שאלה...

שוב את עושה את זה...

זאת לא פוזה....הנה אני מופרע "מגניב" וגדול מהחיים....למה כי אני קול...לא כי אני אוהב לחיות זה למה....וממש לא איכפת לי מי מסתכל ומי מתייק כי אני מי שאני לא משנה מה אני יעשה כי בסוף היום בשורה התחתונה אני אשאר אדם ! את אוהבת את המראה התמים שיבושם לך....

Shani R

New member
שאלה...

חנונים - שווים או לא ? כמובן שחשוב האופי, המראה והכל, אבל יש אנשים שפוסלים ילדים אחרים אוטומאטית רק בגלל שהם מוציאים ציונים טובים / קוראים ספרים שלא במסגרת בי"ס / לא אוהבים לצאת כל שישי לדיסקוטק כזה או אחר. לדעתי חנונים הם ה-דבר. אולי זה בגלל שאני די חנונית בעצמי, בגלל שהם לא כ"כ מרגישים חייבים לחיות לפי ה"נורמות" של שאר הנוער או כי מנסיון הם נחמדים וממשמעניין לדבר איתם, אבל זו דעתי. אז, מה אתם חושבים? חנונים - כן או לא?

זה תלוי בבן האדם עצמו

והסטראוטיפ שמדביקים לו לא ממש משנה. אף אחד לא מושלם בעולם ולכל אחד יש את הצד ה"חרא" שלו אם זה במראה או אם זה באופי, זה לא כל כך משנה. מה שחשוב הוא שיהיה בן אדם נורמלי שיודע לאהוב ולהעריך.

Shani R

New member
זה מה שאמרתי, שהכל תלוי באופי

אבל יש כאלה שפוסלים אוטומטית בגלל הסטריאוטיפ, וזה לא בסדר.

תשמעי........

אני לא מסתובבת עם חנונים לא בגלל שהם חנונים אלא בגלל שהם לא האנשים שאני אוהבת לסתובב איתם אני אוהבת לצאת למועדונים ואני שונאת ללמוד אז זה מובן שאני ללא יסתובב איתם כי הם לא אוהבים לעשות מה שאני אוהבת ואני ממש לא פוסלת אותם הם נחמדים אבל רק בתור ילדים מהכיתה שלי לאאאא יותר!!!!!

מותר לקבל הגדרה לחנון?

אני מקבל ציונים גבוהים למדי. הלמידה היחידה שאני עושה בבית זה הכנה של שעתיים לפני מבחן(בגרות יותר) וקצת תרגילים במתמטיקה. אני לא אוהב לצאת למועדונים. אני אוהב מסיבות ב"חברה סגורה"- עם החבר'ה שלנו ועוד כמה מכרים. מי אני? האם אני "חנון"?

shualpower

New member
בטח שלא סנובים.. אין להם ברירה!

חנון הוא בן אדם בלי יותר מדי חברים, אסור לו להיות סנוב ואין לו בחירה עם מי לדבר ועם מי לא. אז עד שמישהו מדבר איתו שהוא יהיה סנוב? תהיי מציאותית

kundason2003

New member
אני שונא הכללות

כל חנון לעצמו יכול להיות שווה או לא. ביסודי הייתי הכי חנון (טוב, לא הכי, אבל בהחלט חנון) ומאז כתה ז' אני בנאדם חברותי לאללה, למרות ואולי בגלל היותי חובב ספרים, ידע, ושטויות. זה שאני רואה ערוץ ההיסטוריה לא הופך אותי לחנון, אלא הופך את ההגיגים שלי בשיעור היסטוריה לדבר שאפחד חוץ מהמורה לא מבין, אבל הציון עולה... בכל מקרה, הקריטריונים ל"חנון" השתנו עם הגיל. תמיד הייתי חברותי, אבל איך שאנשים מסתכלים עלי השתנה. דור.

מה השריטה?!

אני אוהב ספרים...את כל המד"ב אני רואה ערוץ היסטורי דיסקברי וכל החרטה הזה...אני חובב מדע ואני גם במגמת ביוטכנולוגיה שרק השם גורם לאנשים להרים גבה...אז תנסה להבין מה הם חושבים שאני מפרט להם מה אני לומד... אבל אני יוצא ביום שישי ואני יוצא עם חברים ואני חבר של כולם ויש לי יותר ידידות משהיו נשים לשלמה אז צאו מזה אין כזה דבר חנונים וקולים הכל חרטה הכל זבל ומי שהמציא את זה אלו אנשים חסרי חיים שזה הריגוש היחיד בחיים שלהם!

בקיצור אתה אומר ש...

כל הסטיגמות והכינויים שהודבקו לאנשים נעלמים.. לפי דעתי זה אחלה רק חבל שייש אנשים שעדיין לא הגיעו לשלב הזה

EverMan

New member
ככה

אני קורא ספרים , מוציא ציונים טובים , לא אוהב לצאת למועדונים וכו' ... אני לא חושב שאני חנון ואף אחד לא מגדיר אותי בתור אחד. חנון הוא אדם חסר ביטחון עצמי ולרוב ביישן שסגור בתוך עצמו ומבודד למדי. לכן הוא חנון. לא בגלל הציונים. (רק בשביל התיקון) לדעתי האישית - אנשים כאלה הם אנטיפתים. הם אנשים שלא מסוגלים לנהל שיחה עם אנשים אחרים ולא אוהבים חברה. לעומת זאת , יש אנשים שהם חכמים ושהם סתם לא מקובלים - והם אנשים ממש חמודים , והסיבה היחידה שהם לא פופולרים היא X או Y.

"הגם שאול בנביאים"

בנאדם אפילו אתה תוקע סטיגמות...?! אולי "הם" לא פופולארים בחוגים שאתה מסתובב בהם...אבל יש "להם" חברים משלהם (שים לב מה אתה גורם לי לעשות לדברים כאילו "הם" איזה עוף מוזר)

למעלה