שאלה

באמת שאלה שאלתית....../images/Emo18.gif

תראי זה לא פשוט לגדל או לטפל בילד שגדל לתוך חיים כאלה מסובכים . זו בעיה די מורכבת כי מדובר בילדה קטנה ותמימה שהחיים התאכזרו אליה. ואת בתוך כל העניין ,בלי ניסיון והדרכה או הכנה לקראת כאילו התנהגויות ילדותיות ותמימות מצידה. את יודעת מה אני מציעה לך? הרי בעלך בחר בך מכל הנשים סביבו מאני בטוחה שלא רק בגלל יופיך אלא גם בזכות תבונתך, רגישותך ואהבתך הרבה כלפיו והוא מאמין שגם אל ביתו את תפני את תבונתך, סבלנותך,רגישותך ואהבתך הרבה. הילדה זקוקה לך את חלק בלתי נפרד מחייה בזכות בחירתו של אביה בך . אל תהססי תני והמון ובעיקר אהבה וסבלנות והכי חשוב אל תצפי לקבלה ממנה כדי לא להתאכזב .אולי... ומה דעתך להשאיר את הילדה עם אביה לבלות קצת לפעמים גם בלעדיך . תוך הצהרה ברורה שאת נותנת להם להיות ביחד מתוך בחירה שלך כדי שיהיה להם גם כיף לבד כדי שיוכלו להכיר אחד את השניה והיא לא תרגיש תחרות על תשומת ליבו איתך. אחרי הכל היא הפסידה לחיות עם אבא עוד לפני שנולדה וזה בטח נורא בשבילה . אני בטוחה שמעמדך בליבו של בעלך בטוח. לסיכום ממליצה על פגישות עם גורם מקצועי לפעמים זה עוזר לראות דברים אחרת.
המון אהבה לי אליכם וחג שמח.

מומנט יקרה

אני מבקשת לחדד משהו בדבריך. " ילדה קטנה ותמימה" ילדים קטנים אכן נראים תמימים ולא פעם פועלים ללא מודעות ,אך אל לנו לזלזל בתת המודע שלהם,אשר זועק בשקט שלו את הרצון האמיתי,הורים ביולוגים חזרו לחיות יחד. תת המודע הוא שמוביל את הקטנה להתנהג לפעמים באופן פוגע,והמודע משפר מידי פעם את ההתנהגות,הקטנה לא רוצה להחשף ברגשותיה ולכן מבלבלת את כולם בהתנהגותה התמימה. זאת דעתי האישית מנסיון לא מוצלח.

למעלה