שאלה

גס

New member
אני מסוקרן

אני יודע שחוויות מהסוג הזה קשה לתאר .אין לי כוונה לנסות lsd אןו משהו אחר בסגנון וגם ממילה עבור כל אדם זו חוויה אחרת.

אני לא מבינה...

את ממליצה לקחת סמים כי זה גורם לך לשכוח,להתבודד ולהרגיש מאושרת...ובלה בלה בלה בלה.... אבל כשהאפקט מהסם נגמר,את חוזרת לאותה הנקודה שהיית קודם,לפני שלקחת את הסם,אבל רק שעכשיו,דפקת עוד קצת יותר את החיים שלך... והמציאות-היא כן קיימת,היא לא תמיד נחמדה כל כך,היא יכולה להיות מסריחה.. אבל אי אפשר לברוח מהמציאות,שום דבר,וגם לא כל הסמים בעולם יכולים לשנות את המציאות,את לא יכולה לברוח. לדעתי,זה תירוץ,פשוט תירוץ עלוב בשביל להשתמש בסם.... והעובדה שלא התמכרת,לא משנה שום דבר,..אני לא חושבת שכדאי לנסות ולקחת את הסיכון ש``אולי אני בכלל לא אתמכר``.... סמים זה קקי !!! קקייי!!!

CAT4

New member
מיתוך הנסיך הקטן

הנסיך: מה אתה עושה? השיכור: שותה! הנסיך: ולמה אתה שותה? השיכור: כדי לשכוח! הנסיך: ליכוח מה? השיכור: לשכו שאני שותה!!!! Y.G.A the CAT ותחשבו על זה.

דז

New member
תמיד נשאר הזכרון

והחוויה ,ואולי המציאות היא הבריחה ,בכול זאת כול מה שאת יודעת אמרו לך ,מאיפה לך שאמרו אמת?

morning star

New member
על הסמים

ראשית, ישנו עוול אדיר כלפי סמים שלא הוצאו אל מחוץ לחוק - ניקוטין (טבק), קפאין וגם תרופות רבות (לא לשווא נקרא פעמים רבות בית מרקחת באנגלית האמריקאית ``Drug Store``). אני ממליץ בחום על קריאת ספרו של קרלוס קסטנדה ``משנתו של דון חואן``, ולראות את שימושם של השאמאנים הדרום אמריקאיים ב``פיאוטה``, פריו של צמח הלוצגני. עד שנות ה-30 (לפחות) של המאה ה-20, השתמשו רבים בסמים כגון אופיום, הרואין וקוקאין לטיפולים רפואיים ופסיכולוגיים (גם פרויד המפורסם רשם מרשם לחברו הטוב אשר כלל הרואין. המסכן התמכר לחומר, ופרויד הפסיק את השימוש בו). אם נקשיב מעט לתאוריות קונספירציה למיניהם, נגלה כי הממשל לא נלחם בכל האמצעים בתופעה ו/או אינו הופך את הסמים לחוקיים (ובכך לגרום לפיקוח רפואי על איכות הסם, דבר אשר יכול למנוע אבידות בנפש, פיקוח על משתמשים שלא יפחדו להיחשף, מקומות מכירה מסודרים) מאחר ודבר זה יפגע בסינדקטי הפשע העולמיים עמוק בכיס... אולי... שטיפת המוח בנושא סמים הוא מוגזמת לדעתי, אך כוונתה טובה. אנשים בד``כ מאבדים פרופורציות. מאחר וכך, נמנע מאילו שבכל מקרה ישתמשו ו/או יתמכרו מידע חיוני, כמו כמויות ``מומלצות`` (כמובן ש-0, אבל אם כבר לוקחים, אז לא להגזים) כדי לא לפגוע בגוף ובמוח, יחסי משקלים, בדיקת איכות החומר, תופעות לוואי, התנגשות עם תרופות, אלכוהול וחומרים אחרים. מאחר ומפחדים בכלל להזכיר את הנושא, רבים נופלים בין הכסאות, במיוחד בני נוער שהחיים עוד לפניהם. נערכים ניסויים ברחבי העולם בסמים הלא חוקיים, בפיקוח רפואי, בכדי לבדוק את השפעתם ולמצוא היכן הם מסוגלים לעזור. הרי בסופו של דבר, מצאו כי רעלים ממיתים, כמו הקוררה מקרפדה דרום אמריקאית ושרף צמח האטרופה, יכולים להיות יעילים - חומר הרדמה בניתוחים (מהקוררה) וחומר אשר נלחם בהשפעות גז עצבים (אטרופין). במשך מאות שנים השתמשו השאמאנים ברחבי העולם ב``סמים`` שונים, גם היום. פיקוח מבוקר (יחסית), אותו למדו במשך מאות שנים של נסיון. כמו שאמרתי ``משנתו של דון חואן`` שופך מעט אור על התופעה. שלך מתמסטל מאוויר, שיכור אך לא מיין (בד``כ וודקה, טקילה ועוד (-; ) הנווד

מחפשת יקרה,

האם הסם מנקה מהאמת ומהשקר? האין את עושה שקר בנפשך?? להשתמש בחומר, שיוציא את המוח שלך מפעולה תקינה, ולחשוב שגילית ככה את המציאות... זוהי תמצית של שקר. אם המוח מתפקד בצורה לא תקינה... זה סיפור אחר. צריך סמים. שזהו שם נרדף לתרופות... (ראי הודעתו של כוכב הבוקר). אבל האם נראה לך הגיוני, שאדם יקבע בעצמו שהמוח שלו לא מתפקד בצורה תקינה, ללא הכרות רחבה עם פרמטרים של תקינות??! לא נוגעת באקמול, לא נוגעת באופטלגין... לא נוגעת בפטידין... לא נוגעת באפידורל... לא נוגעת בבסמים. מקסימום ב - P.E.A.......;-)

