בוקר טוב קיבלתי מגן מסך בערכה מדינמיקה ,ניתן להדביק אותה מאחורה נכון? מומלץ לשים מדבקה מאחורה המסך? תודהמה מיוחד בs22 אולטרה שאני צריך לדעת כאחד שעובד עם המכשיר מכירות וכו?
בוקר טוב קיבלתי מגן מסך בערכה מדינמיקה ,ניתן להדביק אותה מאחורה נכון? מומלץ לשים מדבקה מאחורה המסך? תודהמה מיוחד בs22 אולטרה שאני צריך לדעת כאחד שעובד עם המכשיר מכירות וכו?
לאבוקר טוב קיבלתי מגן מסך בערכה מדינמיקה ,ניתן להדביק אותה מאחורה נכון? מומלץ לשים מדבקה מאחורה המסך? תודה
אז מיותר לגמרי מגן אחורי של סליקון?לא
מאחורה צריך להיות קייס מסיליקון/פלסטיק מגן או נרתיק מגן/נרתיק ספר איכותי
מקדימה יש את המסך שהוא עיקר השימוש בטלפון לכן חייבים מגן מסך
מיותר לחלוטיןאז מיותר לגמרי מגן אחורי של סליקון?
לי יש בעיה בערבים במיטה שאני מנקר הנייד צונח עם הנרתיק ספר לרצפה ,מעניין אבדוק עם המגן פלסטיק נכנס לנרתיק ספרמיותר לחלוטין
אתה מדבר על סתם מגן מסיליקון או שאתה מתכוון לקייס מסיליקון?אז מיותר לגמרי מגן אחורי של סליקון?
אני מדבר על מגן אחורי שיבלום נפילות חוץ מיזה שיש נרתיק ספראתה מדבר על סתם מגן מסיליקון או שאתה מתכוון לקייס מסיליקון?
מגן אחורי מסליקון/פלסטיק זה דבר חשוב מאודאני מדבר על מגן אחורי שיבלום נפילות חוץ מיזה שיש נרתיק ספר
שמתי מגן אחורי מדבקה שחורה כזאת יפה מעוצבת בחנות ,אך אומרים עדיף שיהיה בנוסף לנרתיק ספר!מגן אחורי מסליקון/פלסטיק זה דבר חשוב מאוד
למיטב זכרוני בנרתיק ספר יש אינטגרלית קייס פנימי מסיליקון/פלסטיק
אני חשבתי שאתה מתכוון לציפוי הפלסטיק שעוטף את כל המכשיר כשקונים מכשיר חדש
מעניין כי גב המכשיר מצופה בGORILLA GLASS VICTUSשמתי מגן אחורי מדבקה שחורה כזאת יפה מעוצבת בחנות ,אך אומרים עדיף שיהיה בנוסף לנרתיק ספר!
מאוד נוח המכשיר,מה הגדרות הכי מומלצות לצילום מושלם?
תודה
תודה יש לך לינק להגדרות צילום הכי מומלצות? אני מצלם נופים וסלפי ומוצרים בעבודה תודה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.