שאלה

galgal15

New member
שאלה

כשסימתי את החופשת סקי שלי המדריך חילק לכל אחד מין כזאת תעודה שכתוב בה את הרמה שלו. היו 3 רמות ובתוכם עוד שלוש תתי רמות. כאשר הרמה השלישית בתת רמה השלישית היא הגבוה ביותר. השאלה שלי היא בכל מועדוני הסקי באירופה התעודה הזאת משמעותית והרמות אותו דבר או שבכל מקום ומקום זה שונה? בתודה,

ktam

New member
לא נעים לי להיות זה שמבשר לך אבל...

...לא! (אבל אל תקח את זה קשה, תגלוש בשביל עצמך, לא בשביל לקבל תעודות!)

TTRI

New member
אבל...

הכרטיס בדרך כלל שייך לשתי מדינות או אחת ... אם אתה הולך למדיה שהכרטיס אינו שייך אליה פשוט כשאתה נרשם לשיעורים ישאלו אותך באי זה רהמה אתה וככה ישבצו אותך לרמה שמתאימה לך .

galgal15

New member
כתם, תום ולירן,

למה נראה לי שאנחנו היחידים שבפורום בזמן האחרון???

TTRI

New member
אתה פראנויד!!!! אבל אתה גם צודק .

אה... סתם זה כיף לא ?

ktam

New member
כן.. גם לי זה נראה ככה,

ואם לירן גם יענה זה יאמת את כל הסיפור...

TTRI

New member
ייאלה בווא נעשה הודעה עם הרררבבבההה

תגובות ! דברו על כל דבר שבעולם ... שיהיה מעניין .. מה אתם אוהבים לעשות בחופש ?

galgal15

New member
../images/Emo151.gif קבל הודעה בשביל השרשור שלך!

הנה! עכשיו זה יהיה ארוך! חי חי חי חי

liran87s

New member
לאור ציפיה... העודה משקפת בעיקר

מה שמדריך חושב עליך, אם אתה מרגיש שההדרכה שלו הייתה מוצלחת, שהוא העריך אותך, שלא השאיר אותך לבד כשכל הקבוצה עולה להר, כשאלתה מרגיש שההערכה של המדריך טובה לגביך, שלא משיקלים לא רלווניטיים (כן, אני יודע שאני מגזים עם האופציות, אני פשוט רוצה לכסות הכל... (אצלי היה הכל...) בקיצור, אם ההערכה אינה מתאימה לרמה שלך, שהמדריך לא רצה לראות את הרמה שלך, פשוט תשאיר את ההערכה הזאת בבית ותגיד למדריך בחדש מה שאתה חושב שהרמה שלך, שיבחן אותםך, לא תפסיד כלום. כיפי שאתה רואה המדריך שלי היה ממש ממש קשה אולי הוא חשב שבצד, אני חושב שלא
, בכל אופן, בפעם הבאה שאני אצא עם קבוצה או יותר נכון, עם המדריך הזה, התנאי שלי ושל ההורים שלי יהיה שאני נשאר עם הקבוצה. ההערכה הזאת כפי שכבר הבהרתי את דעתי שווה לתחת.

TTRI

New member
לירןןןן !

ההודעה משעממת ...... חחח סורי ... אבל קראתי אתה ולא הבנתי כלום ......

liran87s

New member
מקלדת חדשה, אני לא רגיל + פירוש...

מי שלא רוצה שלא יקרא את התגובה, היא מופנת אל גל בעיקר... תעודה זה בעיקר מה שמדריך חושב עליך, אם אתה מרגיש שההדרכה שלו הייתה מוצלחת, שהוא העריך אותך, שלא השאיר אותך לבד כשכל הקבוצה עולה להר, כשאתה מרגיש שההערכה של המדריך טובה לגביך, שלא משיקולים לא רלווניטיים (כן, אני יודע שאני מגזים עם האופציות, אני פשוט רוצה לכסות הכל... אצלי היה הכל...) בקיצור, אם ההערכה אינה מתאימה לרמה שלך, שהמדריך לא רצה לראות את הרמה שלך, פשוט תשאיר את ההערכה הזאת בבית ותגיד למדריך החדש מה שאתה חושב שהרמה שלך, שיבחן אותך, לא תפסיד כלום. כפי שאתה רואה המדריך שלי היה ממש ממש קשה אולי הוא חשב שבצדק, אני חושב שלא , בכל אופן, בפעם הבאה שאני אצא עם קבוצה או יותר נכון, עם המדריך הזה, התנאי שלי ושל ההורים שלי יהיה שאני נשאר עם הקבוצה. ההערכה הזאת כפי שכבר הבהרתי את דעתי שווה לתחת.

liran87s

New member
כפי שאמרתי, מי שלא רוצה, שלא יקרא..

ידידנו גל מחפש עצה, אני מתאר לעצמי שהוא רוצה עצה אמיתי ולא שתהיה מעניינת. והרי כמה הודעאות משעממות להפליא... נושא: "אתה פראנויד!!!! אבל אתה גם צודק ." הודעה: "אה... סתם זה כיף לא ?" את מי זה מעניין ? - חפש בהודעה שלי למטה...

ktam

New member
מה שלירן בא לומר זה...

שבכל אתר שיטת הוראה שונה, שלא נדבר על כל מדריך, ובכל מקום תמיד יש את אלה שמנסים להיכנס לרמה היותר גבוהה ומאיטים את כל הקבוצה ככה שרמת הקבוצה עלולה להיפגם ואז הדירוג ממש שווה לתחת.. מה שאתה צריך לעשות זה ביום - יומיים הראשונים להריח את השטח ולגלוש עם שתי קבוצות ולראות איזו הכי מתאימה לך... הכי חשוב להשיג איזון בין לגלוש עם חברים וברמה שאתה רגיל אליה

liran87s

New member
../images/Emo70.gif אש יגולש ../images/Emo70.gif

יפה, הסבר נחמד לא אפרט על הנושא אבל יש מדריכים שרושם ראשונים יכול לגרום להם לדפוק חופשה שלמה לגולש... - נסה להתרחק מהם... ועוד פעם, תתרחק מהם...

TTRI

New member
למה כל הזמן KTAM נמצא בגולשי הפורום

למעלה ? זה לא אמור להשתנות ?

למעלה