שאלה

גברברת

New member
../images/Emo6.gif

אתה פשוט מרים את נס ה.. "זה גם אצל נשים כך" או " מספיק עם ההכללות" אז אני נזהרת והכל אמור להתקבל בנימה הנכונה כמובן (הומור יקירי) ומשהו שאני תוהה לגביו, למה לעזאזל אתה לא קונה כבר מכונית???

Vdrums

New member
כי שאני צריך אז אני משיג...

חבל על הכסף, אחזקה, ביטוח, דלק... הכסף צריך ללכת ללימודים, יותר חשוב.

jewel4

New member
בתור בחורה...

והכרותי עם הצד הבלתי נסבל שבהן (אני לא לסבית - אני פשוט מכירה את עצמי...) צר לי לבשר לך שאין דרך נקיה לצאת מהעניין הזה ואני אפרט: אם הבחורה רוצה אותך אז כל סיבה שתתן לה לזה שאתה רוצה לחתוך לא תתקבל בברכה. אם תגיד לה שזה בגלל שאתה מקדיש הרבה זמן לצרכי עבודה, היא תבין את זה כ- "רמז" לזה שאתה לא רוצה להיות איתה וזה התירוץ שלך (כי מבחינתה תמיד אפשר לפנות זמן) אם תתחמק ממנה היא תבין את זה, שוב, כאילו אתה לא מעוניין ומפחד להתעמת ולהגיד לה את האמת והיא תחשוב שאתה כמו כל הגברים שעושים את המוות כדי שהבחורה תגיד שהיא רוצה להיפרד כדי שהבחור לא יצטרך לעשות את זה. (צריך לחשוב הפוך על הפוך כדי להבין את המשפט הזה...) אם תגיד לה "זה לא את, זה אני..." היא תבין את זה כמובן כ- "זו כן את... אני לא מעוניין" אם תגיד לה שכרגע אתה עובד הרבה ואין לך זמן והיית רוצה לשמור על קשר ואולי לנסות שוב בעתיד, זה הכי ירתיח אותה כי כשבחורה נקשרת למישהו היא לא תוכל לפתח משהו למישהו אחר (בניגוד לגברים ברוב המקרים), ואז היא תתעצבן מזה שאתה שומר אותה על אש קטנה. היא תגיד לעצמה "שהוא יחיה את החיים שלו איך שנוח לו ואז כשיתאים לו הוא יחזור ויצפה שאני ארוץ אליו...?" ידידי.... זה מדליק אצל הבחורות נורה אדומה ביותר של אנטי ואפילו אם היא מאוהבת בך עד מעל הראש והיא לא תמצא משהו טוב יותר בזמן שאתה תתארגן עם החיים שלך, כשאתה תחזור אליה ותבקש להיות ביחד, היא לא תסכים. אפילו אם היא נורא תרצה. מתוך עיקרון היא לא תסכים. במצב ההפוך, אם הבחורה לא מעוניינת, ואתה תגיד לה שלא מסתדר לך עכשיו להיות איתה למרות שאתה רוצה, היא תכעס עליך ואולי גם תשנא אותך על זה שעשית את זה לפניה... אז אין דרך טובה לצאת מזה. עצתי לך היא: אם לא מסתדר לך כרגע פשוט תגיד שלא מתאים לך עכשיו. אל תנסה להיות נחמד ולהציע להיות ידידים ואל תציע לנסות שוב בעתיד, תשתדל לא לשמור על קשר כדי שהיא לא תרגיש שאתה שומר אותה על אש קטנה. קח את הצ'אנס שלך וביום מן הימים אם עדיין תהיה מעוניין, ויהיה לך זמן, תרים אליה טלפון ותבקש להיפגש ותמשיך משם. זה מאוד מחמיא לבחורה שגבר שהיא היתה איתו בקשר מתקשר שוב אחרי תקופה ורוצה לחזור. אם היא מעוניינת היא תחזור בלי מטענים, סמוך עלי. ואם היא לא מעוניינת אז כל שנותר לך הוא להצטער שלא שינית את סדר העדיפויות שלך כשיכולת (או שלא פינית זמן כשיכולת)

מיקצב

New member
פחדן

בריחה מעידה על פחדנות!!! אם אכן היא עשתה משהו , אז סביר להניח שגם מגיע לה הסבר להתנהגיות , אתה יודע הגינות בסיסית?! דאה?!?!? והדרך שלנו כבני אדם בוגרים היא גם להתמודד מול סיטואציות לא נעימות ! מעבר לכך שלמה להפסיד משהו יפה??? בשוק יש מחסור באהבה, אתה יודע??? דע, שלעולם אין זמן מושלם . תתפכח -תרתי משמע

jessy19

New member
הממ...

בתור אחת שלא מזמן סגרה קשר עם בחור שלא ידע מה הוא רוצה ושם אותי על אולד, אני חייבת לומר שבחיים אבל בחיים יותר אני לא מתכוונת להמשיך לצאת עם בחור שלא יודע מה הוא רוצה כי התקופה האחרונה הייתה תקופה כל כך כואבת, שהכניסה אותי לדיכאון וכולה יצאנו שלושה שבועות, אז שתבינו כמה חיבבתי אותו. אם מרגישים שלא מתאים, אז חותכים את הקשר ואפשר לשמור על ידידות אבל לא לשים את הצד השני על אש קטנה כדי שאם נרגיש שכן מתאים, נצא איתו/ה.

למעלה