שאלה...

Dumbo

New member
תני הגדרה לחנון.

איך לזה הגדרה מדויקת, לכן אני לא יכול לעשות על השאלה. אבל אני כן אגיד, שמה שאנשים לכנות "חנונים", משתנה עם הגיל, למשל, בגיל 11 כולם יגידו על מי שקורא ספרים ועיתונים שהוא חנון, והוא לא מקובל(דבר מפגר בעצמו, כי אין כזה דבר בעצם, הכל עניין של חיבה). בגיל 13, יגידו אותו דבר אבל עם יותר פיתוחים כגוון: אם מישהו קורא ספרים, זה הגיוני. הדעה שלי היא שמי שמכנים אותם "חנונים" הם דווקא אלה שהכי מגניבים, יודעים הכל על החיים ועל עצמם, לא מפחדים לדבר על הכל, לפעמים הם שונאים מסיבות מסיבות שונות משונות, הם בעלי אינטלגנציה גבוהה במיוחד, הם לא סנובים, הם חמודים, ולרוב הם גם יפים.

shualpower

New member
בגלל הביקוש! הגדרות לחנון ../images/Emo132.gif

חנון ביד בערך (רגע מחשב..) 20 פעמים ביום
חנון מתוחכם בצורה שרק חנונים מבינים
לחנון יש נטייה לנתח דברים
בד"כ חנונים לא שומרים על היגיינה יותר מדי
לחנון אין דעה משלו
החנון יעשה דברים שללא ספק אף אחד מאיתנו לא היה עושה רק כדי להוכיח שהוא לא חנון
חנון אמיתי ואורגינל הוא אפילו לא תלמיד מעל הממוצע
יש להם גם נטייה מוזרה לאהוב דברים ביזארים במיוחד... ועכשיו לשאלון.. בדיקת החנוניות שלכם.. שאלה מס' 1. מזמינים אותכם לבילוי אבל אתם במקרה מול המחשב 1. כוסאומו מחשב.. אני יוצא\ת לבלות! 2. טוב נו.. נצא לשעה שעתיים ונחזור מייד לבדוק מה חדש 3. מה אתם משוגעים? יכול להיות שאני אתעוור אם אני פתאום אראה שמש.. לא יוצא! שאלה מס' 2 בחור\ה עושה לכם עיניים וניגש להתחיל איתכם.. אבל היא\וא לא נראה משהו 1.אני אתחמק מזה יפה 2. אני אפגוש אותו ונראה איך זה יתקדם 3. עד שמישהו שם עליי?? אני כל כך אתלהב שמעכשיו אני מאונן\ת רק עליו! וכן הלאה.. אין לי כח. אם עניתם פעמיים שלוש אתם חנונים.. תתרגלו

MaD-d0g

New member
יש לי...........

חנון זה מי שנכנס לצ'ט של סייבר סקס ושואל את "ערום במצלמה", בכמה מגה פיקסלים המצלמה שלו תומכת

shualpower

New member
היתה על זה כתבה בעיתון

ובנות אמרו שבגיל צעיר הן מעדיפות את ה"מגניבים" אבל כשמגיעים להחלטה עם מי להתחתן הן מעדיפות את החנונים כי עדיף בעל חנון שלא יוצא לבלות כל ערב ומשתכר מאשר "מגניב" שעושה את כל זה.. בכל מקרה, בגיל צעיר עדיף להיות חברה של הזוהר יותר לדעתי..

Heavy Thought

New member
אוי נו...

הכל בולשיט והכל סטיגמות. "חנונים, לא חנונים" - תגדירי את זה איך שבא לך. לי זה לא משנה. אם אני אוהבת ת'בנאדם, לא אכפת לי איך החברה רואה אותו. מה שמעניין אותי זה מה שאני רואה, ולא אחרים עם סטיגמות שונות.

תגידי את לא חושבת שזה דבילי...

