שאלה...

*neta*

New member
יאללה שרשור לסוף שבועעע ../images/Emo9.gif

תבחרו נושא. ולא צריך רשות כדי לפתוח שרשור, תסתכלו על העמוד, הוא לא עמוס בשרשורי תמונות, בא לכם לפתוח, תפתחו.

shanyz

New member
אוקי אז..

השרשור שאני פותחת יכול להיות שהאו כבר היה אבל בעמודים קודמים אבל אני אפתח בכל זאת... אין לו הגדרה ממש ברורה אבל השרשור הוא: תמונות מצחיקות ונחמדות כאלה:) כלומר, גם תמונות מצחיקות, גם מפיספוסים, וסתם תמונות שמעלות חיוך!!! =) אוף אני לא מצליחה להעלות אף תמונה! והיום הורדתי הרבה תמונות מצחיקות!! טוב אני אנסה אחר כך... תשימו תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

shanyz

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo10.gifשיווווווווווווווו

אני משתגעת1! זה לא נותן לי לשים כמעט שום תמונה! חוץ מה-2 ששמתי כבר.. זה כאילו כותב לי שהן גדולות מיני, נראה לי.. אז ניסיתי להעתיק אותן כאילו בצייר וככה הן ישקלו פחות אבל זה לא עוזר! מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? אני ממש רוצה לשים את התמונות האלה..

*neta*

New member
אני גם לא מצליחה לשים

למעשה, באף פורום לא מצליחים לשים, תקלה זמנית נקווה שתתוקן בקרוב.

shanyz

New member
יופי!!!!!!!!!!1

:) כבר חשבתי שרק אני לא יכולה וממש התבאסתי! חיחי:) את ידועת מתי זה יתוקן??

shanyz

New member
בינתיים עד שיתוקן

אממ..עד שתתוקן התקלה, שכל אחד יגיד איזה סצנה מכל הסדרה האו הכי אהב ולמה! ואם הוא מצליח לשים תמונה אז שישים תמונה, כי זה בעצם השרשור הראשון.. בקיצר, שני שרשורים באחד:) תמונה מצחיקה, נחמדה וכ´ו...+ איזה סצנה לי יש מספר סצנות שאהבתי מאוד מאוד.... הסצנה בפרק האחרון כשגבריאל אומרת שלא אכפת לה מכל שאר הנשמות שבגללן זינה לא יכולה לחזור ושהיא רוצה להחזיר אותה, ואז זינה אומרת לה שהיא לא יכולה וזה...:( אווו...כמה בכיתי! גם, את הסצנה שארס הציע לזינה נישואים, בפרק שנאי לא דיועת איך כותבים באנגלית, משהו "סול פוססיון.." ? אז כשהוא ירד על הברכיים!! איזה חמוווווווווווווווווווווד =)))) ובעצם אני אהבתי כח סצנה של זינה וארס כשהם היו קרובים:) גם אהבתי את הסצנה שגבריאל בגדה בזינה כשהיא הסתתרה מתחת למיטה של אני לא זוכרת את השם שלו, אולי מינד טיאן, ואז תפסו את זינה וכלאו אותה למטה כזה עם לוח עץ על הכתפיים וכשגבריאל ירדה למטה זינה כזה לא דיברה איתה ובסוף היא אמרה לה לגרד באף וגבריאל פרצה בבכי, אז זה היה מזה יפה... אהה!! וגם את הסצנה שהצ´אקרם חתך לגבריאל את השיער!!! אווו איזה יפה זה היה.. אממ טוב, יש עוד הרבה אבל אני אתן לכם לכתוב גם=) אולי אני אוסיף עוד אחר כך...

gabrielle

New member
הסיצנה הכי יפה בסידרה לדעתי...

היא הסצנה היותר ממרגשת ב-FIN ששתיהן על הברכיים ( ציטוט תוכלו לראות בחתימה שלי ) - התפאורה, המוזיקה, המשחק המדהים של שתיהן- הכל ביחד מתחבר להיות סצנה שאין דבר אחר לעשות חוץ מלהסתכל עליה ולפרוץ בבכי פעם אחר פעם... הפורום לא נותן לי לעשות תמונה אבל אני בטוחה שאתם יודעים על מה אני מדברת.

