שאלה

שאלה

קרה למישהו מכם שהיה לו ממש מעולה עם מישהי מכל הבחינות, ובגלל כל מיני שינויים וחידושים בחיים שלו הוא החליט שעכשיו זה לא מתאים ? למרות שהיא עשתה לכם משהו ? ואם זה קרה... אז יכול להיות שהייתם מתחמקים ממנה מרוב שלא נעים לכם ? או שאולי מתחמקים ממנה כי אתם לא רוצים לגנוז את זה, ורוצים להשאיר את האופציה פתוחה לאח"כ ?...

Vdrums

New member
מה היא מניה בבורסה?

אל תעשה מניפולציות כדי להשאיר אופציה פתוחה, כי אם זה יתפוצץ אתה תצא אדיוט מושלם ולא תראה אותה יותר. אם טוב לך איתה תנסה לבחון את הדברים מחדש ולראות איפה היא נכנסת בתמונה.

ממישהי שהחבר שלה נוהג כמוך....

אני מסכימה עם כל מילה של תומר!! נדמה לי שזה מה שהחבר שלי עושה לי עכשיו וקשה לי מאוד.אני רוצה אותו והלך לנו טוב ביחד , אבל מרוב שהוא מבלבל אותי עכשיו ונדמה לי שהוא דווקא עושה דברים שהוא יודע שאני נפגעת מהם בשביל לגרום לי להפרד ממנו(על מנת שהוא לא יצטרך להתמודד עם פגיעה בי,כי אני מרגישה שהוא מעריך אותי)ובמקביל לוקח אותי למשפחתו ומדבר לפעמים על דברים שמבהירים לי שהוא "עדיין כאן"- אני מאוד עצובה, לא מצליחה להתרכז ואפילו יש בי איזה רצון להכיר כבר מישהו חדש שיעריך אותי ויתן לי את האהבה המגיעה לי ללא משחק ברגשותי. קח את זה בחשבון. לפעמים למרות האהבה החזקה אנשים יכולים לוותר ולעזוב כי לא מרגישים שמקבלים את היחס המגיע להם למרות כל מה שהם נותנים או שהדברים לא ברורים דיים. תקשיב לתומר ותחשוב כיצד להשחיל אותה לעולמך החדש.כי אולי, יום אחד-כשעולמך החדש יהא מוכן- תתגעגע מ-א-ו-ד לאותה אחת שיכולה היתה להיות שם אתך אבל פספסת אותה ועכשיו הכל נראה ריק,אבד משהו טו וצריך להתחיל מהתחלה..ובשביל מה???

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא

להשאיר אופציות פתוחות זה תמיד דבר נפלא, אבל תמיד צריך לקחת בחשבון שמתישהו הן עשויות להפוך לבלתי זמינות. ואתה עשוי למצוא עצמך קרח מכאן ומכאן.

פטושקי

New member
באמת שלרגע לא חשבתי אחרת../images/Emo13.gif

מבלי לפגוע חלילה, אך את מבחינתי מודל הפרקטיקה בהתגלמותו הנשית...

פטושקי

New member
מבחינתך, צודקת בהחלט.

האמיני לי שאני גם יכול להבין מאיפה זה בא...

הגיוני...

היה לי חבר 4 שנים והיה לנו ממש טוב יחד - אבל בשלב מסויים צמחנו לכיוונים שונים - ונפרדנו. היום הוא מטייל בחו"ל, אנחנו כבר חצי שנה לא יחד, אבל הוא שולח אימיילים, ומתקשר ושומר על קשר - ואני מרגישה שהוא שומר על האופציות שלו שמורות, יותר נכון שומר אותי על אש קטנה, כי הוא יודע ומנצל את העובדה שאני עדיין אוהבת אותו... כנראה.

..

