שאלה
ערב טוב,
לפני מס' שנים עשיתי כעכים מלוחים עם סומסום של קרין גורן - חלק מהמרכיבים היו אבקת אפיה, שמרים, חמאה, קמח לבן .... רציתי לשאול אם מישהי מכן עשתה את המתכון הזה והאם יש אפשרות להחליף חלק מהמרכיבים - במקום קמח לבן - חלק/הרוב קמח מלא (ואם כן - אז מה הכמויות...) האם אפשר להחליף את החמאה בשמן !? האם זה לא יהיה שומני מידי ? האם הכעכים יתפחו למרות הכל ? האם אפשר להכניס חלק מהסומסום גם לתוך הבצק ? זה נשמע כאילו אני יוצרת מתכון חדש ? סליחה מראש....חחח.... אבל אני זוכרת שמאוד אהבתי את המתכון והטעם שיצא.... רק שאני רוצה לעשות אותו בריא יותר.... תודה מראש על התגובות... ערב טוב לכולם
ערב טוב,
לפני מס' שנים עשיתי כעכים מלוחים עם סומסום של קרין גורן - חלק מהמרכיבים היו אבקת אפיה, שמרים, חמאה, קמח לבן .... רציתי לשאול אם מישהי מכן עשתה את המתכון הזה והאם יש אפשרות להחליף חלק מהמרכיבים - במקום קמח לבן - חלק/הרוב קמח מלא (ואם כן - אז מה הכמויות...) האם אפשר להחליף את החמאה בשמן !? האם זה לא יהיה שומני מידי ? האם הכעכים יתפחו למרות הכל ? האם אפשר להכניס חלק מהסומסום גם לתוך הבצק ? זה נשמע כאילו אני יוצרת מתכון חדש ? סליחה מראש....חחח.... אבל אני זוכרת שמאוד אהבתי את המתכון והטעם שיצא.... רק שאני רוצה לעשות אותו בריא יותר.... תודה מראש על התגובות... ערב טוב לכולם