אחת הסצינות האהובות עליי,

ויש הרבה- אני פשוט לא יכולה להחליט על אחת, היא מהפרק "קליסטו" בעונה הראשונה כשגבריאל וזינה ישבו ליד המדורה וגבריאל מבקשת מזינה שתבטיח לה שאם יקרה לה משהו, זינה לא תהפוך למפלצת כמו קליסטו...קטע מאוד מרגש לדעתי, וגם אחד המסרים הבולטים של הסדרה- לא להיכנע לנקמה, כי אף פעם היא לא תסופק. יש לי תמונה מדהימה של הקטע הזה, רק חבל שעדיין אי אפשר לצרף תמונות... הנה הציטוט המדוייק: Xena: "I was lucky, I saw what I´d become and I was able to turn it around. But, if something happened to mother or Hercules or you, I might do just the same." Gabrielle: "No. No, look, you promise me, if something happens to me, you will not become a monster. There´s only one way to end the cycle of hatred and it´s through love and forgiveness." Xena: "Don´t you go changing, Gabrielle. I like you just the way you are. Go get some sleep." Gabrielle: "No. No, you promise me." Xena: "I promise."

shanyz

New member
נכון...

זאת באמת הייתה סצנה יפה. אני רוצה גם להבין משהו... אני ידועת שהרקולס מאוד חשוב לה ושגם היה ביניהם משהו אבל לא ממש בהנתי את הקטע שלהם בעבר שהוא זה שהחזיר אותה למוטב וזה.. כאילו היא הייתה רעה והוא זה שהחזיר אותה להיות טובה? פשוט לא ראיתי הרקולס ולא ראיתי בכלל איך כל העניין איתה התחיל... מישהו יכול להסביר לי בבקשה?

shanyz

New member
עוד כמה סצנות:)

בעקרון יש מלא, אבל אני אצמצם לאלו שאני לא יכולה לא לפרט:) אוקי, אז את הסצנה שזינה גררה את גבריאל אחרי שסולן מת וכזה היא רכבה על הסוס כשגבריאל נגררת אחריה, יווו זה היה ממש יפה): ובמיוחד אחר כך כשגבריאל נתנה לה בעיטה והיא נפלה כזה... גם הסצנה שזינה ארס וגבריאל היו במיטה...כל הקטע הזה, כשזינה וארס היו קרובים ואחר כך כשגבריאל שמה את היד....=) גם אהבתי את הקטע שבפרק "בין השורות" כשאלטי וזינה נלחחמו ואז אלטי כל הזמן חשבה על דברים שקרו לזינה וזה קרה לה שוב....אתם יודעים למה אני מתכוונת.... אהההה וגם איך שכחתי, את הקטע בסוף הפרק הראשון, כשכזה זינה נותנת לארס נשיקה והם נפרדים....ואז ארס מנסה כאילו "להעלם" כמו שהוא תמיד היה עושה כשהוא היה אל,והוא לא הצליח אז הוא אומר שיום אחד הוא בסוף יעשה לעצמו איזה נזק או שהוא יתפוצץ, אני לא זוכרת... אז מזה נקרעתי!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהה, וגם הקטע שמג קפצה מהעוגה, חחה זה היה ממש מצחיק, ואז היא כזה הסתובבה ועשתה עם התחת כזה ריקוד, פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהההההה=) כל הזמן אני נזכרת בעוד ועוד דברים יפים...(טוב מה לעשות הכל יפה!!) הקטע שזינה "מתה" בפעם הראשונה, כשגבריאל התחפשה לזינה וזה, אז כשהיא מתה אז גבריאל כזה בכתה ואמרה לה שלא תעזוב אותה..=( איזה עצוב... אהה וכמובן הקטע שג´וקסר בא ונתן לזינה לכבוד החתונה עם ארס, משהו ישן, משהו שאול, ומשהו כחול (blue), את עצמו....אוווו
חחהה כמה דברים אני כותבת! טוב אני בטוח אזכר בעוד אז תתכוננו:) ותכתבו גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

