שאלה

Tomer 123

New member
אוקיי

רינגו: לא מכיר שירי סולו שלו. ג'ורג': לא מכיר הרבה, אבל ממה שהכרתי הכי אהבתי את All Things Must Pass. שיר מקסים! ג'ון: כדי לא להיות כמו כולם אני אלך על Imagine, אלא דווקא על Jelouse Guy. פול: אצלו אני מכיר דווקא הרבה, ואם אני צריך לבחור משהו (ולא של ווינגס) אז זה יהיה, כנראה, Ebuny and Ivory המקסים (עם סטיבי וונדר).

חחח

ללכת על jealus guy זה כבר באופנה. כבר 3 הודיעו בפומבי על אהדתם ל jealus guy. למרות שאני עדיין חושב ש Imagine ממש ממש ממש יפה (ו Jealus guy רק ממש ממש יפה)

seafox

New member
הממ...שמתי לב שהחתימה שלך

ממש מצחיקה אותי. לתמוך ברינגו שתור אחד מהביטלס הטובים ביותר...על אותו משקל: אני אומר שרינגו הוא בין הארבעה הטובים ביותר בביטלס.

blackbird22

New member
וואו קשה

נתחיל בזה שכל השירים שצויינו כאן הם מעולים, והבעיה שיש עוד רבים אחרים וקשה להצביע על אחד אהוב. רינגו - לא מכירה הרבה, לכן אסתפק בברירת המחדל - la di da, למרות שאני כן זוכרת ששמעתי שיר מגניב אחר שלו פעם. ג'ורג' - ממש בושות, אבל בין היחידים שאני בכלל זוכרת ממנו זה את I got my mind set on you, אולי הגיע הזמן להשיג את השיר הקודם שציינתם. פול - אם ניקח משהו מתקופת wings, כנראה - mull of kintyre. אבל אחרי wings, וואו הסתבכתי. put it there, somedays, hope of deliverance, here today, no more lonely nights. אני בטוחה ששכחתי איזה שיר...אבל נו מילא
ג'ון - גם פה קשה. Imagine (איך לא?), jealous guy, real love, ושוב בטוח ששכחתי משהו..

seafox

New member
כנראה שלא הבנת למה התכוונתי

כשרשמתי את זה. לא הצטרפתי לעצומה.תקרא שוב.

כנראה שלא הבנת למה התכוונתי

כשקרצתי. לא התכוונתי שהצטרפת לעצומה. תקרא שוב.

שתי שאלות חדשות

דיסק וחבר ביטלס אהוב אחרי ההתפרקות. אני אתחיל: רינגו: לא מכיר (בושה) ג'ורג': לא מכיר (בושה) פול: לא מכיר ( סופר בושה!!!) ג'ון: סוף סוף. Imagine (כמובן כאילו) וזמר אהוב: תקראו את החלק הקודם ותדעו.

blackbird22

New member
תלוי בתקופות לא?

יש תקופות שבהם אוהבים אלבום אחד יותר מהשני. רינגו - לא מכירה אלבומים שלמים שיצאו לאחר ההתפרקות ג'ורג' - כנ"ל ג'ון - Imagine פול - Flaming pie. זה פשוט היה דיסק שנראה שפול באמת עבד עליו בכיף, בלי לחץ של "מה יגידו", מה שייצא - ייצא! זמר אהוב מבין הארבעה - פול. (מה לעשות, אני אוהבת את השירים השקטים והמלודים שלו, ומצד שני גם כשהוא מתחיל בשירי "כסח" כמו run devil run, אבל שוב הכל תלוי בתקופות). אה ועוד שאלה - ממתי מישהו הפלה את רינגו?!

כמה אבלים

אבל ראשון: הממממ... פול אחרי ההתפרקות הוא חביב מאד, ולאחרונה גיליתי שהוא אפילו כמעט משתווה לג'ון, אבל דווקא לדעתי (וכבר אמרו בפורום: דיעה צריך לכבד), פול אחרי הביטלס=ג'ון בזמן הביטלס, ג'ון אחרי הביטלס=פול בזמן הביטלס, ולכן אני מעדיף את ג'ון אחרי ההתפרקות. ודווקא אצלי לגבי התקופות... אני אוהב את Imagine תמיד, בלי קשר לתקופה... והכי חשוב! רינגו תמיד היה מופלה- לדוגמא- מתי לאחרונה שמעת מישהו אומר שרינגו הוא חבר הביטלס האהוב עליהם? הכי מוכשר? וכו'... תמיד מתייחסים אליו כאילו הוא לא ידע לכתוב שירים וכך הלאה (מה שנכון נכון). מטרת העצומה להעלות את מעמדו של רינגו בקרב הציבור שאינו מבין את גדולתו (?) של רינגו.

seafox

New member
זה לא נכון.

תראה,מצד אחד,רינגו באמת בקושי כתב שירים.ואולי מאלה שכתב הביטלס לא עשו אלא הוא עשה בהרכבים אחרים. רינגו הוא מתופף ענק עם פיל שאין להרבה מתופפים אחרים.אבל היכולת הטכנית שלו היא לא בשחקים את זה אנחנו צריכים להגיד. הקול שלו גם לא הכי משהו.מבחינת הקולות,לפול היה הקול הכי טוב אחריו ג'ון ואחריו ג'ורג' החביב. רינגו את שלו עשה בביטלס ועל זה אני מוריד בפניו את כל הכובעים שיש לי ומוכן לתת לו את שערות ראשי. אבל להגיד שהוא מופלה?לדעתי זה טמטום.

תודה על השבח למנת המשכל שלי

וגם... הוא מופלה! אין מה לעשות! אנשים מעדיפים את השאר, ולכן הוא מופלה ונחשב נחות וכדומה.

BlueAdder

New member
אז ככה....

רינגו - Ringo Rama ג'ורג' - Cloud Nine ג'ון - Imagine פול - טוב, זה ממש קשה....אני נוטה להסכים שזה Flaming Pie...אבל עדיין מתלבט, כי אני חשבתי גם על Off the ground. זה די ברור את מי אני הכי אוהב....פול אצלי חזק בוורידים.... :)

למעלה