שאלה

coolel

New member
שאלה

אני רוצה לקנות בושם/אפטרשייב חדש איזה יש לגברים? חשבתי על ארמני דולצ'ה שמעתי משהו על רושאס מה אתם ממליצים(יש לארמני ולדולצה כמה בשמים - איזה יש לכל אחד? מה דעתכם? מה טווח המחירים?)

RozwareZ

New member
תראה

בושם ישן יקר מאוד ולפי דעתי ההכי טוב שקיים זה דרקר ניור בושם מהממם לגברים יש גם את איסמייקי שבנות מתות עליו

cutey

New member
הבושם הכי טוב לגברים../images/Emo26.gif

Gio-ג'ורג'יו ארמני!!

אל תקנה רושאס

לפי דעתי זה מסריח

O Boy

New member
תשובה...

לי היו כל מיני בשמים כזאן פול גוטייה ודולצה אבל הבושם שהכי התלהבתי ממנו והוא הנוכחי שלי הוא פאי ג'יבנצ'י הכחול...

RozwareZ

New member
טוב מקום טוב לפרסם את עצמי

עם כבר.... איזה בושם שאתם רוצים ממש לא משנה איזה גם לבנים וגם לבנות ב180 שקל

coolel

New member
המשך שאלות

אז האפשרויות הן: ארמני דולצ'ה קלווין קליין נכון(ועוד אחד פאי ג'יבנצי שאני אבדוק גם אותו) לארמני יש כמה בשמים - יש גם GIO ואם אני לא טועה MANIA ועוד... איזה הכי כדאי? כנל לדולצה ולקלווין. מה ההמלצות שלכם? ואיזה אחד מהשלושה? ועוד משהו: מה הטווח מחירים בערך שיהיה לי כיוון...

RozwareZ

New member
אני אומר לך זה כל אלה בשמים שכל

הארץ מכיר תקנה דרקר ניור לך רק תריח את זה... ארמאני גיו יותר טוב ממניה דולצה גבנה נמאס אחרי כמה זמן פאי בושם טוב שוב אני אומר לך איסימייקי זה אחלה בושם גם יופ זה בושם טוב

night mistress

New member
יש שניים שאני מכורה אליהם..

ומספיק שמישהו יעבור לידי איתם כגי שהראש העניים והאף יתחילו לחקור ולחפש את הכיוון.. הם לא חדשים אבל הם מדהימים.. פאיי וג'ופ.. כאשר אם זה אחד אז אני אומרת לך על הפאיי...איי איי אייי אייייייי איזה ריח משכר..

night mistress

New member
אני מדברת על הפאיי החום..

הוא ובד..רק המחשבה עליו גורמת לי לחוש גלי חום שפוקדים את גופי..

coolel

New member
בשמים לגברים

הם מתפקדים כאפטרשייב, נכון? יענו אחרי שמתגלחים...

coolel

New member
אז עוד שאלה:

המלצות לאפטרשייב? ועוד משהו - מזה E.D.T שאני רואה ליד הרבה בשמים?

RozwareZ

New member
E.D.T

זה eau de toilette מקווה שכתבתי נכון קיצר זה אומר שזה בושם

לא בדיוק.....

אני גם לא זוכר מה בדיוק זה אומר אבל אם אני זוכר טוב יש 3 סוגים של בשמים שזה האו דה טואלט, או דה פרפיום ויש עוד משהו שאני לא זוכר בכל סוג יש יחס שונה של בושם נטו ומים.

RozwareZ

New member
נו ברור

יש או דו טואלט שזה הריכוז ההכי גבוהה של בושם יענו הכי יוקרתי יש אוו דוו פרופיום שזה פחות ויש או דו קולון שזה מי קולון... לפי דעתי היום זה אפטר שייפ אבל בעיקרון פעם היו משתמשים במי קולון ולא בבושם

RozwareZ

New member
לא... אני כמעט בטוח שהאודו טואלט

זה הריכוז ההכי גבוהה של בושם או שזה רק בושם... לא זוכר משהו בסיגנון זה ההכי יקר

RozwareZ

New member
וטעיתי

זה האוו דה טואלט פורפיום דה טואלט ואוו דה קולון

למעלה