בקשר לתעודה הזאת שאמרתי לכם שקיבלתי. אז אם גם אתם קיבלתם כזאת תגידו באיזה רמה רשמו אותכם שם. אני קיבלתי סך הכל רמה שלוש מתוך תשע. אבל תזכרו שזאת הייתה הפעם הראשונה שעשיתי סקי בחיים שלי! (חוץ מיום אחד בחרמון לפני ארבע שנים) אבל זה לא נחשב.. ואיזה רמה אתם הייתם?? אהה ודרך אגב, נראה לי שככל שהרמה עולה יותר קשה להשיג את הדרגה שלה כי אבא שלי כבר גולש המון שנים והוא היה בלפחות חמש חופשות סקי והוא ממש טוב והוא קיבל רק רמה 4 מתוך 9 !
אחת גדולה...? הקלאבים השונים יעשו הכל כדי שתחזור לשם ו"תנסה" לשפר את הרמה... מה שלא כל כך אפשרי אחרי שלב מסוים כי בתכל´ס הישראלי גולש שבוע בממוצע בשנה. אלה גם לא דירוגים של וועדות ספורט מתמחות.. זה בסה"כ מדריך שגדול ממני בשנתיים שלוש שמחליט את הדירוג בצורה שרירותית, (או שהקלאב קובע את זה כדי להשיג מטרה מסוימת...) חבל לחזור לאותם הקלאבים פעם אחר פעם כשאפשר לשכור סטודיו ולתכנן את כל החופשה לבד בלי מדריכים על הראש... רק אתה וההר.
מה הקשר!? פחחחח אתה חושב שבגלל איזה תעודה מצ´וקמקת אני אחזור לשם ואנסה לשפר את זה?! וחוץ מזה מה הקשר שהמדריך גדול ממך רק בשלוש ארבע שנים...? סביר להניח שהוא גולש הרבה יותר זמן ממך בשנה והרבה יותר טוב לגיל אין משמעות כל כך.