שאלה

הכונה היא לא לפגוע בך

מבחינתי לפחות. בדיוק ההפך.
אל תיקח את זה למקום לא נכון. אתה צודק שלא צריך היה להאמר לך מה שנאמר

שאלה

יש לי כבר הרבה שנים ידידת נפש שאני אוהב מאד והיא אותי כידידים, ולפעמים כשהיא מבקשת אנחנו מתנשקים בפה ובזה הפכנו לחברים. אמנם רמזה לסקס אבל אמרה שזה בצחוק ושהיא חושבת שאף פעם לא נעשה את זה, וגם יש לה איזו טראומה אישית בקשר למין. אני לא כל כך נמשך אליה אבל גם לא נדחה, ואני אוהב אותה מאד כידידה ובעבר הרגשתי שהיא לא מתאימה לי כחברה מבחינת האופי אבל נראה שכן וגם אמרו לי כך. השאלה שלי איך אפשר לקרב את הקשר החומרי אתה בעדינות כך שנגיע מנשיקות פשוטות למשהו משמעותי יותר.

ממש לא יפה לקרוא לי דפוק

יש לי קושי טכני ותקשורתי קל וזה לא ממש משנה. גם אני לא מבין למה היא לא מגדירה אותנו כחברים אף שאנחנו מתנשקים. זאת שטיפלה בי לפני 20 שנה אישה נהדרת שאני אוהב יותר מכל אישה אחרת בעולם, ותמיד אוהב אותה. ברור שבזמן שיש לי חברה לא ארצה להתחתן או להיות בקשר רומנטי עם אחרת, אבל אדם שאני אוהב כמוה חשוב לי להיות אתו הרבה בקשר רגשי וליהנות מהאדם ומלהיות אתו. לידידה יש טראומה בקשר למין והיא פוחדת ממגע קרוב, ואולי בגלל זה היא פוחדת מהגדרות וצריך להיות יותר אטי אתה. יש לי מספיק שכל ואל תזלזלו בי.

כמו שכתבתי ואני מדגיש וחוזר

אין לי בעיה קשה ואני לא צריך עזרה. ההערות שלכם מיותרות לגמרי.
&nbsp

אין סיבה שלא תאמין לי

אני יודע שאני לא אידיוט. אני כותב שירים ורעיונות ברמה מורכבת ולומד באוניברסיטה עם תואר ראשון בספרות.
&nbsp
&nbsp

התלוננתי עליכם להנהלת הפורום

איזו חוצפה שיש טרולים שמציקים ומתנהגים לא יפה. חסר לכם מה לעשות בחיים, שאתם רק אוהבים להציק לאנשים? לא עשיתי לכם כלום. תתביישו לכם, גועל נפש. תת רמה של אנשים. הלוואי שאף פעם לא תהיה לכם חברה.

אם אתם חושבים שבכפר טיפולי

גרים רק אנשים עם בעיה קשה ולא אנשים עם קושי טכני קל, זה סימן שאתם לא יודעים הרבה על המציאות. יש המון מסגרות לאנשים עם בעיה קלה כמו ניצן, לבב ואנוש, ואנשים כאלה הרבה פעמים לא מוצאים קריירה ולא מקימים משפחות. אין לי בעיה קשה ואני לא צריך עזרה. אני יוצר קשרים היטב, לומד באוניברסיטה וממציא רעיונות מורכבים. אני חושב שלכם יש בעיה כי אתם לא יודעים להתנהג בתרבותיות. אתם לא תקבעו לי כמה בעיה יש לי וכמה עזרה אני צריך.

מיקהפ

New member
כפר טיפולי או בבית, לא משנה.

מתיחסים אליך ולמה שאתה כותב, אתה בהחלט יודע לעצבן, אני בטוחה שלא בכוונה, המקום שאתה נמצא בו הוא לא הסיבה, ההפך.

אין לי בעיות קשות

יש לי קושי טכני קל, ולא זכור לי שכתבתי משהו מעצבן או לא טוב. אני בסך הכול מנסה לעזור ומצפה שיתייחסו אלי בכבוד.
&nbsp
&nbsp

מיקהפ

New member
בעיות קלות, בסדר.

