שאלה.

32103210

New member
שאלה.

הוגש ערעור ע"י נהג אוטובוס ( מעל 10000 ק"ג )על דו"ח שניתן לו על מעבר צומת שלא בנתיב הימני .בערעור טען הנהג כי החיוב לעבור צומת הנתיב הימני הוא על רכב מסחרי בלבד ולא על אוטובוס, כמו כן הוא צרף לערעור את התקנה הרלוונטית .
במהלך קבלת הדו"ח הסביר הנהג לשוטר "כי הוא פונה שמאלה מהנתיב השני מימין ( מתוך שלושה ) מאחר שאם הוא ישאר בנתיב הימני הוא יכנס לנתיב שנוסע לכביש 6 והוא לא רוצה "לחתוך לאחר מכן לנתיב השמאלי "
הנהג לא התייחס כלל לטענת השוטר שהוא חייב לנסוע בנתיב הימני ,מאחר שהוא לא שמע כלל על החיוב הזה ( דבר שהתברר לאחר מכן כלא נכון -ושמתייחס לרכב מסחרי )
הערעור נדחה ע"י המשטרה בטענה " כי דברי הנהג והשוטר שונים " או דבר ברוח זו .
מדוע הערעור נדחה אם יש כאן חוסר אשמה ??? הרי אין כן מחלוקת על העובדות ,מה זה משנה מה השוטר והנהג אמרו זה לזה ,אין יש כאן עניין של חוסר אשמה ?

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
מדוע הערעור נדחה?

זאת צריך לשאול את מי שדחה את הערעור.
ולעצם העניין - כדאי לבקש להישפט, לצרף לבקשה את התקנה הרלוונטית, ובמידה והתובע לא יתעשת לדבר איתו לפני המשפט, במידה וימשיך - להעלות את העניין במשפט, לספר לשופט על שתי הפניות שנדחו ולבקש שיחייבו את התביעה בהוצאות

32103210

New member
האם זה יגמר בשלב ההקראה

או שבכל מקרה יצטרכו לעבור לשלב ההוכחות? ( למרות שאין מחלוקת על העובדות ,,,, )

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
לא יודע

אין כאן מה להוכיח
ההגיון שלי אומר שאפילו לא יגיע למשפט, ההגיון שלי אומר שהשופט לא אדיוט, ההגיון שלי אומר שהתובע ירתע אם ישמע שבכוונתך לתבוע פיצוי והוצאות

32103210

New member
ברשותך ,שאלה אחרונה,,,,

יש דרך ביניים ?כלומר להגיע לתובע-ים לפני ההגעה פיזית למשפט ?מכתב לגורם כל שהוא ?משהו ?,,,

בוודאי

לפנות אל לשכת התביעות. שבתחומה ניתנה ההזמנה לדין. לתאם פגישה ולהגיע עם כל הטיעונים. מאידך אני מעדיף כי דברים שכאלה ייעשו בבית המשפט עצמו ולא לתת לתביעה מיקצה
שיפורים אפשרי

למעלה