שאלה

ktam

New member
???

מה זאת אומרת? לא הבנתי למה אתה מתכוון, יכול להיות שאני לא רואה את מה שאתם מדברים עליו???

ktam

New member
חחחח... ../images/Emo13.gif

זה בטח בגלל התמונה... תודו שהיא מגניבה... חוץ מזה, איך בכלל הגעתם ללינק הזה?? בחיים לא ראיתי אותו..

galgal15

New member
וואי וואי וואי...

היה לי דיסק עם כמה תמונות מהסקי האחרון !! רגע אני רק אמצא אותו אני אראה לכם!

ktam

New member
עכשיו אני מבין למה אף פעם..

לא ראיתי את הדף הזה... אני נכנס לפה דרך ההום פייג´ של אינטרנט זהב ולא דרך תפוז... תום, כנראה באמת כבר נגמר לך על מה לדבר... חחח...

galgal15

New member
ועכשיו נחזור לנושא המקורי של ההודעה

בקשר לתעודה הזאת שאמרתי לכם שקיבלתי. אז אם גם אתם קיבלתם כזאת תגידו באיזה רמה רשמו אותכם שם. אני קיבלתי סך הכל רמה שלוש מתוך תשע. אבל תזכרו שזאת הייתה הפעם הראשונה שעשיתי סקי בחיים שלי! (חוץ מיום אחד בחרמון לפני ארבע שנים) אבל זה לא נחשב.. ואיזה רמה אתם הייתם?? אהה ודרך אגב, נראה לי שככל שהרמה עולה יותר קשה להשיג את הדרגה שלה כי אבא שלי כבר גולש המון שנים והוא היה בלפחות חמש חופשות סקי והוא ממש טוב והוא קיבל רק רמה 4 מתוך 9 !

liran87s

New member
אני צריך לחפש את שלי, אבל זו לא השו

ואה, הרמה שרשמו לי זה ביחס לרמה ישראלית, מה שרשמו לך זה ביחס לרמה ארופאית...

ktam

New member
אתה לא מבין שהכל זה קונספירציה

אחת גדולה...? הקלאבים השונים יעשו הכל כדי שתחזור לשם ו"תנסה" לשפר את הרמה... מה שלא כל כך אפשרי אחרי שלב מסוים כי בתכל´ס הישראלי גולש שבוע בממוצע בשנה. אלה גם לא דירוגים של וועדות ספורט מתמחות.. זה בסה"כ מדריך שגדול ממני בשנתיים שלוש שמחליט את הדירוג בצורה שרירותית, (או שהקלאב קובע את זה כדי להשיג מטרה מסוימת...) חבל לחזור לאותם הקלאבים פעם אחר פעם כשאפשר לשכור סטודיו ולתכנן את כל החופשה לבד בלי מדריכים על הראש... רק אתה וההר.

galgal15

New member
קונספירציה...?

מה הקשר!? פחחחח אתה חושב שבגלל איזה תעודה מצ´וקמקת אני אחזור לשם ואנסה לשפר את זה?! וחוץ מזה מה הקשר שהמדריך גדול ממך רק בשלוש ארבע שנים...? סביר להניח שהוא גולש הרבה יותר זמן ממך בשנה והרבה יותר טוב לגיל אין משמעות כל כך.

liran87s

New member
אני לא מאמין שיש סיכוי שאנשים יגיעו

לאותו הקלאב רק בשביל מספר בתוך תעודה... מי שרוצה מספר בתוך תעודה יכול לבוא אלי - אני אמחק עם אצטון את המספר הישן ואכתוב לו מה שהוא רוצה !!
אני לא גולש בשביל המדריך, לא בשביל תעודה ולא בשביל תמונות ! אני גולש בשביל הכיף

ktam

New member
אתה לא מבין...

גל, זה אתה שייחסת כזאת חשיבות לתעודה... מצדי תסע לעשות סקי באוגנדה..

ktam

New member
מה שאני בא לומר זה:

אני בטוח שאבא שלך התקדם ברמה, זה שמדריך פלצן חושב שלא, לא אומר שזה נכון.

liran87s

New member
אני יודע שזה מופנה לגל...

אבל אם הייתי מגיב לגל אחרי הסתייגות היינו ממשיכים להתווכח פה קשות על התגובה שלי

galgal15

New member
בעיקר לכתם

אני העלתי את הנושא של התעודה סתם כי זה עניין אותי.. תאמין לי שממש לא אכפת לי איזה ציון המדריך חושב שאני

Loppy

New member
../images/Emo49.gif לגל על הפורום החדש!

תתחדש! (נראה לי...)

galgal15

New member
אהה תודה לבקרוב! ../images/Emo13.gif

הוא יפתח מחר או מחרתים! אבל תודה בכל זאת!

galgal15

New member
אהה ומקווה שלא איכפת לך ש

בערך העתקתי ממך את החתימה... אבל אני גם ככה רוצה לשנות אותה בקרוב!

Loppy

New member
זה בסדר - קיבלת אישור!

אבל איך אתה כבר יודעאת מספר הפורום אם הוא עוד לא נפתח?

למעלה