שאלה

sigaliot

New member
אפשר לרדת מנושא ההדפסה...

תראי , אם את רוצה לצפות את הקופסה בנייר אורז ושגם יהיו עליה אותיות את פשוט יכולה לצייר אותן!!! תדפיסי את האותיות בגודל הרצוי , קחי נייר קופי ותעתיקי את קווי המתער של האותיות לנייר... את הצביעה אני ממליצה לך לעשות עם מכחול דק ודיו שחורה , כיוון שכך תצא לך צביעה אטומה אטומה על פעם הראשונה מבלי לחזור על הצביעה כמה פעמים...כידוע , אם האקריליק לא מספיק איכותי הוא נשאר שקוף... דיו שחורה ניתן לקנות בכל חנות יצירה , זה בא בצנצנת קטנה ובאנגלית נקרא zinc אם אני לא טועה...לדעתי , ייצא הרבה יותר יפה מהדפסה!

אתי@

New member
נייר קופי לא ילכלך לי את כל העסק

מסביב?????? בכל אופן קיבלתי מלורליי קובץ באיכות מצוינת ואנימחושבת שבשלב ראשון, כשעוד אין לי מספיק ניסיון בתחום, אני אנסה להדפיס על נייר פרגמנט. אני מקווה שהתוצאות יהיו יפות. תודה לכולן על העזרה
אתן נהדרות
אתי
נ.ב. בכל אופן - אני אשמח אם יפנו אותי למידע על נייר עיצוב (לא מצאתי מידע בפורום למרות שהבנתי שהנושא עלה בעבר).

|נורהצעה נוספת: קלה , מהירה ויפה...

אני הייתי הולכת על שבלונה על שקף . הציור לא כ"כ מסובך ואת יכולה לגזור בעזרת מספריים של ציפורניים(יש להן שפיץ בקצה / סכין חיתוך דק. אני עושה זאת המון ויוצא נהדר. את הצבע פשוט מספיגים כמו שבלונה רגילה עם סמרטוט או מכחול. אם תשתמשי בנייר אורז את יכולה לטבול ספוג/סמרטוט בד במעט צבע אקרילי (ניסיתי והצלחתי)או אולי צבע שמן/פוליאור (לא ניסיתי, אבל נראה לי שאין סיבה שלא יצליח לך, בכמות צבע קטנה, הספוג כמעט יבש למנוע מריחה של צבע.) תנסי, לדעתי יצא נהדר

דנה2909

New member
לא - על בריסטול עבה

כי צריך להדביק את זה על דלת פלדלת (נראה לי שאי אפשר לקדוח בדלת הזאת או שלא מומלץ).. אולי בגלל שהרטבתי את זה יותר מדי... ננסה את מה שהצעת

למעלה