אם הבמה המרכזית תיגמר עד אז אני אבו א. אולי(?)
ר רותמיקה New member 11/1/04 #15 זה לא יגמר..../images/Emo29.gif הצילומים הם משעה 8 בערך ועד השעה 12:30.. לא תספיק לדעתי
O omerikooo New member 12/1/04 #23 וואט?! אתה הולך לבמה המרכזית?! אם זה התכונית שבה מצלמים את ירמי קפלן ושחר אבן צור וכל השאר אז זה נדחה ליום רביעי לידיעתך והצילומים ייגמרו ב10 וחצי
וואט?! אתה הולך לבמה המרכזית?! אם זה התכונית שבה מצלמים את ירמי קפלן ושחר אבן צור וכל השאר אז זה נדחה ליום רביעי לידיעתך והצילומים ייגמרו ב10 וחצי
S ShadowiT New member 11/1/04 #9 זה ברחוב שינקין.. יש אוטובוס ישר לשם מהתחנה מרכזית של ת"א, אם זה עוזר לך
ט טולה ממחשב בצפר New member 12/1/04 #17 רות אני לא באה../images/Emo85.gif אם הייתץי באה זה כדי לראות אותו אבל כבר קבענו ליום אחר אחרי כל המבחנים והחרא... וזהו
רות אני לא באה../images/Emo85.gif אם הייתץי באה זה כדי לראות אותו אבל כבר קבענו ליום אחר אחרי כל המבחנים והחרא... וזהו
S ShadowiT New member 12/1/04 #21 ../images/Emo4.gif לא נורא, כנראה אני גם לא הולכת... בגלל אמממ אותם סיבות שלא הלכתי להופעת סיום שלהם (אם את זוכרת למה)
../images/Emo4.gif לא נורא, כנראה אני גם לא הולכת... בגלל אמממ אותם סיבות שלא הלכתי להופעת סיום שלהם (אם את זוכרת למה)
ט טולָה New member 12/1/04 #24 לא זוכרת../images/Emo4.gif../images/Emo85.gif וסורי-הייתי באה איתך יו קנו.. אבל פשוט יש לי 809347373 מבחנים-איזה זיןןןןן זה [סליחה הוצאת עצבים סמויה]
לא זוכרת../images/Emo4.gif../images/Emo85.gif וסורי-הייתי באה איתך יו קנו.. אבל פשוט יש לי 809347373 מבחנים-איזה זיןןןןן זה [סליחה הוצאת עצבים סמויה]
S ShadowiT New member 13/1/04 #31 טוב,אממממ בסוף אני כן הולכת אז מי יהיה שם בטוח? אני רוצה לפגוש אנשים