שאלה נוספת...
טוב,אז התקדמתי קצת עם שאילת השאלות,והשאלה שלי עכשיו היא: איך "התאהבתם" בחבר להקה האהוב עליכם (כרגע...)? טוב,אז אצלי זה ככה (וכמו שאתם מכירים אותי,זה יהיה ארוך...אז כל מי שלא אוהב לקרוא דברים ארוכים (שאני כותבת) back off!)... זה היה ביום אחד שהתחלתי להתאמן לריקוד האידיוטי בספורט ("זה מסורת בבי"ס,חייבים לעשות"-ציטוט של המורה לספורט (****) שונאת את המורים האלו!!!),שעשיתי אותו כמובן על UMMW (ולמרבה הפלא אני עדיין זוכרת את התנועות...בחיי! הריקוד הוא מלפני חודש וחצי ואני עדיין זוכרת אותן!),ובגלל שלא הכרתי את השיר כל כך טוב וכדי לעשות את הריקוד הייתי צריכה לדעת את הקצב והמילים בע"פ (כי בד"כ ריקוד עושים לפני הסימפטומים האלו של השיר (סורי,לא הייתה לי מילה אחרת...),התחלתי לשמוע איזה 700 פעם ת'שיר,ובגלל שזיהיתי כבר את הקולות של כל אחד מחברי בלו,התחלתי להתעמק במה שהם שרים,במיוחד במה שאנט שר,ואז התחלתי להתייחס לקול (החלומי!!!) שלו,ואז,היו לי מעין פרפרים כאלו בבטן,שאני "סובלת" ממנו כל פעם שיש מישו שאני אוהבת אותו/את הקול שלו שר,והייתה לי צמרמורת,שבד"כ באה אחרי זה,ואז אחרי שכבר למדתי את השיר התחלתי לעשות את התנועות המילים והקול של אנט קיבלו משמעות יותר גדולה,ומה לנגיד-התאהבתי
!!! אבל זה היה רק בקול שלו ובאישיות שלו (בהתחלה חשבתי שהוא מכוער מוות....גררררר,אני שונאת את עצמי בגלל זה,לא הייתי צריכה להגיד את זה),ואז קראתי את כל הכתבות שלהם והסתכלתי על כל התמונות שלהם והבנתי שהוא לא כזה מכוער כמו שחושבים,וזה שיכנע אותי גם שהוא חתיך ושהאופי יותר חשוב מהיופי והתחלי גם לאהוב את איך שהוא נראה
והתחלתי ללמוד עליו,מה הוא אוהב וכל אלו,וללמוד את השמות חיבה שלו (בעיקר אנט,וגם:בוטן (להלן *בוטן קטנטנן ומתוקון שלייי*) או נושי,שזה בעצם נועד לכל אחד מחברי הלהקה),ואז ראיתי שהוא נמוך יותר מכל,אבל אמרתי לעצמי:לא נורא,אני גם נמוכה,נסתדר...(מה,1.52 זה לא מספיק נמוך בשבילכם??? ואני עוד מעט בת 14!!!),ותראו איפה אני עכשיו-מבלבלת מוחות ועושה הרצאות מדי שבוע על נושא היופי והאופי...חיחי!!! ותכף אני אהיה נשואה מישו מאוד מסויים...! טוב,אז ביי,מיכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!