שאלה

robbi53

New member
שגיאות כתיב אמרת?

בארה"ב הכוון הוא לא חשוב לכתוב עם שגיאות כל זמן שהמסר הועבר.. תסכימו שיש בזה הגיון..

its moi

New member
לא! לא מסכים.

הכתיב של המילה מכיל את ההיגיון שממנו היא הגיעה. למשל המילה "לאיית" באה מ-אות . כשכותבים נכון יש הגיון שיוצא וגם מי שלא מכיר את המילה יכול להבין מה היא. אבל למיכלי כנראה יש קשיים, אז לא צריך להציק לה, ולהתעקש על קטנות.

gilshl

New member
ואולי היא/וא דיסלקטית, קצת קצת טאקט

הבנאדם הגיע לפורום רוצה להביע עצמו, או לשאול לדעתכם על דילמה שלו/ה, אז באמת קצת טאקט לא בא לחנך אבל זה מעליב, בתור בנאדם שיש לי לפעמים גם את הבעיה הזו (מודע לדיסלקטיות שלי), תנו קצת קרדיט. שבוע ימים שהתנזרתי מפורומים בכלל (סיבות אישיות), לראות התנפלות רבתית על אדם המביע את חחששותיו ואתם חוץ מלהעליב לא התיחסתם (מעטים כן ואפילו ברצינות), זה פשוט דוחה, איך אחרים ירגישו כשהם יכנסו וירצו לקחת חלק בפורום זה, תחשבו על זה או שלא ומצידי אתם יכולים גם לרדת עלי הרי אמרתי שאני דיסלקטי אז TAKE YOUR BEST SHOT. נ.ב. לא בא לחנך אבל זה מגעיל שאנשים "מושלמים" או אינטליגנטים שכמותכם מתנפלים על אדם שאולי מודע למגרעתו אבל במקום להתיחס אליו בכבוד הראוי אתם פוגעים בואולי בנקודה הכי רגישה אצלו. אגב מיכלי אל לך לחשוש מחתונה בגיל מבוגר יותר, רוב החתונות של הצעירים (הכוונה היא במוחם, הכרתי כבר בני 34 שמתנהגים כמו ילדים) מסתיימות בגירושין, פשוט חבל שבגיל צעיר יחסית כבר תשאלי האם כדאי להתגרש... את צעירה מדי לחשוב על הדבר הזה קודם תמצאי חבר לחיים ואם הוא יהיה בחיר ליבך לכו על זה אבל אל תשכחי שאסור לרוץ כי לפעמים זה פשוט חבל.

ליאן.

New member
גילי..

מיכלי זה כינוי של בחורה, כך שאם אתה רוצה לתת קצת קרדיט, למה שלא תתן בעצמך קצת ?.. דבר שני, אם אתה לא בא לחנך אותנו, אין טעם שתטיף. הפורום הזה הוא לא ממש רציני.. הרוב פה שטויות והסתבטויות.. מספיק להחלטיף מבט קצרצר על מנת להתוודע לגבי מהות הפורום.. כל מה שלא נוגד את התקנון ו/או לא מפריע לי באופן אישי מתוך עקרונות למיניהם, מבחינתי - הולך. לעניינים רציניים עוד יותר, יש את פורום בינו לבינה, שם קיבלה מיכלי המתוקה מענה מכובד (פחות או יותר) לאותה השאלה. לי אישית, לא נראה לי שמיכלי תעלב במקרה זה. בכל אופן, דעתך נשמעה ונלקחה בחשבון. חבר´ה! לתשומת לבכם

gilshl

New member
אם כבר כינויי חיבה, אוהב גילוש

(ככה אמא´לה קוראת לי), ואת באמת צודקת ומיכלי אני מתנצל בכל ליבי

לקח לי זמן , אבל בסוף הבנתי ../images/Emo9.gif

סלבריטאית, נו טוב, שיהיה ... הא, ליאן, מי זה ניק ? אנחנו מכירים אותו מכאן ?

robbi53

New member
לא מתי..עם מי להקים משפחה..

למצוא את ההתאמה,ראיה משותפת לטווח הרחוק.והתחייבות להיות ביחד לפחות עד שהילדים לא יהיו פגיעים מהפרוד או גרושין..

Hasandak2002

New member
מההההה???

תהני מכל רגע בחיים ולא לדאוג!!!!! תעשי חיים ... מסיבות ,,,,, בנים...... כיף!!! ושתגיעי לגיל 26-27 תחפשי אולי אם עוד בא לך חתן

r i p l y

New member
תחליפי תניק ניים ל "מחלי המתוכה"

את\ה טעית שכחת לכתוב בשגיאות. למה איך זה? וגם לכתוב "שאלה" כל הכבוד ידעת בלי שגיעוט יפה טמסיחי ככה. בהצלכה מתוקה כדבש

למעלה