שאלה

coolel

New member
אז בעצם.......

אני צריך לקנות גם בושם וגם אפטר שייב? או שהבושם משמש גם כאפטרשייב?

RozwareZ

New member
בעיקרון בבושם יש גם אלקוהול

אז אתה יכול להשתמש בזה גם באפטר שייב אתה גם יכול לקנות אפטר שייב... אם בא לך למשל בארמני בדרך כלל יש ריכוז דיי גבוה של אלקוהול אז הוא מספיק

coolel

New member
למישהו יש תשובה "נחרצת"

ולא "בערך" אני צריך לקנות גם וגם או שהבושם יכול לשמש גם כאפטרשייב?

הא???

מה זה פרפיום דה טואלט בכלל? קיצר.......האו דה פרפיום הוא הכי גבוה....עכשיו נזכרתי גם את הפירוש האו דה טואלט זה מעורבב עם מים....טואלט=מים או דה פרפיום.....רק בושם.....בגלל זה הוא יותר נדיר....עולה יותר גם פרפיום=בושם

RozwareZ

New member
פרופיום מה הקשר שזה בושם....

לפרופיון כתוב פרופיום דה טואלט... טואלט מים... אז זה גם מים רק שאו טה טואלט אני שוב אומר אני כמעט בטוח שזה הריכוז בושם הגבוה ביותר

מה זה פרופיום דה טואלט???

בחיים שלי לא שמעתי על זה...........ועזוב על הוויכוח או דה פרפיום זה הכי חזק........בדוק!......שמעתי את זה בעיתון, בטלויזיה....

RozwareZ

New member
יש לי אחד שכתוב עליו פרופיום מול

העיינים כתוב פרופיום דה טואלט... אמרו לי גם שקולון כמו שחשבתי זה אפטר שייב

פרפיום זה הכי מרוכז..

אחריו טואלט.. (שימו לב שרוב הבשמים של הנשים זה פרפיום) והמי קולון זה מהזולים האלו..

fashion man

New member
המלצה

יש בושם מצויין, הכי טוב שהיה לי קניתי אותו בשוויץ קוראים לו יגואר (אותו מותג שמייצר גם מכוניות) אמנם המחיר גבוה מאוד ממה שזכור לי אך הבושם מצויין ואכותי אני חושב שמוכרים אותו גם בארץ אם אני לא טועה ראיתי אותו בדיוטי פרי לפניו השתמשתי בדולצה, הוגו בוס ועוד כמה מפורסמים שאף אחד מהם לא השתווה אליו.

וול...

אני כרגע משתמש ב- rush של גוצ'י- ואני נהנה מכל רגע... אני ממש ממש אוהב אותו- הוא די קליל וקייצי כזה...מומלץ!

טרופית

New member
יגואר הירוק החדש....!!!

זה פשוט פצצה! בושם ממש טוב....כולם אוהבים אותו....! אל תקנה הוגו ורושאס....הם חרושים ולכל אחד יש אותם איסימייאקי נחמד...ו-212 החדש גם טוב אבל אין כמו יגואר
הירוק אבל...לא הכחול!

NItzan b

New member
212 הכל אותו דבר...

החדש כמעט אותו דבר כמו הישן(אוןאייס) וזה שהיה לפניו...

למעלה