איזה חיבוק מפורסם?
S shanyz New member 11/1/03 #26 איזה חיבוק מפורסם? ../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif
S shiri_b New member 11/1/03 #27 הייתי מעלה את התמונה... אבל עדיין אי אפשר לעלות תמונות... חיבוק ממש חמוד!
S shanyz New member 11/1/03 #28 אההה אבל את יכולה לתאר אותו? זה היה ליד המדורה ? כאילו ששרפו את הגופה של אילי? או שזה היה כזה ליד אגם? הא? =) חחההה
אההה אבל את יכולה לתאר אותו? זה היה ליד המדורה ? כאילו ששרפו את הגופה של אילי? או שזה היה כזה ליד אגם? הא? =) חחההה
G gabrielle New member 11/1/03 #31 לא לא זה בסוף בסוף... קצת לפני שמיכאל וקליסטו באים ואחרי הקרב של זינה עם ארס שהיא לא הורגת אותו עם הפגיון.... זוכרת?
לא לא זה בסוף בסוף... קצת לפני שמיכאל וקליסטו באים ואחרי הקרב של זינה עם ארס שהיא לא הורגת אותו עם הפגיון.... זוכרת?
G gabrielle New member 11/1/03 #33 ../images/Emo13.gifחחחחחחחחחחחחח.... שירי תעבירי לי את הזכוכית מגדלת כדי שאני אוכל לראות
S shanyz New member 11/1/03 #37 תודה! אבל רגע, אילי לא מת כשלגבי הייתה תלבושת אחרת? יוו אני ממש מבולבלת.. =)
ב ברודי New member 12/1/03 #64 יררררררררררררררררדדדדןןןןןן די לדבר על קיטים ככה!!! אני רוצה הסברים מלאים. דורשת מידע, משהוא....?! מה עוד יש בפספוסים?! אההההה.... זה כאילו פיספוסים שונים מהפיספוסים שיש ב...אמממ... את יודעת איפה *במקום-שאין-לומר-את-שמו* ?!
יררררררררררררררררדדדדןןןןןן די לדבר על קיטים ככה!!! אני רוצה הסברים מלאים. דורשת מידע, משהוא....?! מה עוד יש בפספוסים?! אההההה.... זה כאילו פיספוסים שונים מהפיספוסים שיש ב...אמממ... את יודעת איפה *במקום-שאין-לומר-את-שמו* ?!
G gabrielle New member 12/1/03 #65 לא האמת שבפיספוסים זה דיי אותו דבר חוץ מכמה יוצאי דופן שלא ניתני להורדה... ניראה לי לפחות.
S shanyz New member 11/1/03 #40 יששש אפשר לשים תמונות!!!!!!!!!!!!!! כולם שימו תמונות!! זהו עכשיו אני שמה מלא תמונות!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
יששש אפשר לשים תמונות!!!!!!!!!!!!!! כולם שימו תמונות!! זהו עכשיו אני שמה מלא תמונות!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא