ואולי היא/וא דיסלקטית, קצת קצת טאקט
הבנאדם הגיע לפורום רוצה להביע עצמו, או לשאול לדעתכם על דילמה שלו/ה, אז באמת קצת טאקט לא בא לחנך אבל זה מעליב, בתור בנאדם שיש לי לפעמים גם את הבעיה הזו (מודע לדיסלקטיות שלי), תנו קצת קרדיט. שבוע ימים שהתנזרתי מפורומים בכלל (סיבות אישיות), לראות התנפלות רבתית על אדם המביע את חחששותיו ואתם חוץ מלהעליב לא התיחסתם (מעטים כן ואפילו ברצינות), זה פשוט דוחה, איך אחרים ירגישו כשהם יכנסו וירצו לקחת חלק בפורום זה, תחשבו על זה או שלא ומצידי אתם יכולים גם לרדת עלי הרי אמרתי שאני דיסלקטי אז TAKE YOUR BEST SHOT. נ.ב. לא בא לחנך אבל זה מגעיל שאנשים "מושלמים" או אינטליגנטים שכמותכם מתנפלים על אדם שאולי מודע למגרעתו אבל במקום להתיחס אליו בכבוד הראוי אתם פוגעים בואולי בנקודה הכי רגישה אצלו. אגב מיכלי אל לך לחשוש מחתונה בגיל מבוגר יותר, רוב החתונות של הצעירים (הכוונה היא במוחם, הכרתי כבר בני 34 שמתנהגים כמו ילדים) מסתיימות בגירושין, פשוט חבל שבגיל צעיר יחסית כבר תשאלי האם כדאי להתגרש... את צעירה מדי לחשוב על הדבר הזה קודם תמצאי חבר לחיים ואם הוא יהיה בחיר ליבך לכו על זה אבל אל תשכחי שאסור לרוץ כי לפעמים זה פשוט חבל.