שאלה

שאלה

הפורום יכול להכיל גם כל מיני דברים שקשורים לביטלס אחרי ההתפרקות (כמו למשל Imagine)?

Another Girl

New member
בוודאי

כל דבר שקשור לכל אחד מחברי הלהקה. אבל חבל שלא שמת את זה בנצל"ש.

../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif Dear מנהלת

האם זהו דמיוני הפורה, או שמחקת את הודעת הצטרפותי לפורום?

Another Girl

New member
לא,אתה לא מדמיין

לא יודעת אם הספקת לקרוא,אבל כתבתי שאני מוחקת את ההודעה,יחד עם ההודעה החדשה שפתחה הבלאגניסטית שלי... זה פשוט יוצר הרבה בלבול וכולת לשים את זה בנצל"ש(כי סה"כ,הודעה די מיותרת).

אפלייה!

למה לי אסור להצטרף לפורום?? אני מכריז בזאת על הקמת עצומה חדשה למען תיקון עוולות הפורום.

Miss CB

New member
בואנה,

אתה ממש בקטע של עצומות הא...?

יכול להיות

אבל אלה עצומות חשובות: הבאת פול מקרטני והפסקת האפלייה כנגד רינגו!

Miss CB

New member
לגיטימי;

אבל... הפסקת האפלייה בהודעות "אני חדש"?

BlueAdder

New member
שירי סולו של ארבעת המופלאים

אם אתה רוצה לדון שתקופת הסולו שלהם, אני חושב שיהיה נחמד אם אנשים ישתפו אותנו בטעם שלהם. שכל אחד יגדיר מהו השיר האהוב של כל אחד מהארבעה בתקופת הסולו. אני אתחיל: רינגו - la di da ( רינגו מוכיח שוב שהוא תותח ) ג'ורג' - what is live ג'ון - Imagine ( כמובן ) פול - somedays

Miss CB

New member
גמני

למרות שאני לא מכירה הרבה... של אף אחד מהם... המממ. אגב גם אני מאוד אוהבת את WHAT IS LIFE נכון זה שיר כל כך חמוד??? ג'ון: תנחשו. נו, באמת. תנחשו! טוב אני אגלה... IMAGINE! פול: לא מכירה הרבה אבל מאוד מאוד אוהבת את BAND ON THE RUN רינגו: לא מכירה כלום שלו
וזה גם לא דחוף לי (אני לא בוגדת בעצומה!) ג'ורג': זה קשה. מאוד. כרגע עולה לי לראש GIVE ME LOVE למרות שזה מזה לא הכי טוב שלו! גם DARK HORSE מקסים וגם IF NOT FOR YOU פשוט שיר אהבה יפהפה כמיטב המסורת של ג'ורג', וגם NEVER GET OVER YOU החדש יחסית, פשוט יפה.

מכיוון שאני די בור...

רינגו: אין לי מושג (בושה) ג'ורג': כנ"ל פול: מכיר מעט מאד, ולכן אבחר ב- no more lonely nights ג'ון: לא מכיר הרבה, אבל אני כרגיל אבחר ב- imagine שהוא השיר הכי יפה שנוצר אי פעם (לדעתי), אבל בשביל להיות יוצא דופן (אולי) אני אגיד שהשני הוא jealus guy.

seafox

New member
אמממ....

פול-ebony & ivory ג'ורג'-הייתי אומר my sweet lord אבל זה לא שלו...אז.. iv'e got my mind set on u רינגו-לא מכיר את קריירת הסולו שלו... ג'ון-free as a bird

EBONY&IVORY של פול??../images/Emo176.gif

שמעתי את השיר הזה פעם ברדיו וגם שמענו אותו בכיתה ה' בשיעור אנגלית אבל לא ידעתי שזה של פול!! אתה בטוח?

אה והבחירות שלי

רינגו - It Don't Come Easy ג'ורג' - זאת שאלה קשה...אני אלך על All Things Must Pass אבל תחזרו אליי עוד כמה ימים וזה ישתנה :) פול - Maybe I'm Amazed ובמקום השני Band on the Run ג'ון - על אף סלידתי מיוקו אי אפשר להכחיש שג'ון כתב לה שירים מדהימים כשאחד מהם מככב בראש רשימת שירי הסולו של ג'ון שאני אוהב - Woman

Another Girl

New member
הטעם שלי...

אישית אני לא מכירה שירים של רינגו(מודה באשמה) אבל של השאר בהחלט... פול-וואו..קשה...אני לא כל כך אוהבת אותו לאחר ההתפרקות(או לא מכירה מספיק,,,אבי לא להרוג אותי ) ולכן אלך בצער על No more lonely nights. ג'ון- יש שניים שאני לא יכולה להחליט ביניהם-jealous guy ו-woman,שניהם מדהימים,אבל בהחלט יש עוד כמה(שלא לדבר כמובן על free as a bird,אבל לא אחשיב אותו) ג'ורג'- גם כאן הבחירה קשה- בין Wah-wah,my sweet lord ו-beware of drakness. כולם,אני מניחה.

seafox

New member
מממ....אנינת טעם שכמותך!

woman \jealous guy בהחלט שירים מרנינים ויפיפיים!
חבל על ג'ון.. אבל בעסה עם השיר my sweet loed...שיר כ"כ יפה..אבל...

ללא ספק

אני תורם להסכמה בפורום לגבי הטיב הנפלא של השירים שנכתבו על (יוקו????!!!!)

BlueAdder

New member
מה ??

בתיה, ככה ? את לא מכירה שירים של פול ? מיד לחנות לקנות את האוסף wingspan...בשביל התחלה P:

למעלה