שאלה

BLACKPANTER11

New member
שאלה

מי חושב פה שהתורה זה שטויות? מעמד הר סיני לא היה? ועוד כהנה וכהנה.

L7

New member
התורה- ספר דמיוני נפלא

מעמד הר סיני- אגדה עממית.

00000000000

New member
אתה יכול להוכיח שזה לא?

אין משמעות לטענה שזה שטויות, מכיוון שתמיד אפשר לטעון שהדברים לא מובנים כפשוטם או שיש להם הסבר עקיף. השאלה יכולה להיות רק אם אתה יכול להוכיח שהתורה זה לא שטויות.

שמעת על ארכיאולגיה?

מעניין איך זה שחוקרים שחוקרים את התנ"ך חופרים במקומות שהיו בני ישראל ומצאו שהם באמת היו שם ושחומות יריחו אכן נפלו ובסיני איפה שרשום ויחנו בני ישראל שם ויחנו פה מצאו את הכל איך אתה מסביר את זה? ועוד משהו אתה אולי לא יודע את זה אבל אם לא הית במקום כלשהוא שיש בו אירוע או משהו אתה יכול להכחיש אותו ואני יתן לך דוגמא: אני לא היתי בשואה נכון? אז אני מכחיש אותה לא היתה שואה ולא מתו 6000000 יהודים ולא היה כלום היטלר היה אוהב יהודים מושבע וזה בכלל לא הגיוני איך שירצחו עם שלם בלי שום היתחשבות אנושית הרי זה לא הגיוני אבל אנחנו יותר חכמים מאלה שמכחישים את השואה אנחנו עשינו יום השואה לזכר כל החללים וככה גם עשינו חג מתן תורה(שבועות) לזכר מעמד הר סיני וחג פורים לזכר הנס שקרה לנו וחג פסח לזכר יציאת מצרים וחנוכה על נס פח השמן ולא חסר לנו חגים אז אתה בא ומכחיש את כל זה? למה מי אתה בכלל אתה כלום מליונים של אנשים עברו את כל זה ופתאום אתה קופץ ואומר שכל זה בכלל לא קרה

L7

New member
מסתבר שארכאולוגיה מכחישה את

תולדות עם ישראל עד מה שניקרא כיבוש הארץ.

תיבת נוח

מצאו תיבה על הרי אררט ושמה תיבה ומדותיה תאומות למידות שניתנו בתנ"ך עכשיו תגיד לי שזה קרה עם היווצרות של עצים שמה על ההר וככה נוצרה התיבה שבמקרה המידות של תאומות לאלה שמזכרות בתנ"ך והארכיאולוגיה לא מכיחשה אלא מאמתת ואני נתתי לך הוכחות לזה שהיא מאמתת אז אולי תועיל בטובך לתת לי הוכחות לזה שהיא לא מאמתת

סמפיק

New member
רק רגע!

היכן ההרים האלה, ואיך יודעים שאלה הם הרי אררט? איך יודעים מה גודל המידות התנ"כיות? איך נראה הדבר הזה שמצאו? איך יודעים שהוא ספינה? איך יודעים באיזו תקופה היא נבנתה? מי גילה אותה, ואיפה אני יכול למצוא עוד מידע על התגלית?

אם "ידיעות" פירסם, זה ודאי נכון ../images/Emo13.gif

מי יותר מהם מומחים בגאוגרפיה ושאר מדעים? אבל ישנה בעייה קטנה (אליבא ד'העיתון): מי בכל זאת בנה את התיבה? נח, או גילגמש?

Uranium

New member
הטבע אינו מאפשר דבר כזה....

למצוא דברים זה קל... לחקור אותם ולדעת מהם זה כבר יותר קשה.... הטבע אינו מאפשר השמרות של עץ כל כך הרבה זמן בסביבה של הרי אררט, רק במדבריות ניתן למצוא ממצאים כאלה! עץ מתכלא בסביבה חיה כמו הרי אררט בזמן של 100 עד 1000 שנה, מקסימום!!!

רוצה לינק לסרט

רוצה לניק לסרט שבתוכו יש קטע מתוכנית שעשו חוקרים וגילו שגיל העולם לא עולה על 6000 שנה ועוד כמה קטעים על המדע אם רק תירצה אין זו אדגה אני יכול להביא לך לינק

Providence

New member
6000 שנה, אה? אתה אימבציל חסר תקנה

ואולי הוכחה חיה ניצחת לתכליתיות הבריאה, אחרי הכל. דומה שהתכלית היחידה להבראך היא כדי שתשמש אזהרה לכולנו...

neko

New member
1. לא נמצאו |הדגש|שום|סדגש|

עדויות לדבר מן התנ"ך מלפני תקופת הכתובים. 2. הצלבת מקורות בפעם השביעית. 3. לא ענית לי. האם העובדה שהסינים חוגגים את מרוץ "סירת הדרקון" כבר למעלה מ3300 שנה (בדוק) הוכחה לכך שאכן דרקון הציל את המשורר הסיני (לא זוכר איך קוראים לו) מטביעה? לפי שיטתך, עליך להאמין בקיום דרקונים.

Uranium

New member
יש לי חדשות בשבילך

למעמד הר סיני אין ואילו ממצע אחד! לעומת זאת רק לתרבות העברית בא"י ודוד ומאוחר יותר נמצאו תגלים..... ובקשר לפירמידות.... יש ספק אם המידיינים בנו אותם או העברים.

חחחחח אתה מצחיק

אתה יודע שאחרי שכבשנו את סיני הלכו לשם חוקרים וחקרו שמה את האזור ומצאו שאיפה שרשום שחנו פה בני ישראל הם באמת חנו שם ואחר כך הם חנו שמה ומצאו שהם חנו שמה את הכל מצאו הארכיאולוגים

Providence

New member
אין שום שמץ אבק זנב פסיק אישוש חוץ

מקראי לארוע מקראי כלשהו שארע לפני המאה ה- 10 לפנה"ס. קרא כאן: http://www.hayadan.org.il/bible.html את המאמרים הבאים: 29.10.1999 - התנ"ך. אין ממצאים בשטח 17.6.1998 - הרצוג הוא כמעט קונצנזוס - מגיבים מרבית עמיתיו הידעת שטרם התגלתה הוכחה לכך שבית ראשון היה קים? המעשיות אשר בספורי המיתולוגיה היהודית אמנם מרתקות, אולם אין להן אישוש עד מסע המלך שישק המצרי לישראל במאה ה- 9 לפנה"ס. מזעזע..

BLACKPANTER11

New member
L7 מאיפה לך?

אתה אומר "תנ"ך סיפורי עמים" מאיפה לך? בוא אני אישאל אותך שאלה? נפוליאון היה?........ עכשיו תגיד לי כן יודעים איפה הוא היה גר,מה הוא עשה? אבל מניין לך היית שם? זה שיודעים איפה הוא היה גר לא אומר לי כלום אין צילומים נכון? תביא לי ציור,ישר אני אגיד לך פיברוק. כמו שאתה קורא פיברוק להוכחה שקוראים לה ספר תנ"ך. בקיצור איך תוכיח לי.....?

למעלה