מה יכול להיות יותר נעים? לרדת לרקון
ש שובה של הנרגילה New member 7/4/03 #49 לא....! הכי שווה שהוא לא יערות הגשם שמכיל זנים שלמים של חיות....איזה שיח חביב כזה...סקסי בטירוף!
נ נערה בהפרעה 1 New member 7/4/03 #50 אני... בגלל שאני דו מינית היה לי דווקא דיי הרבה ניסיון עם בנות.... ויודעים מה? זה ממש נחמד! (תלוי עם מי כמובן)
אני... בגלל שאני דו מינית היה לי דווקא דיי הרבה ניסיון עם בנות.... ויודעים מה? זה ממש נחמד! (תלוי עם מי כמובן)
G guitar lan New member 7/4/03 #52 דיי!! הזכרתם לי.. לפני יומיים, איזה ערס/הומו מהכיתה שלי, החליט להראות לי שהוא גילח את השיערות בז*ן!! לא מחזה יפה..
דיי!! הזכרתם לי.. לפני יומיים, איזה ערס/הומו מהכיתה שלי, החליט להראות לי שהוא גילח את השיערות בז*ן!! לא מחזה יפה..
ש שׁזִיף New member 7/4/03 #19 כן../images/Emo70.gif ואמממ... לבנתיים אני נהנת ואוהבת את זה וממשיכה בזה עד להודעה חדשה
S SlamminDino New member 7/4/03 #46 הנה נסיון שבטוח יש לכולם!! אני מדבר על מצב בו אדם וחבריו עושים אורגייה עם בחורה אחת או כמה.. איך? סרטים כחולים עם החבר'ה!!
הנה נסיון שבטוח יש לכולם!! אני מדבר על מצב בו אדם וחבריו עושים אורגייה עם בחורה אחת או כמה.. איך? סרטים כחולים עם החבר'ה!!
S ShAkaTArShA New member 7/4/03 #47 אם לך זה נראה כל כך מוחשי.... כמו לעשות את זה באמת עם מישהו... אז שיהיה...
C CLOSE TO DEATH New member 8/4/03 #55 איכס אני בחיים לא אגע בגבר!!!!! זה הדבר הכי מגעיל בעולם!!!!!! בעעע..!!!
T The Cat Woman New member 8/4/03 #56 בעעעעע לא!!!!!../images/Emo5.gif וגם אף פעם לא יהיה.... דוחה!!!!!
ל לוציפר אלוהים וישו New member 8/4/03 #58 לדעתי.... הומואים או לסביות הם אנשים כמונו ללא שום הבדל אבל כל אחד ודעתו אני בכל זאת סטרייט.
S ShAkaTArShA New member 8/4/03 #59 ואיי זה התמונה הכי שווה בעולם אני מחפש אותה מתחילת שנה באיכות גבוהה לדסקטופ אבל פשוט אין....