שאלה

Hologram

New member
שאלה

מישהו יודע את כל האלבומים שיש לפינק פלויד? כלומר את כל שמות האלבומים
תודה מראש

electricGirl

New member
האינטרנט יודע

ועם קצת מאמץ אני מאמינה שאוכל למנות לפחות את רובם...

meandmeandme

New member
no problem nam

piper at the gates of dawn sacerfull of secrets more ummagama atom heart mother meddle obscourded by clouds dark side of the moon wish you were here animals the wall the final cut a momentary lapse of reson the divison bell זהו.. בלי הועפות ואוספים. רק אלבומים רשמיים. אפשר לשאול למה אתה צריך את זה?

Hologram

New member
תשובה

אני צריכה את זה כדי שאדע אלו בדיוק נשאר לי להוריד לאוסף מה לא ברור
וBTW תודה רבה לכל המגיבים

meandmeandme

New member
../images/Emo12.gif

תיחכמת אותי! שלא תעז להוריד את כל האלבומים של פינק פלויד! אתה הורס לך הכול!

Hologram

New member
מה???

לא תיחכמתי אותך,אני אוהבת את פינק פלויד ורוצה לאסוף את כל האלבומים למה לא להוריד? למה זה הורס לי הכל? וד"א אני בת

meandmeandme

New member
אלה שתי שאלות שונות לגמרי

למה לא להוריד? 1. כי זה פשע. 2. זה אסור. 3. זה פשע. 4. זה לא חוקי. 5. זה חונק את תעשיית המוסיקה. 6. כי זה פשע. למה זה הורס לך את המוסיקה? 1. כי זה איכות גרועה. 2. כי אין כמו ההרגשה של להכניס דיסק (חוקי!) למערכת, להתסכל על העטיפה בהתאפלות. 3. כי ככה. 4. את בטח תשמעי שיר שיר וככה תפרקי את האלבומים. 5. את תורידי המון בפעם אחת ולא תזכי להעריך את המוסיקה כמו שצריך. אז תעשי לי טובה ענקית ובבקשה תקני את הדיסקים. אחד אחד.. לא חייב את כולם בקניה אחת. אני מבטיח לך שתהני פי 100 וגם אחרי זה תרגישי טוב לגבי עצמך.

../images/Emo45.gif

אני יכולה לומר מניסיון אישי.. שזה הרבה יותר כיף לקנות דיסק קודם כל בגלל שזה חוקי שנית [ויותר חשוב לטעמי
] העטיפה וחוברת המילים.. ובכלל..כל מה שהמוכשר שמעלי אמר [
] נכון.. אני מודה שיש לי כמה דיסקים צרובים אל אין על הכיף של לקנות דיסק במיטב הכסף להגיע הביצה ולהסיר את העטיפה השקופה להתענג על החוברת והמילים והאיכות של המוסיקה.. אין מה להשוות.. חוץ מיזה שדיסק זה משו שישאר איתך לתמיד.. אבל שוב..אלה השיקולים שלך מקווה שתיקחי את ההחלטה הנכונה

נימרודל

New member
ועוד משהו!!!

אח שלי תמיד שהוא קונה דיסק הוא מבקש שיעטפו את זה כמו מתנה. כשהו מגיע הביתה ופותח את הדיסק הוא מתרגש כאילו מישהו אחר נתן לו את זה וכאילו הוא לא יודע מה יש בפנים. זה ממש חמוד. אני חושבת שזה רעיון ממש טוב "לעשות לעצמך הפתעה". חיחיחי

erezsh

New member
שתי תשובות שונות

לי בינתיים יש את הדיסקים הבאים: Dark Side Echoes Meddle Obscured The Wall אז למה להוריד? 1) כי הסיבה שבגללה קניתי את הדיסקים האלה, היא כי שמעתי את זה קודם באינטרנט. 2) כי עד שאני אקנה את השאר, אני לא אוכל לשמוע אותם? זו לא בקשה הגיונית :) 3) כי ככה אפשר לעשות playlist ענק של כל שירי פינק פלויד, לפי סדר אקראי. הסדר של האלבומים יכול לשעמם.

פינק פלויד היא להקת אלבומים

אין דבר כזה לשמוע שירים של הלהקה בלי הרצף בו הם היו אמורים להיות.. זה לא כמו המוזיקה של שנות ה 80 וה 90, ויודע מה, אפילו שנות ה 70(לד זפלין 4 היא דוגמא טובה) שאפשר לשמוע שירים אקראיים.. בפרוג (וגם בפינק פלויד) צריך לשמוע אלבומים, לא שירים.

Yael Floyd

New member
צודק.

למרות שהדבר שאני הכי אוהבת בעולם זה לפתוח דיסק חדש (ומקורי!) ולהכניס למערכת סטריאו ולהרגיש את זה עם כל העוצמות והאיכות, המצב הכלכלי של ילדי המדינה שמוציאים את כל כספם על סיגריות דורש לצרוב ואחר כך לקנות. זהו. אפילו סבתא קמצנית בקושי נתנה אגורה בפסח. בלאטטטטט.

למעלה