שאלה

אחלה קישור!

זה קשור לרעיון שהרבה מייסונים היו והינם מנהיגים.... אני אקרא את זה בהזדמנות, כרגע אני קצת עסוק..

חבל שאין שם נשיאים מודרניים

כאילו מהמאה ה20, כי זה הרבה יותר אקטואלי, כי הרבה מהם עיצבו את הלך הרוח ברחבי כל העולם.. במידה מסוימת זה קצת מפחיד, כי הם כאילו היו ""בובות" בידי שולחיהם, כמו שרשום על גרובר כלבלנד (הנשיא ה22 של ארה"ב), שהיה בובה של כת האילומנטי,(נו, של לסטט)... וגם מענין, שרוב הנשיאים שהיו מייסונים היו בדרגה 33 מעלות, שזה הכי גבוהה....

L e s t a t

New member
עכשיו המאה ה21

בנוסף לכל, משיחיים גם לא סופרים שנים כמו שצריך?

ששש

חחח איזה מצחיקול אתה! מה קשור? בינתיים במאה ה21 יש רק נשיא אחד, ובטוח שהוא לא מייסון, אז מה אתה רוצה?! המאה ה20 עדיין חלק מהעבר הקצר שלנו, בא לך?!

L e s t a t

New member
נשיא אחד, הא..

אני מניח שאתה מתכוון לבוש או רוצה לרמוז משהו אחר?

L e s t a t

New member
תראו אותך, קראת שני דפים

על בנייה חופשית ופתאום אתה מומחה.. אולי יש דברים שאתה לא יכול לדעת בנושא הבנייה החופשית
כמו למשל, שדרגה 33 זו הכי גבוהה. אולי יש יותר? אולי יש כמו שהיה במסדר השחר הזהוב (שהוקם על ידי חברים בבונים החופשיים ובמסדר צלב השושנה) מסדר פנימי שהוא סודי וגם בתוכו עוד מסדר סודי של המאסטרים.

אריק ל

New member
אם אתה רוצה קישור נוסף

שמכיל אנשים מפורסמים שהשפיעו רבות גם במאה ה-20, תראה את זה: http://www.utahmason.org/FMasons.html מסתבר שגם ניל ארמסטרונג, צ'רצ'יל, קזאנובה, לואיס ארמסטרונג, פושקין, 3 מלכי אנגליה - אדוארד ה-7 וה-8 וג'ורג' ה-6, ממציא הפנצילין(!), הנרי פורד, ג'ון גלן, ממציא החיסון לאבעבועות שחורות, פרנקלין רוזוולט ותאודור רוזוולט, ועוד רבים וטובים אחרים היו חברים במסדר הבונים החופשיים. הקונספירציה הולכת וגדלה...

למעלה