gabrielle

New member
מוסיפה

בפרק סיום של העונה ה-1 " האם יש רופא במקום הזה " ? הסיצנה בסוף- קורעת לב... משחק מדהים של לוסי... הקטע ב" להליקון ובחזרה " ( שזה אחד הפרקים האהובים עלי בסדרה ) שגבי רודפת אחרי איזה חיל וזינה צועקת " גבריאל " והיא קולטת מה היא עושה... בפרק " מי זה גורקאן "? כל הקטע איתו ועם גבי... שהיא מרביצה לו וגם לפני מה שהיא אומרת לו... כל פעם שאני רואה את הפרק הזה אני מריצה כקדימה ואחורה 5 פעמים... לפחות. הפרק " זרעים של אמונה " כולו והוא לדעתי, הפרק הטוב ביותר בעונה ה-5. בפרק עם הקניבלים " The abyss " כשגבי חותכת את החבל... wow. אני שמה לב, לכל הבעה שגבריאל עושה ויש הבעות מסויימות שאני רואה פרקים שלמים רק כדי לראות את ההבעה הזאת... כמו חיוכים קטנים שאומרים הכל לזינה, כמו הקטע שהיא מתנשקת עם ורג´יל ב- HOD , כמו הפרצוף שהיא עושה כשהיא רואה את איב מכוסה כולה בחול ב " אמהות " וכל כך הרבה דברים רצים לי בראש שפשוט בא לי לראות פרק אז אני הולכת לראות בסטאר עכשיו.

shanyz

New member
מספר דברים..

מה זה הפרק "זרעים של אמונה"? אממ מה קרה שם? וכן, הקטע שאמרת שגבריאל רדפה אחרי החייל ההוא וזינה צעקה לה, באמת היה קטע ממש חזק כזה..:) קטע טוב..! והפרק עם הקניבלים באמת היה פרק מזה יפה! ואיזה עצוב הקטע שהן היו במנהרה הזאת וזה..לוסי שחקנית ממש טובה! היא ידועת לבכות ממש טוב:) ו... אני לא ממש מבינה את הקיצורים שכולם עושים פה חוץ מ-btl ו-FIN נאי לא ממש מבינה בקיצוריםף.... ואיזה קטע גם היא חתכה את החבל? ולא הבנתי גם מה התכוונת עם ההבעות של גבריאל...=)

gabrielle

New member
אזזזזז ככה:

הפרק " זרעים של אמונה " זה הפרק שארס הורג את איילי וזינה וגבי רבות. מצלצל לך מוכר עכשיו? בנוגע לקיצורים... אחרי כל קיצור רשמתי גם את שם הפרק בעברית... גבי חתכה את החבל בפרק עם הקניבלים אחרי שהיא נזכרה בזה שהיא הרגה את ההוא במדבר ב- " מורשת " בפרק לפני, וזינה שעה צועקת לה " גבריאל תחתכי עכשיו ! " ואז היא קמה בהילוך איטי יפיפה, הורגת קניבל שמפריע לה וחותכת את החבל ( אני אשים תמונה כשיהיה אפשר )... ההבעות של גבריאל... פשוט הסברתי שאני שמה לב לדברים הקטנים אצלה ( כי היא הדבר העיקרי שאני מסתכלת עליו בפרק ), ואני מתה על ההבעות פנים שלה.. יש פיספוס בקיט 4 על עונה 5, בפרק " היורשת " ולוסי באה לזרוק את הצקארם והוא נתקע במצלמה והיא דופקת את הפרצוף הכי מצחיק בעולם ואז המצלמה זזה לרנה שכבר מוכנה עם הסייס וגם היא משתדלת כזה לא לצחוק אבל לא הולך לה והיא עושה הבעה כזאת מצחיקה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח * מאושרת מיום ליום יותר ויותר על זה שיש לי את הקיטים *...

shanyz

New member
פחחחחח

כן אני מכירה את הפרק.. איזה רע היה ארס בפרק הזה:( אבל הן לא רבו ממש רציני.. הן השלימו ישר אחרי זה לא? וכן גם אני תמיד מסתכלת על כל מיני הבעות ששתיהן עושות, לא רק גבריאל...=) יווו מזה הייתי רוצה גם לראות את הפספוסים האלה!

למעלה