שאלה

DarlingAdam

New member
בלי אאוטינג.

ועם כל הכבוד - אולי כבר תפסיקו? נגמרו לי העצבים. היו, ונשחקו. שקט כבר. שתיכן.

היי נגה

אני לא טרנסית, אני "סתם" לסבית...
ואני, על פי מדידה לא מדוייקת שביצעתי כרגע לכבודך במיוחד - 175 ס"מ. בעבר שיחקתי כדורסל, בקבוצת בנות, והייתי הכי נמוכה בקבוצה
מחוץ למגרש (ואני המוןןן שנים כבר לא במגרשים), אני בד"כ דווקא הכי גבוהה. ובטירונות היתה איתי מישהי שהיתמרה לגבה 185 ס"מ.

נגה א

New member
../images/Emo12.gifזה הכל????

חשבתי את כבר מי יודע מה גבוהה... "ממש ממש גבוהה" זה ממש לא ההגדרה בשבילך, אני מצטערת. WHATEVER

../images/Emo4.gif זה מה יש...

אולי אני מרגישה כ"כ גבוהה, כי אישתי דרדסית?
אבל האמת? בתור אשה גנטית, אני נחשבת גבוהה. אל תעליבי

אבא גאה

New member
בתור לסבית פושטית

את גבוהה נשמה שלי...... אל תתני להן/ם להעליב אותך.

נגה א

New member
תאמיני במה בא לך...

אני לא אוהבת לדבר לקיר. ואני מזמינה אותך לשלוח לי מסר פרטי (שמישהו יסביר לה איך) ותספרי לי כל מה שאת "יודעת" עליי.... בכיף... נ.ב.- אני לא כזאת גבוהה. את גם יודעת מה הגובה שלי אולי?

DarlingAdam

New member
בתחתית כל הודעה,

כתוב משהו בסגנון "שלח מסר למחבר/ת". לוחצים שם. ככה מנהלים מריבות. לא בפורום עצמו.

natali0106

New member
נגה איני רוצה לכנס לזה אבל..

אני רוצה לכנס לזה כי אני חושבת שאני קצת יותר מבוגרת עם לא בגיל אז בחיים, אבל תלמדי אף פעם לא לצחוק על אנשים או ללעוג או לזלזל כי אני יודעת לפגוע ואיני מעוניינת לשעות זאת ברבים. בכל אופן אני גם פה בשביל לעזור לאחת כמוך שיש לה התלבטויות, חששות, וכו' אז במקום להוציא ממני כעס את יכולה להשתמש בי לטובה, ויש בי המון!!!

שוברים את הגולגולת

ומוציאים קצת מהאונה הפרונטלית ועוד קצת מהמערכת הלימבית ואז כבר ממש לא משנה למטופל איך הוא נראה .... (ומחברים את הגולגולת בחזרה כמובן)

למעלה