שאלה

שאלה

בת דודה שלי אומרת שהיא לא תשכב עם אף אחד עד לחתונה והתנאי שלה לחתונה זה שגם הבחור יהיה בתול ניסיתי להסביר לה שזה לא הגיוני מה שהיא מבקשת אבל היא מתעקשת האם אתם בדעה שלה שצריך לשמור את עצמך לחתונה או בדעה שלי שאחרי החתונה זה יהיה מאוחר להתחרט ועדיף לפני החתונה לברר אם יש התאמה.. ולמה?

Darkwing

New member
יש לי מישהו בשביל בת דודה שלך.

רווק מבוקש שמחפש בדיוק משהי כזאת. אני יכול לערוב כי הוא בתול. חתונה מוצלחת. אה כן, ותקופת האבן עברה... אלוהים יעזור לה אם היא עוד תגלה שהוא ממש, אבל ממש ח*א במיטה...

../images/Emo6.gif..... אוי זה טוב....

בת כמה בת דודה שלך? היא יצאה עם מישהו? היא כבר התאהבה? ברגע שזה יקרה- היא לא תעצור כל פעם לפני שהם יתקרבו ותגיד לו:"מאמי, לא לפני החתונה", על כזה משפט החבר שלה יעיף אותה, אלה אם כן הוא דתי... אנחנו כבר לא בימי הביניים שזה היה הלך המחשבה... אז אני תומך בדעה שלך, ולא רק בגלל להתחרט או לא, בגלל שזה לא מציאותי לתקופתינו...

קודם כל

בת דוד שלי בת 20 שנית כל היא כבר התאהבה ויש מי שמחכה לה (או ככה לפחות הוא טוען כבר שנתיים) ועוד משהו החברים שלה מודעים לכך עוד לפני שהיא נכנסת איתם לקשר על כזה משפט אני יכולה להבטיח לך שאף אחד מהבחורים שהיו לה עד היום לא העיף אותה אם יהיה אחד כזה אז בטוח שהוא לא מתאים לה או לאף אחת אחרת אם אין הסכמה משני הצדדים זה כבר אונס כפי שידוע לך

כמה תשובות-

1) מחכה לה שנתיים? פחחחחחח.... אני מצטער להגיד- אבל, לא נראה לי... 2) אם החברים הקודמים שלה לא נפרדו ממנה בגלל המשפט הזה- אזה למה הם נפרדו? היא נשמעת בחורה נהדרת (חוץ מהקטע הזה). 3) אני לא אמרתי מגע מיני בכפיה, היו לי כמה חברות שאמרו:"אני לא אשכב עם אף אחד עד החתונה", תאמיני לי שזה לא מחזיק הרבה זמן. 4) בשביל רוב הגברים, בחורה כזאת היא אתגר יוצא מן הכלל. 5) אם היא כבר התאהבה ואותו בחור יחליט שהוא רוצה- היא תלך אחריו כדי שהוא לא יעזוב... אני מתנצל שאני רושם כל כך בוטה- אבל אחרת לא נגיע לפואנטה.

כמה תגובות לתשובות

אני אמנם בדעה אחרת מבת דודתי אך לשם השירשור אני אהיה בעד המחשבה הזאת לכן אני עונה כאילו היא זו שהייתה עונה 1. כן הוא חיכה מחכה ויחכה לה זה סיפור ארוך ולא מתאים לכתיבה בפורום 2.כל אחד מסיבה שונה,האחד שלפני אחרון הפסיק איתה את הקשר כי ההורים שלו מצאו לו שידוך והוא התחתן... 3. אם זה יחזיק מעמד או לא את זה אני ואתה לא יכולים לדעת אבל אני יודעת שכולם יודעים לאיזה מערכת יחסים הם נכנסים 4. עם זה אני מסכימה 5. היא לא, זה בדיוק העניין שאותו בחור (זה שאתה מפקפק בבתוליו) הולך אחריה ומחכה לה היא לא תשבור את הבתולים שלה כפי שאני מכירה אותה גם לא בשביל ה'...

תגובות לתגובות לתשובות ../images/Emo3.gif

1) אם תרצי- ספרי לי באישי את הסיפור, אבל עדיין זה נשמע לי כמו שקר קלאסי. 2) היא דתיה?
אם כן- אז כל הדיון על זה הוא לשווא... 3) אם הגבר הוא גבר ולא רץ לנישואין אלא חושב על להכיר אותה לעומק לפני, אז זה לא יחזיק... 4)
5) זה די פתטי שהוא הולך אחריה, אבל כל עוד אני לא יודע את הסיפור- אני לא יכול לחוות דעה...

Anna Karenina

New member
ששי...צר לי לומר לך, אבל...