דז

New member
סם

מה ההגדרה של תקין. בכול מצב אני לא מציע לחיות ככה ,רק לבחון מצב הבנה וקבלה . מוחק הכול מה שיש ונותן לך ביטוי,מוחק זכרון ,אבל לא אומר המוח שלך אומר ,נכון שיש גם השפע של הסם ,אבל שמסתכלים אחר כך מבינים יותר . מחפשת מבטים מענינים נויה

morning star

New member
לו הייתי אישה

אני מאמין שהייתי משתמש באפידורל... שלך, `` ``ברוך`` שלא עשני...`` הנווד

יינג - יינג

ובכלל... נשים ``רכות`` מבחוץ ו``קשות`` מבפנים גברים ``קשים`` מבחוץ ו``רכים`` מבפנים... ובכל אישה יש ``מרכיב גברי``, ובכל גבר ``מרכיב נשי``... בתמהיל זה או אחר (לאו דווקא פיפטי פיפטי..) ואת האפידורל... המציאו, כנראה, גברים... (תקן אותי אם אני טועה)... ונדמה לי.. שאפשר לזהות כוח סבל רב יותר אצל נשים לעומת גברים... וזה, כנראה, לא מקרי... :cool:

morning star

New member
על נשים ואפידורל

אמנם איני יודע מי המציא את האפידורל (אך בודאי מתישהו אבחן על זה), אך לא כל הנשים בוחרות בלידה טבעית, כך שהמצאת האפידורל לא הייתה לשווא. חוץ מזה שמשמשת בעוד ניתוחים כמובן. דווקא הנשים הן המיילדות הראשונות (הגיוני ביותר, כי הן גם היולדות), וככאלה תמיד ניסו למצוא דרך להקל על כאבן של אחיותיהן... אצל נשים באמת ניתן למצוא לעיתים קרובות כח סבל גדול יותר (אני אישית, את עצמי אני מכיר, לא אבחר ללדת...), אך ישנו איזון, לאו דווקא פנימי-חיצוני. מה עוד, שאני בעד הגישה הקוראת ל``נישואין מקודשים``, ז``א חיבור הרמוני בין ``הצד הנשי`` ל``צד הגברי`` בכל אדם. שלך, חי בטלנובלה אמיתית הנווד

סיכון מיותר

פרט לשימוש בניתוחים, שאיתו אין לי בעייה... השמוש באפידורל בלידות רגילות נראה לי תלוי תרבות וחינוך. בחינוך נכון, הגוף יכול להתמודד עם ה``כאבים`` הללו. ויתרה מזאת: ניתן גם לאמן אותו לסובלימציה של כאב הלידה אל תחושות הדומות לאורגזמה. נשים היום בוחרות באפידורל בגלל התרבות שבה אנחנו חיים: תרבות האינסטנט, תרבות ה``מגיע לי`` ותרבות ה``למה שאסבול``. לו חונכנו אחרת, הרבה מסיבוכי האפידורל לא היו באים לעולם... וגם פטידין, אגב, נקשר בתופעות שליליות. מחקרים מסויימים שקראתי פעם... (אולי יש חדשים שטוענים אחרת - את זה ודאי אתה יודע) הצביעו על קואורלציה די משכנעת בין ילדים היפראקטיביים לבין לידה בהשפעת פטידין. אם תשאל אותי - סמים זה סיכון מיותר לטעמי. נוגעת בכאב ומקבלת אותו כחלק מהחיים, לא נוגעת בסמים.

morning star

New member
האמת?

אני מסכים. אך מי אני שאכפה על אם ילדי (תהיה אשר תהיה) במה לבחור? כמו שאני טוען, גוף כל אדם הוא רכושו, שיעשה בו את שרוצה, אם זה נכון בעיני או לא. אני אישית נגד הפלות לדוגמא, אך אם תתרחש ``טעות`` והשותפה תבחר בהפלה, אעזור לממן. שלך שגם בניתוח הכי מסובך לא ירצה להיות מורדם - כדי שאני אוכל לראות! הנווד נ.ב. וגם אישית לא כדאי לסמוך על רופאים בעיניים עצומות, תרתי משמע (-;

Tulula

New member
אז ככה...

למי שעוד לא ילדה...אפידורל המצאה נהדרת!!! גם אני נגד הפלות, תמיד יש פתרון אחר, אפילו שלהביא ילדים לעולמנו זה לא תמיד שמח או נעים או בטוח, אבל ילדים זה באמת שמחה (ועוד הרבה דברים אחרים, כמו עצבים) ואם נפסיק עכשיו אז מה יהיה אח``כ? וזה כמו שאפשר מחר לרדת לחצות את הכביש ולהידרס, אז נפסיק לחצות? יש דברים בחיים שצריך לקחת סיכון כי אחרת פשוט אפשר להפסיק לחיות

גם אני...

מזדהה עם הגישה הו. מנוגעת ברפואה... שמעולם לא סמכה בעיניים עצומות על אף רופא... ועשתה להם תמיד... ``חיים קשים``... ;-) ויש אפילו אחד... ש``חב`` לי את רשיונו... שאלמלא התערבותי בעבודתו המקצועית... לא הייתי כאן היום.

למעלה