שאלה

superkid 16

New member
ברור שרק אחרי החתונה!

ולמה? כי זה הרבה יותר טוב!! את יודעת איזה שלמות של אושר ואיזה כיף יהיה לך אם תדעי שבעלך וגם את לא הייתם עם אף אחד אחר! זה פשוט מתכון לחיים מושלמים! בסדר, אז זה קשה אבל בסופו של דבר תוכלי להיות מאושרת באמת לכל החיים! למצוא את האושר העילאי! ולמי שאומר שבימינו זה לא אפשרי אז אם ימשיכו להגיד את זה אז זה לא יהיה אפשרי אבל אם לא אז יתחילו להיות עוד אנשים שיקבלו שכל!!

נכון מאד../images/Emo127.gif

אתם טוענים שקשר לא יכול להתבסס בלי סקס?? לפי דעתי, זה המבחן האמיתי של קשר רציני. תחשבו 30 שנה קדימה, אחרי החתונה, כשזה לא יהווה דבר מרכזי כל כך מהקשר שלהם?? מה יקרה? גירושים?! מה פתאום. לפי דעתי זאת דרך טובה לדעת אם הבחור רציני בכוונותיו ואם הקשר שלהם מבוסס על דברים חשובים ולא שוליים. אם היא מאמינה בזה, זה מה שהיא צריכה לעשות. יש מעט אנשים שמגיעים להחלטה כזאת ואני מקנאה בבבטחון ובהחלטיות שלהם.

superkid 16

New member
זה לא רק מייחד!

זה נותן לך שנים של רוגע, שלווה ואהבה אמיתית!! אהבה זה לאו דוקא מילה נרדפת לסקס! אהבה זה הרבה מעל ומעבר!

black side

New member
בלעע

הקשר מבוסס על דברים חשובים ולא שוליים"?!?! סקס זה שולי?? סקס זה אחלה! יש אינטימיות, יש אהבה (בתנאי שזה שני אנשים שאשכרה אוהבים אחד את השני וסומכים עם אמון אחד בשני), זה ממש לא שולי ובכלל, מי אמר שאחרי החתונה זה האדם ה"נכון" (אני בכלל לא מאמינה שיש אדם נכון.. אבל נגיד..)?!!? אז זהו? אחרי החתונה מותר?! סקס יהיה נהדר גם לפני החתונה, זה שאולי הוא יותר טוב אחרי זה בגלל שחיכיתם לזה כל כך הרבה זמן! ולזה אתם יכולים לחכות הרבה זמן בלי קשר אם אחרי או לפני החתונה, פשוט תחכו..

black side

New member
....

איזה שלמות? איזה כיף? לדעתי זה סתם יבאס! זה לא משנה, כי (טוב, בוא אני יהיה פלצנית טיפה..) אפשר להרגיש כאילו זו הפעם הראשונה גם כשזה לא. את האושר העילאי, אפשר למצוא באהבה. אני מסכימה שהרבה אנשים היום עושים את זה מהסיבות הלא נכונות (בעיקר בחורות שעושות את זה בשביל הגבר שישאר איתם, אבל צריך גם 2 לטנגו..) ואף אחד לא אומר שזה לא אפשרי, זה פשוט.. טיפשי! במציאות של ימינו. חוץ מזה שבכלליות, נראה שאתם עושים מסקס כמשהו בצד מהחברה, שזה לא, זה חלק מחיי היומיום, וחלק בלת נפרד בהחיים.

free soul

New member
אני לא יכולה ענות לך..

כי זה כבר מאוחר מדיי...

h e n y

New member
לדעתי ממש לא.....

גם אני חשבתי שעדיף לחכות עד לחתונה, אבל התווכחתי על זה עם אחותי הרבה פעמים עד שהיא שיכנעה אותי.
כשמישהי לא הייתה עם בחור עד בעלה וכמובן גם הוא, אז נכון שבהתחלה זה אושר הילאי וכ'ו,וכ'ו,
אבל אז מגיע השלב שמסתקרנים
, ורוצים לנסות דברים חדשים[בכולנו זה נמצא} ואז אותו זוג- בוגד אחד בשני.
חוצמיזה, מה אנחנו בימי הביניים

איך היא הצליחה לשכנע אותך?

