שאלה......

ebony

New member
שאלה......

מדוע גברים נרתעים משכל? חברה שלי פעם אמרה שגברים מפחדים ממני כי אני אוכלת אותם......
האם זה נכון?
גברים מפחדים מנשים חכמות?
ואם כן למה? מה הבעיה?
אבוני

Vdrums

New member
שוב התשובה היא גברים פרימיטיבים

שחושבים שהאישה צריכה להיות קצת מתחתם. ונרתעים מאישה חכמה ובעלת אופקים. לדעתי גירוי אינטלקטואלי זה דבר חשוב ביחסים, אחרת הכל נשאר שטוח, משעמם ובנאלי.

גם אלה שמחפשים גירוי אינטלקטואלי

גם בקבוצה הזו, יש כאלה שמפחדים מנשים חכמות. לא חכמות. נקודה. אלא חכמות יותר מהם.

ebony

New member
לא לכולם אין שכל....

(אני לא מאמינה אני יוצאת להגנת הגברים פעם ראשונה בחיים שלי......) עכשיו ברצינות... בחיי הקצרים הכרתי אין ספור גברים אינטלקטואליים שעדיין פחדו מנשים חכמות.... מה הבעיה באישה עם שכל? ואיפה ומתי זה הפך לבעיה?
אבונית....

Vdrums

New member
נראה לי שכל אלה שמפחדים מנשים

עם שכל, גם מפחדים לענות לך...

הבעיה באשה עם שכל

זה שיום אחד, אם באמת יש לה שכל, היא תקום ותלך.. אז שתלך מההתחלה. האמת, שפעם שאלתי מישהו את זה והוא אמר, בנוסף למה שתומר ציין, שגברים אוהבים ללמד, אוהבים שאשה תעריץ אותם על הידע שלהם ושזה יהיה מלווה בפעירת פיות.. לא יודעת לגבי כל הגברים. זה מה שהוא ענה.

tokit

New member
כי הם מרגישים מאויימים..

וכי רבים מהם רוצים להרגיש "הגבר בבית". לי ולגברים אלה אין שום דבר במשותף.. אבל אני רואה שמאחורי השאלה שלך מסתתרת לה עוד שאלה והיא מדוע גברים נרתעים ממך.. אין לי תשובה לכך, אבל ייתכן שזה לא רק בגלל השכל או לא בהכרך בגללו..

פטושקי

New member
למה לראות זאת כך?

עם היד על הלב tokit, כמה זמן היית נשארת לחיות עם בן זוג הרואה בעבודתו את מהות קיומו? האם זה היה מזיז לך את קצה הז.. אם הוא היה מתרץ זאת באידיאולוגיה כזו או אחרת או סתם בפרקטיוּת לשמה?

tokit

New member
היא שאלה על שכל..

מה קשור עבודה?? אבל היות וכבר שאלת, אני אענה.. אני חיה עם אדם שכרגע רק עובד. כשהוא לא עובד הוא גם עובד, וגם כשהוא מגיע הביתה בסביבות 2200 הוא חושב על עבודה בדרכו למקלחת ומשם ישירות למיטה. אני חיה איתו כבר 7 שנים. אבל.. העבודה היא לא מהות קיומו, זה פשוט המצב כרגע. זה ישתנה מעט בשנה הבאה. אני יודעת בדיוק מדוע הוא עובד כל כך קשה ולכן מגלה המון המון סובלנות ומשתדלת להקל עליו עד כמה שאפשר.

פטושקי

New member
הייתי צריך לכתוב בתרד של נעמייה

כי באמת לא כתבתי בעניין השכל של סקרלט

tokit

New member
אני מרגישה מאוד נוח עם גבר

חכם ממני.. לא בנוח אני מרגישה עם גברים טיפשים..

Karnaf1

New member
אינני פוחד, להפך...

אין לדעתי דבר יותר מושך מאישה חכמה.... רוב הגברים בהחלט לא מעדפים בלונדיניות טיפשות. אין כמו ויכוח משמעותי עם אישה חכמה שמעמדה אותי על טעותי. מסקנה - טפשים אוהבים טיפשות. את בהחלט חכמה צאי ומיצאי לך את הגבר המתאים

גם אני פעם חשבתי ש..

גברים מפחדים ממני.. האמת שיוצא לי לחשוב ככה גם לעיתים רחוקות כרגע.. היות ויש לי חבר זה לא הכי מפריע לי.. אבל כשניסיתי להבין למה, הגעתי למסקנה שאולי יש לי OVER בטחון עצמי.. חחחח לא שזה מקובל עלי..אבל שיהיה..

,תשובה אמיתית??....

גברים חכמים לא מפחדים מנשים חכמות,גם אם הן חכמות מהם. הבעיה כנראה נעוצה בעובדה שחלק מהנשים החכמות אוהבות להדגיש תכונה זו אצלן,יותר מידי. גם אם את חכמה ו/או חכמה יותר מספיק לנו לדעת זאת, לא צריכים הוכחות לכך. נדמה לי ,בלי להכליל כמובן,שגברים חכמים מרגישים פחות צורך להוכיח....

איך המשפט האחרון מתקשר עם

"לא להכליל"? לא משנה אם מסכימים עליו או לא, הוא הכללה לפי הגדרה. בכלל לא ברור מה זה "להוכיח". איך מתנהג אדם חכם שלא מוכיח את זה? מדבר שטויות כדי שלא יעלו עליו?

למעלה