ככה לתייק אנשים.... מה הקטע ב"חנונים" ו"קולים" אין פה שום פואנטה ואלו שני המושגים הכי דבילים שבנאדם המציא. כי אדם הוא אדם בלי קשר למה שהוא לובש מה שהוא עושה ואיך הוא אוהב לבלות את ימיי שישי שלו... אז כשאת בוחרת מישהו אז אל תבחרי אותו לפי הגדרה אלא לפי היותו הוא!

הדרומית

New member
כפרה עלייך../images/Emo80.gif

רק מה שכתבת עשה לי את זה במקום. אדם צודק במאה אחוז ואם היה אפשר- אז יותר. לקטלג אנשים זה חרא של דבר. וביננו, היום אפשר לקטלג את כולם. כולנו במידה מסויימת חנונים, ערסים, פרחות, ואפילו שרמוטות. בכל זאת זה לא טוב להדביק תוויות על אנשים. אדם, ההצעה עדיין בתוקף

א) יש לך מזל שהיא עדיין בתוקף...

מה את חושבת שאני אוותר עליך בכזאת קלות?! ב) אני שמח שאני עושה לך את זה...אפילו אם מדובר רק במילים :)....לפעמים זה מתחיל בזה

הדרומית

New member
אל תוותר../images/Emo80.gif

אל תוותר
אל תוותר אל תוותר
חחחחח בואו ניסחף. ואתה עושה לי את זה תמיד, מהרגע שראיתי אותך עשית לי את זה.

חנונים...

תשמעי חנונים יכולים להיות מאוד משעממים, בעצם כל אדם בלי קשר אם הוא חנון או לא יכול להיות משעמם. אני מאוד נהנת בחברת אנשים שייש לי על מה לדבר איתם.. בקיצר אני אוהבת אנשים עם איכות. אני לא הייתי מחשיבה עצמי לחנונית אבל במסגרת ביצפר תמיד תראי אותי מהצד למרות שאני נמצאת גם עם כל החבר'ה.. בקיצור מתבודדת (אני ושתי חברותי) יש כאלה שיקראו לי פריקית ויש כאלה שלא ישימו לב מי אני. אויש גלשתי מהעניין... החנונים בד"כ הם אנשים עם איכות אבל יש קצת בעיה איתם שלא תמיד יש להם ניסיון בנשיקות עניינים ואיך להתייחס לבנות.. נראה לי שאצלהם זה עובד קצת אחרת.. לאמיצות בלבד תנסו ותספרו איך זה... סיפור אישי קטן: היה לי מקרה שאיזה יום שישי יצאתי עם הבן הכי שווה בשכבה ולא נהנתי כלל .. אולי עם חנונים זה יהיה אחרת?..

The Flash

New member
טוב ככה...

חנון זה באמת סטריאוטיפ...וזה גם תלוי איך כל אחד מגדיר חנון... יש כאלה שמדירים אותה כהמחוצ'קנים הלא מקובלים החברה שיש להם ציונים טובים ויושים כל היום בבית ומכינים שיעורים... יש הגדרה יותר מורחבת לחנון שהיא קורא ספרים יודע הרבה דברים על העולם והוא בנאדם חכם מאוד... ני אוהב להחשיב את עצמי קצת כחנון(לא הראשון...השני:)) אני קורא...אני צופה בנימל פלנט כל הזמן...אני יודע הרבה על מגוון נושאים ושיחה איתי לא משעממת בד"כ ויש לי משקפיים...אם זה נחשב חנון אז אני חנון גאה! ד"א אני יניב...קראתי כאן קצת וזה אחלה פורום אפילו שחשבתי בהתחלה שזה רעיון טיפשי...אבל עכשיו הבנתי שזה מצויין... טוב נראה אותכם(או שלא..) ביי בנתיים...

יש חנונים שכן ויש חנונים שלא

בדיוק כמו שיש ערסים שכן וערסים שלא פריקים שכן ופריקים שלא ושאר הכללות חברתיות (שאני די מאמינה בהם, מטעמים שאני לא אפרט כי זה לא הרעיון פה) אגב, לקרוא ספרים לא מעיד על חנוניות. ממש לא.

למעלה