שאלה

comicsgirl

New member
שאלה

העיסוק בקומיקס נחשב כדבר ילדותי וחנוני (מה שהרבה אנשים אמרו לי). רובכם כבר עברתם את גיל הילדות ועדיין מתעסקים בקומיקס. אתם לא מרגישים מגוחך? (לא באה לפגוע!!! אני בעצמי מתעסקת בקומיקס פשוט מעניין אותי מה אתם חושבים...). לפני כמה ימים סיפרתי לחברה שלי שאני נכנסתי עכשיו לקומיקס (כלומר קוראת ומציירת) היא הסתכלה עליי במבט מלא תמיהה ופלטה: פריקית. האם אנשי הקומיקס הם פריקים? מה זה בכלל פריקים? (אני מצטערת על השאלות המטופשות פשוט קצת מאוחר ואני עייפה... אבל אני באמת צריכה תשובות)

HackMachine

New member
איזה שטויות!

כל אחד והתחביבים שלו לא משנה מה! אני למשל אוסף ACTION FIGURES וחולה על פוקמון! אם למישהו יש בעיה עם זה אז שימ-קפוץ לי! קומיקס הינו ז´אנר נוסף של אומנות כמו כל ז´אנר אחר! מי שלא הכיר בזה עד עכשיו יש לו חור גדול בהשכלה. בלי להעליב את החברה שלך אבל כנראה אין לה מושג על מה את מדברת. אחרת היא לא הייתה מגיבה ככה.

HackMachine

New member
דרך אגב

לאנשים שאת מדברת איתם כנראה אין שום מושג באומנות אם הם מגיבים ככה.. כמו ההודעה שלך על העירום.

comicsgirl

New member
בשביל זה יש אתכם.

סוף סוף יש עם מי לדבר על נושאים כאלה. וד"א- בקשר לעירום- החברות עליהן דיברתי הן דווקא בנות שכן נמצאות בעולם האומנות. שתיהן מציירות ואחת מהן אפילו מציירת קומיקס.

טרקן

New member
בכל העולם מבוגרים קוראים קומיקס

זה נחחשב אומנות בדיוק כמו קולנוע או תאטרון

ailag

New member
תשובה

קודם כל, בקשר ל"פריקיות". או, במילים שאני יותר אוהבת: מוזרות, גיקיות (geekiness), להיות שונה, מקוריות. את רואה לאן אני חותרת. זה לא דבר רע. כבר ראינו שהחברות שלך לא תמיד שופטות נכון - וזה לא באשמתן, או דבר רע. אבל תדעי לשמוע את מה שהן אומרות נכון, ולהוסיף את המילה "לדעתי" בסוף כל משפט שלהן. או של כל אדם אחר for that matter. בקשר לקומיקס. אני אישית מקבלת תמיכה בקריאה ובכתיבה - יש אנשים שמבקשים לראות קומיקס שעשיתי, מדברים איתי על זה, אנשים רואים אותי קוראת חוברת ושואלים, ומתעניינים.. אז זה תלוי איפה את. כי אני מדברת על אנשים בגילאי ה-20 באוניברסיטה. ורובם לומדים פיזיקה ודברים דומים. אנשים בארץ פשוט לא מכירים קומיקס ("את קוראת סופרמן וכאלה?" "אני לא אוהבת סופר גיבורים." "יש משהו אחר?"). ואנשים בארץ נוטים לא לאהוב דברים שהם לא מכירים (בלי flames על הסטיגמה, אתם יודעים שבאופן כללי זה נכון). זה כל הסיפור .. אם נצליח להראות להם יותר קומיקס, הם יתחילו לאהוב את זה. וכאן בא כל דיון ה"למה אין קומיקס בארץ", אז אני אעשה כאילו עשיתי copy+paste למה שאמרתי בפעמים קודמות. *דיי עייפה* לילה טוב..

Scum Bunny

New member
Geek זה איש שנושך ראשי תרנגולות

לא, באמת. זה מקור הביטוי. היי האק- יש לי אקשן פיגרז של דיאבלו(2), EVA01 מאוונגליון ואש מ-Army of Dakness (מסדרת Movie Maniacs של מקפרליין)! תאכל את הלב. ותמות.

HackMachine

New member
היי באני

יש לי.. (לוקח אוויר) הדברים הטובים: Marine - Starcraft Zealot - Starcraft Footman - Warcraft2 Orc - Warcraft2 איש שלד מצרי כזה (שכחתי את השם לעזאזל) Diablo2 Gundam Wings (איזה אחד אדום.. זה מאוחר בשביל לזכור שמות עכשיו) Darth Maul - Starwars unleashed Ghost in the shell - McFarlane Spawn (Sitting in this cool chair doll) - McFarlane Watto - Starwars Obi Wan Kenoby - Starwars Piccolo - DBZ Movies Edition בערך 30 בובות קטנות שת פוקמון בערך 8 בובות קטנות של STARWARS שתי בובות של HEMAN מהסידרה החדשה והחשוב מכל! בובה של דונטלו מהסידרה שישנה של צבי הנינג´ה! הוא היחיד ששרד שת הילדות שלי

Scum Bunny

New member
יש לי את השלד המצרי מדיאבלו

בוא´נה, הבאת כבוד לפירמה. אני לא אוהב את האקשן פיגרז הישנים של בליזארד (וורקאפט וסטארקראפט) אבל מוטוקו מגוסט אין דה של אצלי על הכוונת כבר הרבה זמן. אבל האוסף שלך ללא ספק יותר מרשים משלי. מצד שני..לי יש את הדזרט איגל אז ננה בננה.

