חחהה=) את מצחיקה אותי!! חההה עוד...
L Lady of the Ring New member 21/1/03 #33 עוד לא החלטתי... איזו תמונה יותר מדהימה...זאת, או זאת ששמתי קודם...
L Lady of the Ring New member 21/1/03 #36 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "נראה אותך גבר מתקרב אליי!" זה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשראיתי את התמונה הזאת
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif "נראה אותך גבר מתקרב אליי!" זה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשראיתי את התמונה הזאת
L Lady of the Ring New member 21/1/03 #42 טוב, היא לא ממש רעה פה... בעצם, היא לא רעה פה בכלל, אבל המבט העצבני הזה, וגם איב לידה עם מבט דומה...עושה את זה לתמונה כל כך יפה...
טוב, היא לא ממש רעה פה... בעצם, היא לא רעה פה בכלל, אבל המבט העצבני הזה, וגם איב לידה עם מבט דומה...עושה את זה לתמונה כל כך יפה...
L Lady of the Ring New member 21/1/03 #44 Are you sitting on the soup?? איזה פרצוף היא נתנה לה...ספק עצבני, ספק נעלב...
S shanyz New member 21/1/03 #46 פחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה קטע כל כך יפה!! ומצחיק! זה אחד הקטעים האהובים עלי בכל הסדרה!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה קטע כל כך יפה!! ומצחיק! זה אחד הקטעים האהובים עלי בכל הסדרה!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח