שאלה...

Mrs James

New member
אמממ..אני

ראיתי את אול רייס ומאוד אהבתי את השיר...אבל בגלל שכולם שם היו מכוערים(*מתביישת*) הייתי יורדת עליהם שזו להקת הבנים הראשונה שאין בה חתיכים בכלל! אבל אז זכיתי בדיסק מהרדיו שהייתה שם מדבקה של בלו וראיתי עד כמה לי חתיך!!! אז יצא אול רייז אהבתי את השיר וחרשתי...וכשיצא איף יו קום באק...התחלתי לחפש את הדיסק וכשיצא פלייביי קניתי את הדיסק! ולפני כחצי שנה התחלתי לאהוב את דאנקן יותר מאת לי....וזהו!

ANTlover

New member
טוב,כמו שכולם יודעים...

אותו הדבר קרה לי עם אנט! ואצלך זה יותר מפליא-את כבר נשואה ללי!!!! (אני עוד לא הגעתי לשלב הזה...הגעתי רק לשלב שאנחנו עומדים להתחתן,כאילו מאורסים u know...חחח,כאילו היום באתי עם טבעת כזאתי של לב לבי"ס וחברה שלי אמרה לי כזה:תארי לך שאנטוני היה נותן לך את הטבעת הזאת,את יודעת בשביל מה...והיא אמרה לי אחרי זה עוד שכאילו נגעתי לאנט בפרצוף ועדיין היה נשאר לי הריח של האפטרשייב על היד-מה הייתי עושה? אז תיארתי לה בפרטי פרטים מה הייתי עושה! אין אין יש לי חברות קצתתת קצתתת אהבלות...כמוני!
) ושוב זה קרה...נאום שלם!!! פשוט נזכרתי במה שקרה לי היום... אז בקיצר...את בטוחה שלא אהבת את לי בהתחלה??? בטוחה בטוחה???

Dani Ryan

New member
בטוחה בטוחה..../images/Emo3.gif

אם היית שומעת אותי באותם הימים לא היית מאמינה שזו אני
חברות שלי לא מאמינות בכלל שפעם לא סבלתי אותו... הייתי יורדת עליו בכל שנייה פנויה..

ANTlover

New member
מה באמת???

אני בכלל לא דיברתי על בלו... עכשיו נהייתי אובססיבית לגביהם! (ובמיוחד לגבי אנט...כמו שאת יודעת...!)

Miss Kitty

New member
../images/Emo12.gif איך את עושה את זה??

מתחילה לדבר על אנטוני ומגיעה למה שקרה לך בבצפר! מפחידה!! לפי מה שאני יודעת- בהתחלה דני אהבה את דאנקן, ורק אז היא עברה ללי.

ANTlover

New member
זה פשוט...

מה שקרה לי היום בבצפר קשור לאנטוני... ודרך אגב בצפר-אני צריכה ללכת ללמוד למבחן במדעים! אז ביי!

ANTlover

New member
שאלה נוספת...

טוב,אז התקדמתי קצת עם שאילת השאלות,והשאלה שלי עכשיו היא: איך "התאהבתם" בחבר להקה האהוב עליכם (כרגע...)? טוב,אז אצלי זה ככה (וכמו שאתם מכירים אותי,זה יהיה ארוך...אז כל מי שלא אוהב לקרוא דברים ארוכים (שאני כותבת) back off!)... זה היה ביום אחד שהתחלתי להתאמן לריקוד האידיוטי בספורט ("זה מסורת בבי"ס,חייבים לעשות"-ציטוט של המורה לספורט (****) שונאת את המורים האלו!!!),שעשיתי אותו כמובן על UMMW (ולמרבה הפלא אני עדיין זוכרת את התנועות...בחיי! הריקוד הוא מלפני חודש וחצי ואני עדיין זוכרת אותן!),ובגלל שלא הכרתי את השיר כל כך טוב וכדי לעשות את הריקוד הייתי צריכה לדעת את הקצב והמילים בע"פ (כי בד"כ ריקוד עושים לפני הסימפטומים האלו של השיר (סורי,לא הייתה לי מילה אחרת...),התחלתי לשמוע איזה 700 פעם ת'שיר,ובגלל שזיהיתי כבר את הקולות של כל אחד מחברי בלו,התחלתי להתעמק במה שהם שרים,במיוחד במה שאנט שר,ואז התחלתי להתייחס לקול (החלומי!!!) שלו,ואז,היו לי מעין פרפרים כאלו בבטן,שאני "סובלת" ממנו כל פעם שיש מישו שאני אוהבת אותו/את הקול שלו שר,והייתה לי צמרמורת,שבד"כ באה אחרי זה,ואז אחרי שכבר למדתי את השיר התחלתי לעשות את התנועות המילים והקול של אנט קיבלו משמעות יותר גדולה,ומה לנגיד-התאהבתי
!!! אבל זה היה רק בקול שלו ובאישיות שלו (בהתחלה חשבתי שהוא מכוער מוות....גררררר,אני שונאת את עצמי בגלל זה,לא הייתי צריכה להגיד את זה),ואז קראתי את כל הכתבות שלהם והסתכלתי על כל התמונות שלהם והבנתי שהוא לא כזה מכוער כמו שחושבים,וזה שיכנע אותי גם שהוא חתיך ושהאופי יותר חשוב מהיופי והתחלי גם לאהוב את איך שהוא נראה
והתחלתי ללמוד עליו,מה הוא אוהב וכל אלו,וללמוד את השמות חיבה שלו (בעיקר אנט,וגם:בוטן (להלן *בוטן קטנטנן ומתוקון שלייי*) או נושי,שזה בעצם נועד לכל אחד מחברי הלהקה),ואז ראיתי שהוא נמוך יותר מכל,אבל אמרתי לעצמי:לא נורא,אני גם נמוכה,נסתדר...(מה,1.52 זה לא מספיק נמוך בשבילכם??? ואני עוד מעט בת 14!!!),ותראו איפה אני עכשיו-מבלבלת מוחות ועושה הרצאות מדי שבוע על נושא היופי והאופי...חיחי!!! ותכף אני אהיה נשואה מישו מאוד מסויים...! טוב,אז ביי,מיכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANTlover

New member
אנשים,איפה אתם???

מה כל פעם שאני באה אתם בורחים??? נו נו נו,לא יפה!!! טוב תיכף אני אצטרך לחזור לעיסוקיי *מבחן במדעים,להתכונן,אוווף!!!*!

Dani Ryan

New member
בוטן ונושי זה שלי!!../images/Emo3.gif

מפחיד איך כולם נדבקים בדברים האלו.. קיצור..ארממ...אחרי שפגשתי את לי..התאהבתי הכי הרבה..אהבתי אותו טיפה לפני..אבל מאז שפגשתי אותו זה היה השיא..
והיום אני מאוהבת בו יותר מתמיד ו-1.52 בגיל 13 וחצי זה לא נמוך!!! אני הייתי 1.47!!!!!

ANTlover

New member
אז מה את אומרת על זה שחברה שלי

היא עוד 20 ס"מ מעליי? ו...השמות האלו חמודים!!! מה לעשות? מה את רוצה שאני אעשה?

Dani Ryan

New member
זה בסדר ../images/Emo3.gif

אני מנוסה בקטעים שכל החברות שלך גבוהות ואת פיצית..אבל זה הביא לי כמה יתרונות
למרות שלי גבוה ממני ב-31 סנטימטרים..

Miss Kitty

New member
אני הייתי בשוק היום..!

עמדתי ליד ליטל מול מראה בבצפר, ושתינו היינו עם נעלי ספורט, ועברתי אותה בגובה!
הייתי בשוק! תמיד היא צחקה עליי כי הייתה יותר נמוכה ממנה! אמא! זה היה מפחיד! לא רוצה לגבוה!!

baps

New member
דני../images/Emo35.gif

מה את נמוכה? אני תמיד תיארתי אותך גבוהה
אני דווקא מצאתי את היתרון בלהיות גבוהה (כי אני 1.72) למרות שזה לא נקרא ממש גבוהה. בקשר למסנג'ר-אוףףףף אני שונאת אותו! פעם הוא נתקע לי ועכשיו הוא מסרב להיפתח....אני אחזור אלייך כשהוא יחליט שבא לו לפעול כמו שצריך.... אני אנסה לתקן את זה היום!

Dani Ryan

New member
כולם מתארים אותי אחרת..

גבוהה,בלונדינית...
חחחחחח אז לא..אני לא גבוהה...חחחחח... אני נמוכה..
ואני גאה בזה
זה מה יש...וזה טוף רוב הפעמים..כי בעיקרון,מי שנמוכה יכולה לבחור..או להיות גבוהה(לנעול נעליים גבוהות..)או להיות נמוכה(כמו שהיא..)

למעלה