וואי.. אחלה מכירים כמה עולה משלוח מהאתר לכאן?
A A S Y L U M New member 26/7/03 #26 תעקוב אחרי הפרסומים כל פעם יש איזה מינימום הזמנה (בדר"כ סביב ה- 50דולר) ואז המשלוח חינם. אני תמיד הזמנתי ככה שיצא לי משלוח חינם, מקסימום מתארגנים כמה אנשים...
תעקוב אחרי הפרסומים כל פעם יש איזה מינימום הזמנה (בדר"כ סביב ה- 50דולר) ואז המשלוח חינם. אני תמיד הזמנתי ככה שיצא לי משלוח חינם, מקסימום מתארגנים כמה אנשים...
W wowwow2 New member 24/7/03 #17 וואלה אחלה של שבוע אני עשיתי תאונה כשהוצאתי את האוטו מהמוסך ורבתי עם נהג של משאית אז כן, עובר עלי שבוע שחבל על הזמן ועוד משהו-תלמיד בלי ספר זה כמו עץ בלי מיץ
וואלה אחלה של שבוע אני עשיתי תאונה כשהוצאתי את האוטו מהמוסך ורבתי עם נהג של משאית אז כן, עובר עלי שבוע שחבל על הזמן ועוד משהו-תלמיד בלי ספר זה כמו עץ בלי מיץ
T tofy New member 24/7/03 #18 אכן שבוע נהדר! חבל שהסוף שלו לא משו משישי האחרון....אפילו עוד מרביעי... אני בעננים! (נו, חבר בלאגנים) ועכשיו הוא חולה אז הסופ"ש נדפק... אבל גם ביקור אצל חברה הכי טובה והופעה אחרונה של אנולה ג'יי עושים טוב אפילו שהחבר סובל
אכן שבוע נהדר! חבל שהסוף שלו לא משו משישי האחרון....אפילו עוד מרביעי... אני בעננים! (נו, חבר בלאגנים) ועכשיו הוא חולה אז הסופ"ש נדפק... אבל גם ביקור אצל חברה הכי טובה והופעה אחרונה של אנולה ג'יי עושים טוב אפילו שהחבר סובל
L LadySpeedStick New member 25/7/03 #25 4 השבועות האחרונים היו זוועה קייטנת גולדה-ספורט כיף כן בטח! הרסה לי ת'חיים הקייטנה הזו ואני עומדת לאבד הכרה. לא נורא עוד יומיים ואז יהיה טוב יהיה נהדר יהיה מצויין!
4 השבועות האחרונים היו זוועה קייטנת גולדה-ספורט כיף כן בטח! הרסה לי ת'חיים הקייטנה הזו ואני עומדת לאבד הכרה. לא נורא עוד יומיים ואז יהיה טוב יהיה נהדר יהיה מצויין!
B Bitch47Percents New member 26/7/03 #27 את מדריכה בגולדה?! אז רגע, מכירה את יעל, הג'ינג'ית הקטנה מהקבוצה של שירן? [קרציה כזאת...] אחותי.