שאלה...

shanyz

New member
שאלה...

תראו אני רוצה לפתוח שרשור של זינה רעה.. אפשר עכשיו? כי בינתיים בעמוד הזה יש רק שרשור אחד ואמרנו שעושים עד 2 בעמוד.. אז.. אה...=) עושים שרשור זינה רעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 טוב?

ToastHead

New member
מה זאת אומרת..?

מה הכוונה לזינה רעה? כאילו על לפני שהיא החליטה להיות טובה?

shanyz

New member
אממ...הכוונה היא

תמונות של זינה מהתקופה שהיא הייתה רעה! תמונות של הפרצוף הרשע שלה (לפעמים..) וכשיש לה התקפים, כמו סתם דוגמא בביטר סוויט כשהיא באה להעיף את גבריאל ואז גבריאל נותנת לה בעיטה ושתיהן נופלות ואז הן קמות, ולזינה יש מבט רשעי כזה!!! חיחי:) הייתי שמה את התמונה אבל משום מה היא נעלמה לי מהמחשב..:) אז... זאת הכוונה..!

shanyz

New member
אהה ועוד דבר..

אפשר לשים גם תמונות של גבי רעה.. למרות שאני לא חשבת שקיים כזה רגע....=S אבל אם פתאום יש לכם תמונה, שאני לא יודעת, פרק שאני אולי לא זוכרת, שגבי היתה רעה:) או היתה לה התפרצות! שימו! הנה תמונה ראשונה! אהה ועוד דבר.. לא חובה שהתמונה תהיה כשזינה באמת היתה רעה או בהתפרצות אפשר שהיא גם טובה אבל יש לה רק פרצוף רשע...=) הבנתם את הכוונה... כל פרצוף מפחיד של זינה, שהיא רעה, טובה, בהתקפים:) אוף אני מנסה לשים תמונות ואני לא מצליחה:(

ברודי

New member
יש כמה...

יש את הופ. אני לא יודעת אם זה תופס אבל זה בערך.... יש בפרק שברח לי השם שלו כרגע, שזינה בגוף של קליסטו, עם המפלצת בורקס.. ארס איבד את האלוהות שלו וכולם שמה התחרפנו. אומנם גבי לא רעה שמה אבל בערך... ויש בפרק hearts of darkness (או משהוא כזה) שגבריאל לא ממש רעה, אבל כולם נהיים קצת רעים כי השאול פתוח ואין מי שימלוך עליו. ויש את הפרק עם איב ששהם חוזרים לבית של זינה ואמא של זינה מתה והבית רדוף רוחות, וגבריאל הופכת למין מפלצת כזאת... ובטח גם שכחתי כמה. מה שגם גבריאל לא ממש ר-ע-ה. אבל עדיין...

shanyz

New member
אהה...

אוקי כל הפרקים שהן הפכו ליצורים.. כמו שהן הפכו לערפדיות, או למלאכים המפחידים האלה..אז זה לא הכוונה ממש.. אבל נניח בפרק עם לוציפר (חחהה שם שלו מצחיק אותי=)) אז..אממ כן, אפשר גם לשים.. אבל הרעיון בשרשור זה שיראו כאילו את הפנים הרעות!!! בהתחלה אני התכוונתי רק לתקופה שזינה היתה רעה ולהתפרצויות שלה, אבל אז שחבתי שיש עוד הרבה דברים אחרים אבל זה גם כאילו אם ישימו גם את התמונות שהתכוונתי מההתחלה:) חהה =)) אבל כאילו כל אחד שישים מה שבא לו.. העיקר שהן רעות!!! ושיראו בפנים שלהן כזה רוע...

ToastHead

New member
יש את הפרק ההוא..

שנכנס בגב הרוך המרושעת הזאת ואז היא וזינה נלחמות אחת בשנייה... ממש מש רשע.. אני חושב שזה הפרק שהן םוגשות את איליי..

shanyz

New member
ייאא....!!

איזה תמונה יפה! אני אוהבת את זינה רעה!!!!!!!!!! (אממ בעצם לא תמיד...) חיחי!!!

לא יודעת אם זה נחשב...

אבל יש לה מן מבט מרושע כזה בעיניים...לא יודעת איך להסביר את זה...

shanyz

New member
נכון, את צודקת..חחהה יש לה מבט מוזר

מפחיד כזה...כאילו היא עוד שניה תטרוף אותך!! חהה עוד!

למעלה