אני לא אוהבת את הגישה המזלזלת שלך.
אני חושבת שזכותה לעשות עם הגוף שלה מה שהיא רוצה. יש נשים רבות שלא מעוניינות לשכב עם מישהו לפני הנישואין, כן, גם היום, במאה ה-21! אני לא חושבת שהגישה המזלזלת שלך היתה במקום. ולגבי כותבת השאלה, הניחי לבת דודה שלך. היא בחורה מבוגרת, והיא תמצא את ה"אחד" שלה, (לא שמתי לב אם היא מצאה כבר או לא..סורי..), ושתעשה את הדבר שהיא מרגישה איתו הכי בנוח, בלי שום לחצים ובלי שום דבר. ושתבינו, אני באופן אישי בעד חופש. מי שרוצה לשכב לפני הנישואין - בכיף, לגיטימי, מקובל, ואפילו הגיוני מאוד.
מי שרוצה להמתין..בבקשה. זו זכותה. אם היא לא מרגישה בנוח לשכב לפני הנישואין, היא בהחלט לא צריכה לעשות זאת.

הגישה לא היתה בגללה-

הגישה היתה בגלל שאני מכיר גברים ואת הלך המחשבה... אני לא מזלזל או שולל את ההחלטה שלה, פשוט רוב הגברים נרתעים...

Anna Karenina

New member
"רוב" הגברים?

יפה לך לפעול תחת מינה צמח בשעות הפנאי, ולערוך סקרים. ועכשיו ברצינות - אני מאמינה שכל אחד רשאי לעשות מה שטוב לו, ובאופן מפתיע- יש עדיין גברים שמוכנים לחכות למישהי, תתפלא.. אולי אתה והחברים שלך לא כאלה, אבל יש. אז אל תכליל, או תתנסח בצורה של "אני מכיר גברים ואת הלך המחשבה".

טעות בהודעה שלך-

""רוב" הגברים?" בנושא ו"אל תכליל" בהמשך... רוב זו לא הכללה, גם לא אמרתי אני או חברים שלי, אני יוצא מהבית, אני מסתובב במועדונים, בתי קפה ופאבים, לא פעם ולא פעמיים שמעתי משפטים בסיגנון: "חכה, היא תסכים...", "תן לי XXX זמן והיא שלי...", אולי לא מינה צמח, אולי לא סקר טלפוני או משאל רחוב, אבל דברים שלא אומרים לנשים בדרך כלל- גברים אחרים שומעים... שוב- לא מכליל ולא שולל את המצב שגבר מחכה, אבל לרוב זה לא ככה...
לרוב=ברוב המקרים (שלא יצאו דברי מהקשרם).

Anna Karenina

New member
אנחנו שוב הולכים לריב דקדוקית?

אין בעיה. אם היית קורא את המשך השורה שלי, היית שם לב שאמרתי "אל תכליל" או תשתמש במשפטים כמו "רוב"..וכו' וכו'. רצוי לקרוא את כל הקטע פעם הבאה, כולל כל המילים שבתוכו. ומוזר, אני דווקא מכירה המון טיפוסים שונים מהחברים שלך. אז מה עם ה"רוב" שלי?

לריב? איתך? ממש לא...

אבל שוב, מה שאומרים לנשים- אומרים להן כי יודעים שהן מדברות עם חברות שלהן, מה שאומרים מול גברים אחרים- אלו דברים שרוב הנשים לא ישמעו בדרך כלל... ואני אגיד פעם נוספת- לא חברים שלי ולא אני.

Anna Karenina

New member
זה לא משנה.

ברור שיש "נוסחים" שונים בשיחות "בנות", ובשיחות בין בנים. אבל עצם העובדה שנראה כאילו אי אפשר לתת אמון במשפטים שבחור אומר לבחורה, כי "הוא אמר משהו אחר לחבר שלו", די מאכזב, אותי אישית בכל אופן. ואני לא פונה לא אליך באופן אישי, או לחברים שלך. באופן כללי, זה מאכזב. ובזאת אני סוגרת את הדיון, ברשותך.

טעות בהודעה שלך-

""רוב" הגברים?" בנושא ו"אל תכליל" בהמשך... רוב זו לא הכללה, גם לא אמרתי אני או חברים שלי, אני יוצא מהבית, אני מסתובב במועדונים, בתי קפה ופאבים, לא פעם ולא פעמיים שמעתי משפטים בסיגנון: "חכה, היא תסכים...", "תן לי XXX זמן והיא שלי...", אולי לא מינה צמח, אולי לא סקר טלפוני או משאל רחוב, אבל דברים שלא אומרים לנשים בדרך כלל- גברים אחרים שומעים... שוב- לא מכליל ולא שולל את המצב שגבר מחכה, אבל לרוב זה לא ככה...
לרוב=ברוב המקרים (שלא יצאו דברי מהקשרם).

למעלה