שאלה......

AlteX

New member
למה לפחד, אם אפשר ללמוד?

גבר יפחד מאישה חכמה כנראה אם הוא מחפש אישה שתעשה כרצונו, והוא רואה בזוגיות מן תחרות על השליטה אחד בשניה - מי יגיד למי מה לעשות, ומי "יתחכם" יותר. מאותה סיבה מנהל יפחד מעובד חכם. אבל כאשר רואים בזוגיות שיתוף, או כמו שאומרים במושגים עסקיים באנגלית - "a win-win situation", באמת שבת זוג חכמה יכולה רק לשפר את הקשר... אני אישית מאוד נהנה להתפלסף על החיים ועל בכלל ואצלי זה אחד התחביבים, כך שיהיה לי משעמם מאוד עם בת זוג שכל מה שמעניין אותה אלה רכילויות על השכנות ומי בגד במי באופרת הסבון התורנית...

Deosette

New member
לדעתי

אישה חכמה באמת לעולם לא תגרום לגבר להרגיש מאויים...

ככה:

יש גברים שמרגישים מאוימים לא כי מישהי לידם מתנהגת בצורה מאיימת, אלא בגלל בעיות אגו, תחרותיות יתר ושאר בעיות שלהם. בניגוד לכל מיני עצות שנתנו בירחוני נשים של שנות החמישים והשישים, תפקיד האישה לא חייב לכלול טיפול בבעיות האלה. אם הגבר מרגיש מאוים מעצם העובדה שאישה לצדו חכמה (ואני מניחה שזה קורה), היא לא חייבת להתחיל להתנהג כאילו היא טפשה והוא בעצם הגיע לכל התובנות הדרושות לה לבדו. לכן, גבר יכול להרגיש מאוים גם ליד אישה הכי חכמה בעולם, וזה לא יהיה באשמתה ולא יעיד שום דבר אצלה. מה שכן, חשוב להיות לא דורסנית גם כשאת חכמה, ואם במקרה התכוונת לזה ולא הבנתי אז אני מסכימה.

Deosette

New member
כן התכוונתי לדורסנות

וכל הקטע של "אני צודקת ואתה לא".... חוכמה פירושה גם ענווה.

אני מפחדת מגברים טיפשים

וברצינות, אני יכולה להזדהות באיזשהו מקום. אם אני פוגשת מישהו חכם, שברוב הזמן אין לי מושג על מה הוא מדבר, זה יכול להיות מאיים. אז אני מניחה שזה מאיים לשני הצדדים.

ebony

New member
גברים טיפשים מרתיעים אותי...

גברים חכמים לעומת זאת אני מאוד אוהבת... מדליק אותי לדבר עם מישהו על דברים כמו פילוסופיה , אומנות , מוסיקה וכ"ו....
מה לעשות אני אישה של שכל.....

למעלה