שאלה

SHAHAF UZI

New member
מבחינתי אביבה,זה כ כ ה

לעשות מה שפעם חששת לעשות,להשתנות,או להשתדל לפעול אחרת,להתגמש עם צרכי הסובבים אותך,וכו.......זמ במישור האישי אישיותי. והעצמה זה שידרוג אישי,וזה בא לידי ביטוי בכל המישורים לא? העצמה זה התפתחות.....

Deerest

New member
אני

לשמוע את מה שלא נאמר לראות את מה שלא נראה איך? להקשיב, להפנים, להמתין... לנוע בספירלה. כל הזמן.

Deerest

New member
אך לא כך

לקרוא מה שלא נכתב... לא, זה לא סיכום. זו הדרך, הדרך הארוכה והמענינת שמחדירה בך אט אט תחושות... (לוקח לי הרבה זמן למצוא את המילה שתוכל לתאר אותן בהלכה) o.k. נו, של עוצמה. לא, לא, של יכולת כמעט על טבעית.

Deerest

New member
קרוב...

השאלה במקור הייתה "דרכים להעצמה... בואי ונבחין בין עוצמה להעצמה. בהעצמה אנחנו מתבססים על מה שיש (שלל תכונותינו האישיות למשל) ומרחיבים את יכולותיהן. לא נוכל להעצים את מה שאין לנו. עוצמה מתארת נקודתית את תכונותינו על דרך ההעצמה. מעטים מתמידים בדרך ההעצמה לאורך זמן כך שעוצמת התכונה (בהשוואה לאנשים אחרים) גבוהה עד כדי על טבעי.

SHAHAF UZI

New member
בוקר טוב

ועוד איך שאנחנו יכולים להעצים את תכונותינו,על ידי שנטפח אותם.עושים זאת באמצעות תרגול.העצמה נעשית בשלבים,לדעתי,וצריך לטפח את התכונות,ואת הרגשות,לרמה כזו שתהיה לנו יותר עוצמה,מה דעתך.יום נעים.עוזי

1234ab

New member
היי אביבה - תשובתי..

לאפשר לעצמנו להרגיש את כל מיגוון הרגשות.... (שמחה, קנאה, כעס, צחוק וכו'), במלוא העצמה שמביא איתו הרגש... פשוט "להיות" שם שהרגש מציף אותך במלוא עוצמתו. כך אני רואה את זה...

למעלה