שאלה
שלום רב,
אשמח לחוו"ד שלכם בנוגע לבעיה בבניין שלנו .
הבניין בו אני גרה מאובטח ע"י משרד ממשלתי בגלל שגר אצלינו
אישיות שמגנים עליה מפגיעה ע"י עבריין.
אנשי האבטחה חושבים שהם בעלי הבניין ואנחנו הדיירים בני ערובה
נתונים לכל מה שהם צריכים. השתלטו על חדר בבניין שלנו משם מנהלים את כל
האבטחה שלהם התקינו מצלמות ואפילו השתלטו על חניות הדיירים.
למרות שלאותו אדם שהם מאבטחים יש 2 חניות בטאבו , הם השתלטו על חניות שמשותפות לכל הדיירים ומחנים שם את 2 הרכבים הנוספים שלהם. ואפילו אחד המאבטחים אתמול החליט שבא לו לחנות בחניה הפרטית שלי בטאבו.
מה הזכויות שלי/ של הדיירים , והאם אני אוכל להתלונן במשטרה אם יחנו לי שוב בחנייה שלי?
האם אני דיירת הבניין נתונה לחסדי המאבטחים שעושים בבניין שלנו כאילו שייך להם,ואנחנו האורחים שם , מפריעים למנוחתינו, מפריעים לשלווה, ואחראים על ביטול הפרטיות שלנו שהיתה עד כה. לא רק שהם נמצאים אצלינו כמעט כשנה , ולא מתכוונים להסתלק משם, אנחנו נתונים לביריונות שלהם ולאלימות המילולית והגסה כלפינו.
מה ניתן לעשות ?
תודה רבה.
שלום רב,
אשמח לחוו"ד שלכם בנוגע לבעיה בבניין שלנו .
הבניין בו אני גרה מאובטח ע"י משרד ממשלתי בגלל שגר אצלינו
אישיות שמגנים עליה מפגיעה ע"י עבריין.
אנשי האבטחה חושבים שהם בעלי הבניין ואנחנו הדיירים בני ערובה
נתונים לכל מה שהם צריכים. השתלטו על חדר בבניין שלנו משם מנהלים את כל
האבטחה שלהם התקינו מצלמות ואפילו השתלטו על חניות הדיירים.
למרות שלאותו אדם שהם מאבטחים יש 2 חניות בטאבו , הם השתלטו על חניות שמשותפות לכל הדיירים ומחנים שם את 2 הרכבים הנוספים שלהם. ואפילו אחד המאבטחים אתמול החליט שבא לו לחנות בחניה הפרטית שלי בטאבו.
מה הזכויות שלי/ של הדיירים , והאם אני אוכל להתלונן במשטרה אם יחנו לי שוב בחנייה שלי?
האם אני דיירת הבניין נתונה לחסדי המאבטחים שעושים בבניין שלנו כאילו שייך להם,ואנחנו האורחים שם , מפריעים למנוחתינו, מפריעים לשלווה, ואחראים על ביטול הפרטיות שלנו שהיתה עד כה. לא רק שהם נמצאים אצלינו כמעט כשנה , ולא מתכוונים להסתלק משם, אנחנו נתונים לביריונות שלהם ולאלימות המילולית והגסה כלפינו.
מה ניתן לעשות ?
תודה רבה.