אין לך מושג כיצד מתנהלים בפורומים, נדמה לך שמישהו כאן יתאים את עצמו אליך? טעות, לא יקרה,
אני לא מציעה לך להתאים את עצמך, מצדי, תשאר בדיוק כמו שמתאים לך, תתלונן להנהלה ולמנהלת הפורום, תשלח את כולנו לכל מיני מקומות ותקלל בתגובה למילים שלא לטעמך,
רק יש תגובות, לזה נועדו פורומים, לא לטעמך? תחשוב למה.
ואולי קח מישהו שיעזור לך, הבעיה שלך כאן אינה בהבנת הנקרא, אתה בפורום פתוח לכל, טוב? עם כל מה שבא עם זה, לא טוב? חשוב מה מתאים לך, כי אין סיכוי שכל האנשים בפורומים ישתנו.
"אני בסך הכול מנסה לעזור ומצפה שיתייחסו אלי בכבוד"
???
מציעה לך לקרוא שוב את דבריך, לא מספיק לכתוב מילונים ו/או לדעת לקרוא, אף אחד כאן לא מזלזל בך, אתה מתעקש ולא מצליח להבין,
דבר עם אחד המדריכים שלך, יש קשר ברור בין הבעיה הקלה שלך למה שקורה כאן.

מיקהפ

New member
התלוננת לפני או אחרי ששלחת לשריפה?

אתה לא יודע מה זה טרול ומסתבר שגם לא מבין מה זה פורום.
מה שכן, לקלל אתה יודע יופי, מה שבטוח יגרום לאנשים בכמה פורומים לחשוב עליך טובות ולהתיחס ברצינות.

אני

מסכימה אתך.
אתה לא צריך לכעוס עלי

אולי היא פוחדת מהגדרות

וממחויבות, בגלל הטראומה שהייתה לה בעבר. אבל אם אמרה לי בפירוש שהיא לא רוצה חברות, מה התועלת בנשיקות? גם אם מתנשקים זה אומר שחברים, אז הפחד שלה מהגדרות גם לא הגיוני. אולי כדאי להפסיק את העניין ונישאר ידידים, בתור ידידים אני מלטף אותה המון והיא אוהבת את זה.

נסה לשכב איתה

אולי זה ישנה משהו במשיכה שלך למרות שקשה לי להאמין שאם זה לא בא עד עכשיו משהו ישתנה.
&nbsp
קח בחשבון שאחרי שתשכבו כבר לא תשארו ידידים, אבל זה מצב שיהיה טוב לשניכם מאחר והיא דלוקה עליך כבר שנים אז בכל מקרה עדיף או להיות כזוג או לחתוך
&nbsp

השאלה שלי הייתה

איך להגיע לזה. כרגע היא אומרת שהיא לא רוצה קשר חומרי שלם, אבל היא לפעמים מתנשקת אתי כי מתחשק לה וכי היא אוהבת אותי כידיד. אני לא מאמין שנפסיק להיות ידידים, כי אנחנו כבר שנים בידידות מאד חזקה ואוהבים מאד. השאלה איך להגיע בעדינות לשכנע אותה לעבור לשלב הבא.
&nbsp

אם זה מה שקורה והנשיקות לא מבילות למשהו מעבר

אז צר לי לאכזב אותך אבל זאת לא הבחורה בשבילך
&nbsp
אתה יכול להשאר בקשר ידידות איתה ולצאת עם נשים אחרות (וגם לספר לה עם מי שכבת ואיך זה היה), אם אתם ידידים אז עד הסוף ואם לא, אז זוג או יזיזים.
אל תסכים לפשרה באף תחום, כי איך שזה נראה, זה ללכת עם ולהיות בלי.
&nbsp
כמובן שאם אתם נשארים ידידים אתה לא מסכים לנשיקות ולשטויות שלה.
אתה חייב להבין לאן הכיוון בקשר, (אני לא נגד ידידות, לי בעצמי יש ידידות נפש מגיל צעיר, אנחנו אמנם לא בקשר רציף אבל לפעמים שצריך יעוץ או שאלה יש לי עוד זווית נשית)
&nbsp

למעלה