שאלה

שאלה

טוב אז ככה אני mtf לעתיד כניראה ויש לי כתפיים רחבותו בכלל מבנה הגוף שלי הוא לא כול-כך נשי מה אפשר לעשות ....יש ניתוח שאני יוכל לעשות בעתיד שישנה את המצב יש איזה לבוש מסויים שמתאים לכתפיים רחבות או אולי שניתוח הגדלת החזה סם את הגוף בפרופורציה עם הכתפיים... תודה מראש *חייה את חייך ותן לחיות*

יסמין 28

New member
מבנה גוף

טוב, האמת היא שאני לא ממש יודעת כמה נשים יש שמבנה הגוף שלהן הוא "נשי". לדעתי אפשר להיות אישה עם כתפיים רחבות וזה לא גורע מהנשיות. בכל אופן, אני לא חושבת שיש ניתוח שיכול להצר כתפיים (אם כי שמעתי על ניתוחים מוזרים בחיי, ביניהם למשל שיוף הלסת). טיפים ללבוש אפשר למצוא בכל עיתוני הנשים כי כאמור, יש הרבה נשים שהגוף שלהן לא עונה על אידיאל היופי כפי שהוא מוכתב לנו על ידי החברה.

יסמין 28

New member
אגב

לטרנסיות יש אולי כתפיים רחבות אבל יש להן המון צ'ופרים שמפצים על זה ושנשים מתות מקינאה בגללם, כמו רגליים ארוכות ורזות שמתאימות לחצאיות מיני קצרצרות שממש לא מחמיאות לנשים מעל מידה 40...

ענבר פ

New member
ניתוח שיוף לסת

אולי נשמע מוזר בעינייך, אך זהו ניתוח שנעשה בתדירות גבוהה. אני מכירה כמה טרנסיות שעברו את זה. הניתוח נותן פנים נשיות יותר. אני אפילו חושבת שד'ר סאפורן מתאילנד מבצע את הניתוח הזה.

natali0106

New member
נכון מאוד חברה שלי טובה עברה את זה

נכון מאוד חברה שלי טובה עברה את זה בתאילנד, ד"ר סופרון מבצע את כל סוגי הניתוחים כגון: הקדמת קוו שיער. שבירת גולגולות. שיוף של עצמות הגבה. שבירת הסנטר. שיוף לשטות. הקדמת המרחק בין השפתים והאף. שיוף גורגרת וכו'' וכו'' וכו'' אז לשיקולכן בנות....

נגה א

New member
../images/Emo6.gifחחחחחח פרסומת לד"ר ספורון

נטלי את הלקוחה הכי טובה שאפשר לבקש. חלומו הרטוב של כל מנתח. ושאלה ברצינות- תסבירי לי בבקשה על ניתוח שיוף עצמות הגבה. מי צריכה את זה ומה זה אמור לתקן?

ענבר פ

New member
מי צריכה את זה?

כעיקרון, אף אחת לא "צריכה" את זה, אלא "רוצה" את זה... תווי הגולגולת של הזכר יותר מעובים ויותר גסים. שני מקומות בולטים הם איזור הגבות ואיזור הסנטר. משייפים את העצם, מפחיתים את הבליטה באיזור הגבות ונותנים מראה נשי יותר. קפיש? ענבר

נגה א

New member
קפושון

אצלי בגבות יש מעין בליטה אבל כשאני מותחת את העור כלפי מעלה אז היא כמעט נעלמת ואני לא מרגישה שם ממש עצם בולטת. מה המשמעות של זה? זה אמור להיעלם אחרי שאני אקח הורמונים כי העור ייהפך להיות יותר מתוח ודק, לא? ק ח א ו ת י ח ו י י נ י ט !!!

ענבר פ

New member
המשמעות -

כשאת מותחת את העור כלפי מעלה אז היא כמעט נעלמת ואת לא מרגישה שם ממש עצם בולטת. הורמונים לא העלימו לי. לאחרות אולי כן. ואולי לא. ענבר

natali0106

New member
טוב עכשיו ברצינות אני פה בשביל אנשי

עכשיו ברצינות אני פה בשביל אנשים כמוך, את רואה שאת לא יודעת הרבה דברים אז למה את צוחקת??? אולי את תצטרכי את הניתוח הזה, ואולי אחת החברות שלך תצטרך... במקום לשמוח שיש כתובת ואינפורמציה את צוחקת. אני במקומך ... תחשבי על זה. בכל אופן ההורמונים לא מותחים כלום!! ההורמונים מעדנים את הגוף, גורמים לשיער בגוף ובפנים להיות חלשים, מצמיחים חזה, וגורמים לך להתעדן. אז אולי את באמת תצטרכי את הרופא ואלי לא.

natali0106

New member
אני מאמינה שהרבה אנשים כמוך צריכים

שלום לנוגה הקטלנית!!! יש המון בחורות שעושות שינויים וצריכות לשייף את הפנים כי אל תשכחי מהיכן הם ומה הם היו אני ממש מאמינה שאת לא הכי נראת נשית, אני ממש אשמח לראות אותך... בכל מקרה אני לא הצטרחתי לעשות כלום כי אני למזלי נראת טוב אבל אנשים כמוך....

טליה ../images/Emo25.gif

ראיתי תמונה שלך באחד מאתרי המסיבות לפי דעתי את מדהימה . הצליחי !!!!! מזל טוב על הטיירה
יהלומה

natali0106

New member
חולה עליך!!!../images/Emo25.gif

תודה, תודה, תודה, אני מודה לכל מי שמחבק אותי ואוהב אותי... מה איתך? אני בסדר יש לי עוד שעה צילומים לקטלוג עם מיכל אמדורסקי אז אני ממהרת.. ביי נשיקות (ותודה לכל מעריצי שהיבעוני עד הלום!!)

נגה א

New member
../images/Emo2.gifטוב שאת לא מקבלת ביטחון עצמי על

חשבוני.... את לא מכירה אותי ואין לך מושג אין אני נראית אז אל תסיקי מסקנות מטומטמות. מאיפה לך שאני יותר גברית ממך? לא שאת נראית מי יודע מה לדעתי. בכל מיקרה- שוב את תוקפת אותי במקום לענות לי תשובה רצינית, שבמילא שמתי לב שאת לא כזאת מומחית לענות לי. ואגב-מי שמדברת ככה על עצמה ברור שהיא לא כזאת שווה. וחבל שהפורום הפך לילדותי...

DarlingAdam

New member
זה לא הפורום,

אלא שניים שלושה אנשים בפורום, או נשים, שהגיעו כולן ביחד ומאז....

natali0106

New member
אני יודעת עליך הכול!!!

אני יודעת עליך הכול ואני לא יפרט אותם פה אבל אני יתן רמז... את ממש ממש גבוהה......

למעלה