שאלה

דנה2909

New member
שאלה

עשיתי את זה
, העבודה הראשונה שלי. האמת שזה הרבה יותר קל ממה שחשבתי, רוב העבודה נעשתה במחשב. עשיתי שלט לדלת - מתנה לראש השנה. הדפסתי על הדף את הדוגמה והשמות, והדבקתי על נייר עיצוב שחתכתי לפי המידות לפי ההוראות שקראתי פה בפורום (עם להרטיב קצת את הדף וכל זה..) אבל נתקלתי ב-2 בעיות: 1. אני אמורה לשים לכה עכשיו? לכה לא תרטיב את הדף (זה דף רגיל)?? 2. ההדבקה אמנם נעשתה בצורה יפה, אבל.... פתאום הכל התעקם, כלומר התעגל.. (השלט נראה יפה רק מתעגל כלפי חוץ)רק שהנייר עיצוב היה ישר קודם, וגם הדף.. למה זה קרה? לתקן את זה או להשאיר ככה?

av_i_va

New member
../images/Emo91.gif

לפני הכל אני שמחה שהצטרפת למועדון. לגבי הלכה - כלום לא יקרה. השתמשי בלכה ספרי מה שאני לא מבינה - זו הסיבה מדוע העבודה קיבלה קימור? על מה הדבקת? לא על עץ? נסי להכניס את השלט מתחת למשהו כבד מאוד לכמה שעות. יתכן וזה יעזור.

אתי@

New member
עשיתי חיפוש בפורום בנושא נייר עיצוב

ולא מצאתי כלום (חיפשתי גם לפי נייר עיצוב, ניר עיצוב, ולפי דנה2909). האם תוכלו להפנות אותי להסבר בנושא
מה זה ואיך משתמשים בזה
אני רוצה להכין קופסא לטישו שיהיה כתוב עליה "אהבה" בסינית ואני מתקשה להחליט איך לבצע את זה, בהתחשב בעובדה שאני לא יודעת סינית
נראה לי שיהיה מאוד קשה לגזור שבלונה, אם כי אני לא שוללת את האפשרות. אם הבנתי בערך מה דנה עשתה - אז נראה לי שזה בדיוק מה שאני צריכה כדי להכין את הקופסה...

popo11

New member
תדפיסי ותדביקי על הקופסא.

כמו מפית. הכי פשוט.

sigaliot

New member
סיני ישר מתקשר אצלי לנייר אורז...

תנסי להדפיס את האותיות על נייר אורז , אם זה יצליח זה יראה נהדר! במסגרת לימודי האדריכלות שלי היה לי מקצוע שנקרא "מודלים והמחשה" , בין הפרוייקטים הראשונים בנינו קופסה מקרטון ביצוע , לא משנה....כל אחד היה צריך לבחור איך לעצב אותה ולצפות אותה...משהו כמו פרוייקט החודש כאן... אני בחרתי לצפות אותה עם נייר אורז שבתוכו מוטבעים עלים ואת הידיות הכנתי מרפיה , פשוט לולאות רפיה...זה משתלב מאוד יפה בגלל הצבעים והחומרים שהם חומרים טבעיים...אז עם הדפס סיני זה יכול לצאת מקסים!

אתי@

New member
מניסיון, נייר אורז לא עובר במדפסת

ביתית רגילה
הרעיון מקסים לכשעצמו ואפשר לעטוף את כל הקופסא בנייר אורז בלי הדפסים...

popo11

New member
כן. או נייר פוטו.

במחשבה שניה, אולי תנסי את זה קודם על איזה טיוטה. אני קניתי בזמנו לוחות שעון ממש פשוטים שעולים 3 ש"ח והם משמשים לי כטיוטות כשאני מחליטה לנסות משהו חדש וממש הרפתקני.

אתי@

New member
לא הבנתי למה לנסות על טיוטה - באיזה

בעיות אני יכולה להתקל? זו הדפסה פשוטה ביותר, לא?

popo11

New member
הבעיה יכולה להיות בהדבקה

שהצבע ימרח. זה כל הבעיות שאני יכולה לצפות.

אתי@

New member
הבנתי ../images/Emo140.gif ושאלה של טעם:

נייר פוטו לא יהיה קצת מבריק מידי בשביל קופסא כזאת? זה לא יתן לקופסא מראה לא טבעי? אולי כדאי לנסות להדפיס על נייר פרגמנט?

אתי@

New member
במחשבה שניה

התמונה מאוד קטנה וכשמגדילים אותה האיכות נפגמת. לכן לא אוכל להדפיס אותה כמו שהיא. זו בעצם הסיבה לכך שמלכתחילה רציתי להכין שבלונה.

popo11

New member
יש המון באינטרנט.

תחפשי עוד קצת, בטוח תמצאי בגודל שתרצי !

popo11

New member
תשובה

בקשר למבריק - לא יודעת. הרי תצפי את זה בלכה אח"כ, אז זה יעלם. אגב אפשר לקנות נייר פוטו מט ולא רק מבריק. אני חושבת שנייר פרגמנט לא יספוג את הצבע והמדפסת תתלכלך מאד. אפשר לקנות נייר עבה (180 ג´) וגם כל מיני סוגי נייר עבים יפים בקרביץ, לא רק נייר יפני. במדפסת שלי זה יוצא ממש יפה (עשיתי על זה כרטיסי ברכה). גם זה יפתור את בעיית המבריק. יאללה, לעבודה ותמונות!

אתי@

New member
תודה.... מניסיון, דווקא נייר פרגמנט

מתאים עובר יופי במדפסת. אני מצרפת את ההזמנות לחתונה שלנו, שאני הכנתי, ותבינו מאיפה הניסיון הרבה שלי בנייר פרגמנט ונייר אורז

popo11

New member
הי ! נשואים טריים ! מזל טוב!

נייר פרגמנט כמו נייר אפיה? אני ממש מופתעת
כל הכבוד על ההזמנות, מאד יפות.

אתי@

New member
תודה ../images/Emo9.gif קניתי את נייר הפרגמנט

בארטא בנחלת בנימין. הנייר נראה בדיוק כמו נייר אפיה, ואפשר לקנות במספר עוביים. אני לא יודעת אם יש הבדל כלשהו בין שני סוגי הנייר, אבל אפשר לנסות

Lורליי

New member
יש לי, יש לי, יש לי

הכנתי לך קובץ "אהבה סיני" שייצא טוב בהדפסה, אבל אי אפשר להעלות אותו לכאן (300KB). אז אם תרצי, כתבי לי איך ואני אשלח לך.

אתי@

New member
../images/Emo24.gif בטח שאני רוצה, תודה ../images/Emo140.gif

איזה נחמדה את...
האי מייל שלי בכרטיס האישי.

למעלה