*GormE*

New member
לי יש

עגילים נדבקים של פאואר פאף גירלז זה עלה שקל לזוג עכשיו כל הוויכוח בינכם ירד לאשפתות, ניצחון מכריע לאיבי!!

Scum Bunny

New member
אני שונא אותך, איבי.

את אולי מנצחת בקרב הזה..אבל אני עוד אחזור! *צחקוק מרושע*

HackMachine

New member
היי באני

You hold her, I club her in the knee cap! כל אחד יקח עגיל! אני רוצה את השמאלי! הבבובה מ Ghost in the shell ממש יפה אבל מסורבלת.. אתה לא מקבל אותה מורכבת אתה צריך לשים את כל החוטים לבד. למרות שזה יותר מגניב כי אין שתי בובות עם אותה צורה כי אתה בוחר איך לשים את זה. קניתי אותה ב 7$ במבצע.. חבל הייתי בארה"ב לפני חודש ויכולתי להביא לך גם דברים. ראיתי המון בובות של McFalane אבל הכל כל כך יקר 15$-20$ כל בובה.

HackMachine

New member
תראה

אני כנראה נחנקתי וגססתי באותו רגע אז היה לי קשה לחשוב עם חוסר בחמצן
סתם .. פעם הבאה.. למרות שבגלל הצבא זה כנראה לא יהיה בזמן הקרוב.

The Crusader

New member
אחחח

אם היה לי כסף הייתי חוגג בבובות ^_^ אני זוכר את הבובות של כוח המחץ..תגידו מה שתגידו אבל הם היו הכי טובות! כלומר יכולת להזיז אותם בצורה אנושית...והיום אין לך הרבה מרחב תנועה..

HackMachine

New member
תתפלא

אבל מוכרים את אותן בובות (עם אריזה קצת יותר מצועצעת) עד היום. חבר שלי קנה עכשיו כמה. הוא אספן בובות יותר גדול ממני. (באני זה ZIGI דרך אגב)

comicsgirl

New member
מה דעתכם על קומיקס התאבדות

אני ממש בדאון רציני בזמן האחרון... חוץ מזה סוף סוף יש לי משהו מגובש במוח בקשר לקומיקס שלי! אני מקווה להתחיל אותו!

ailag

New member
רעיון טוב, ביצוע בעייתי

בדרך כלל הקומיקסים האלה יוצאים בערך ככה: "אני ילד שמח!" *ילדים רעים אליו* "למה אתם רעים אליי?" *ילדים לא שמים עליו* "אוף, העולם הכזיב אותי, אבד התוכן בחיי האפורים. אין טעם יותר. ביי." אוקיי, הקצנתי. נורא קל לכתוב עלילה שבבסיסה היא נראית כך, וכדאי להזהר מזה. אם העלילה טובה - תכתבי. ותפרסמי כאן, כמובן.. אבל, לדעתי, צריך קודם לכתוב באמת את הרעיון שמאחורי הסיפור (יותר מ"נמאס לי מהעולם", סיבה לגיטימית ורצינית לדיכאון אבל קצת פשוטה לקומיקס)

*GormE*

New member
אני חושבת שזה ממש רעיון נחמד

כל עוד זה קומי נורא מצחיק לראות אנשים מתאבדים בגלל שטויות זה יהיה קומיקס מצויין לדעתי!

row

New member
חשבתי על זה כבר כמה פעמים בבית ספר

אני מנסה לארגן עכשיו היתאבדות קבוצתית זה לא ממש הולך ואחכ עוד אומרים שבית ספר זה טוב בשבילי חחחחחחחחח..... בקשת לקטע עם הגיקס תתפלאו אבל מלא מלא אנשים אצלי בשכבה רואים דרגון בול ובאטמן ופוורפאף וראו פוקימון וספיידי ואפיל ודיגימון בזמנו . חלק מהם ממש צבועים וברגע שנכנס איזה מישהו שלא רואה את הסדרות האלה או קורא את החוברות הם ישר עושים כאילו הם גם חושבים שזה ילדותי, אנשים כאלה ממש מעצבנים אותי. אם אני נותן למישהו חוברת לקרוא הוא ישר מסתיר את זה בתיק שלא יראו, כשאני אם אני עובר עם חוברת אני לא מסתיר אותה ומי שיחשוב עלי שאני ילדותי באמת שעל הזין שלי... אבל האמת שזה די מאוד נכון

למעלה