יותר להתחבר. גם בגלל שהקטעים של הסאמיט לא מתאימים לכל השירים לדעתי, עצב השיתוף של המעריצים באלבום הוא מדהים, אבל אני חושבת שהיו צריכים להשאיר את זה ב2-3 שירים שזה באמת מתאים להם, ולא לשים את הקטעים האלה בכולם. זה עושה את השירים קצת המוניים לדעתי. בקיצור.. באמת חפרתי. אז אני אסכם בזה שלכל אלבום יש השפעה שונה עלי, אין כזה שאני אוהבת יותר או אוהבת פחות, עצם העובדה שכל אחד שונה מקודמו גורמת להם לעניין תמיד ולא לשעמם. וזהו חח