אחותך כנראה גאונה או שאת לא עקשנית כמו בת דודה שלי...

h e n y

New member
חחחחחח

אולי.... אולי......אני אולי לא עקשנית{טוב כשמתווכחים עם אחותי היא תמיד יוצאת צודקת גם אם לא
} אבל לא יודעת.. לאט לאט התחלתי להבין שהיא צודקת... יש סקרנים...

לדעתי,

סקס ליפני החתונה זה מרכיב דיי חשוב, צריך לבדוק אם בני הזוג מתאימים אחד לשני מהבחינה הזאת... יש זוגות שהסקס אפילו הורס להם (אם לא הולך להם במיטה וכו'....) ומשפיע על היחסים שלהם. אבל אם בת דודה שלך נחושה בהחלטה שלה,אז זהו,זה סופי,היא החליטה. ואני לא חושבת שזה יהיה נכון לנסות לשכנע אותה שזה לא נכון...ולא בסדר.. זה הגוף שלה,אלה הדעות שלה. מה גם שאם נגיד היא תעשה את זה לא בלב שלם, עלולה להיות לה טראומה כל החיים (זה טראומתי להתחיל לקיים יחסים ליפני שמוכנים לזה מכל הבחינות) והיא עלולה לכעוס על עצמה אח"כ.

preetyxgirl

New member
ומה עם היא לא תתחתן??

לדעתי לא צריך להגזים...אבל אם זה מה שהיא רוצה ובטוחה בו..זה יהיה קשה. קשה להיות החלטית מדיי לגבי הנושא הזה. ועוד הדבר הזה ייתאפשר =רק אם היא תפגוש אחד כזה שיהיה לו סבלנות לחכות לה עד החתונה....

כולכם עניתם על הצד שלה...וזאת לא

הבעיה...הבעיה היא שהיא רוצה מישהו בתול כמוה היא לא תצא עם מישהו שכבר קיים יחסי מין, זאת אומרת שעם הגיל שלה ככה יש סיכויים שהיא לא תמצא מה שהיא מחפשת... ואם היא תגיע לגיל 30 ועדיין תרצה מישהו בתול זה כבר יהיה מחשיד לגבי הבחור זאת אומרת או שהוא ישקר לה או שהוא לא קיים יחסי מין מסיבה מסויימת...

seeyou

New member
בתולה עשירה מחפשת בתול!

זה היה לא מזמן... בחורה ,לא צעירה במיוחד ,רצתה להתחתן רק עם בתול הרבה פנו למכתב שלה,כך שהיא בחרה בבחור יפה מאוסטרליה..מיד אחרי הטקס,יצאו למלון לליל הכלולות.. הבחור סגר את הדלת,והתחיל להזיז את הריהוט בחדר ליד הקיר מה אתה עושה,שואלת הכלא? אמרתי לך שאין לי ניסיון מיני עם נשים,אך אני משאר שזה כמו עם קנגורו!

black side

New member
אויש באמת..

לא שאני מזלזלת בדיעה שלך (טוב, אולי קצת, ואני מודה שזה לא טוב:/) זה נשמע פשוט ממש אבסורד ומה זה ייתן לה אחרי החתונה? ומה זה ייתן לה שהבחור גם בתול? לי נראה שהיא סתם תתבאס מאוד...

הדעה שלי.....

הבת דודה שלך יכולה לעשות מה שבא לה... אם היא רוצה לשמור את עצמה לחתונה, אז בכיף, למה לא ? אבל היא צריכה להבין שהיא לא יכולה לחפש מישהו שהוא בתול... כי בגיל של חתונה, כבר אין המון כאלו. אני לא אומר שאין בכלל, ואני ממש לא הולך להכנס לדיון של ההכללות "רוב" לא "רוב", וואטאבר, מה שאני אומר זה שאם היא תחפש בגיל 30 או אפילו 25 גבר לא נשוי, בתול ועמוד בדרישות הבסיסיות שלה כלפי בן הזוג, זה פילטר גדול מידי. אם היא רוצה לחכות אז סבבה... יש גם הרבה גברים שיהיו מוכנים לחכות - לא כולם מחפשים רק סקס, אבל לחפש מישהו שהוא בתול בגיל של חתונה - זה פילטר גדול מידי לדעתי.

למעלה