זו ההתחלה של הקשר.. היה בינינו משהו טוב, אבל עכשיו אני לא יודע אם יש לי זמן, ואני לא רוצה לאכזב אותה. היה לי טוב איתה אבל אני כ"כ עסוק, באמת ממש עסוק, עובד בערך 16 שעות ביום. אני עדיין לא יודע

מבינה

תגדיר התחלה של קשר? שבוע? חודש? מה זאת אומרת "לא יודע אם יש לי זמן?" - או שיש או שאין. מה יש לדעת? האמת, שהחודש התחלתי מקום עבודה חדש, עובדת 10 שעות ביום. כשאני מגיעה הביתה - אין לי כוח לכלום. ובנוסף אני לקראת סיום התואר - מלא מבחנים ועבודות. אז אני ממש מבינה אותך - למרות שלדעתי, ברגע שאני אכיר בחור מתאים - בטוח שאני אמצא את הזמן בשבילו. תחשוב טוב... האם היא יכולה להיות ה"אחת"??

התחלה

הכוונה היא משהו כמו חודש... אני חושב שהיא "האחת"... אני מבובל כמו שאתם בטח מבינים. אני באמת עובד מאוד קשה. היא גרה רחוק אבל זו לא הבעיה. אני מפחד שמהקשיים בדרך אני בסוף לא ארצה משהו רציני ואני אאכזב אותה.

../images/Emo187.gifעצה...

יש לך אמביציה להצליח בעבודה.גם אני דומה לך בזה. אני מסכימה עם זה שכשבאמת רוצים יכולים ועושים הכל כדי שיהיה זמן ומוצאים פתאום 27 שעות ביממה אם צריך. מה שרציתי לאמר בקשר למוסר העבודה זה-אם אתה כזה והעבודה מצדה תובענית(או שמא עלי לכתוב "טובענית" במקרה שלך?
) אז זה ימשיך כנראה להיות ככה גם בעוד כמה חודשים ואולי גם שנים. תמיד יהיו תירוצים של אין זמן.מתישהו תצטרך לפנות זמן אם אתה רוצה "איזושהי אחת".אם זו עשויה להיות היא ואם המצב של היום עלול להיות זהה גם בעוד כמה חודשים/שנים אז למה לא...עכשיו? ממישהי שלקח לה הרבה זמן להבין ש25 שעות עבודה ביממה בעבודה הכי אתגרית ומדהימה בעולם לא שוות ריקנות בחיים האישיים.אם תמשיך כך,זה עוד יגיע..

מוותק

New member
תראה

אני באמת לא מבינה.בתור מישהי שהבחור שיצאתי איתו והוא דווקא מצא חן בעיני, פשוט נעלם לו פתאום, אני חושבת שעדיף שתגיד לה איפה אתם עומדים. אם זה אם תגיד לה שזה לא מתאים בכלל, או לא מתאים עכשיו וכמובן שהיא בטח תשמח לשמוע (אם היא מעוניינת) שאתה רוצה. אני הייתי מקבלת מישהו שמוצא חן בעיני בזרועות פתוחות גם אם הוא עסוק בעוד מיליון דברים וגם אם הוא היה אומר לי שהוא רוצה להתחיל לקחת דברים באיזי. אם הוא לא אומר כלום זה מטריף, אם הייתי יודעת הייתי כ"כ רגועה שכלום לא היה מזיז לי. יש דברים שהם טובים ואני לא הייתי מוותרת עליהם. לצערי הבחור שיצאתי איתו לא הודיע לי כלום אז אני נמצאת במעין אשליה לא ברורה של קיים/לא קיים רוצה/לא רוצה עכשיו או אח"כ.. אני הייתי רק רוצה לדעת איפה הדברים עומדים ומקבלת הכל בלי שום בעיה. אז כל עוד אתה מודיע לה איפה היא עומדת, זו זכותך המלאה להחליט מה לעשות.

גברברת

New member
יקירי, הרבה מהאנשים כיום (גברים

ונשים {תומר :)} ) עובדים שעות ארוכות ומוצאים פרטנרים שמתאימים לסגנון החיים הזה. קשר, אין משמעו להיות דבוקים ואחד בתוך השני, ניתן לקיים קשר יפיפיה (מניסיו) גם כשאחד או שני בני הזוג קרייריסטים. לי זה נשמע סתם תירוץ, שווה שתבדוק עם עצמך מה האמת ותנהג על פיה , רוצה תשאר, לא רוצה תלך אבל אל תתיחס לאף אישה (או איש {שוב תמונתו של תומר עולה לנגד עיני}) כמובן מאילו.

למעלה