שאלה...

מור שעל

New member
שאלה...

דבר כזה: אתם הולכים ומוצאים מנורה. אתם משפשפים אותה ויוצא משם ג´יני. הג´יני אומר לכם שיש לכם משאלה אחת. המשאלה היא שאתם צריכים לבחור בתור מי מאחת הדמויות של זינה הייתם רוצים להיות-להראות כמוה/ו במראה החיצוני ליום אחד.(הג´יני זינאי מושבע...D-:) במי הייתם בוחרים?? ואיפה הייתם מסתובבים עם המראה החדש??

canimal

New member
קאליסטו. והייתי שודדת בנק.

זה לא כאילו שידעו שזאת אני..

Ponchu

New member
האם אי פעם טרחתי לציין ש...

לוסי היא הבן אדם הכי יפה בעולם?:) לא? טוב...אז אני אומרת...היא יצירת אומנות... עכשיו השאלה היא אם הייתי מוכנה להתמודד עם כזה יופי ליום אחד...ואני לא בטוחה שהייתי יכולה אחר כך לאבד אותו.

Niff74

New member
אני רק מקווה שברור לך ../images/Emo54.gif

שאם תיראי כמו לוסי, או שמא עלי לומר - זינה, ירדפו אחריך גם ארס וגם גבריאל. ואני לא בטוחה שתצליחי להתמודד עם זה. זה קשה, את יודעת...

Ponchu

New member
אז מה שאת בעצם אומרת זה ש

אם אני רוצה את ארס אני צריכה להיות זינה...אם אני רוצה את זינה אני צריכה להיות גבי ואם אני רוצה את הבלונדינית אני צריכה להיות גם זינה? ואם אני רוצה את קליסטו?:) או את לקרימוס? או אולי...פלאפל?

Niff74

New member
כמעט והצלחת לבלבל אותי. ../images/Emo54.gif

אבל רק כמעט... האמת היא שחוץ מזינה, תזכי בכולם אם תהיי פשוט... זינה... ואם בזינה חפצת, את תמיד יכולה להיות ארגו...

Ponchu

New member
אז כאן למעשה את מעלה שאלה

על מהות היחסים בין זינה לארגו.... ואם אני רוצה את איולס?

Niff74

New member
תראי... ../images/Emo9.gif

לגבי זינה וארגו... אהממ... ולגבי איולאוס? אם דווקא בו חפצת, תיאלצי לעמוד בתור (אם כי כרגיל, אם את זינה אני בטוחה שזה יקפיץ אותך לראש התור... כבר היינו בסרט הזה)...

Ponchu

New member
ואני חשבתי שתכתבי לי דייטי...

עוד זיווג מוצלח שהתסריטאים לא מימשו...

Niff74

New member
דגש על ה-*עוד*... ../images/Emo8.gif

אבל לא הייתי מותירה את הפסטוס לבד... הבחור מאוד מסכן כידוע, ודי תלותי... (ואני מדברת על הראשון כמובן)... מעניין מי יכול לזכות ב-GOL...

Ponchu

New member
אנחנו מדברות על הGOL

נקבה או זכר?:) כי את יודעת...לפעמים מסג´ יכול להוביל לדברים אחרים...

Niff74

New member
זכר, זכר... ומקבל המסאז´ יועד ע"י

זה שהעניק אותו למישהו אחר (ומעצבן להפליא)...

Niff74

New member
../images/Emo54.gif !!!LOL את כל כך צודקת...

שמת לב שכל הקציצות מתות ממש מהר? צריך לעשות משהו נגד זה.

Ponchu

New member
תראי....קציצה זה דבר שנועד

למות מהר....הם בדרך כלל באים בשביל למות ואז יש אפשרות לפרטנר לנחם את האלמן/ה המסכן/ה

milford

New member
lol

זה קיצור בשפת האינטרנט ופרושו "הרבה צחוק" lot of laugh

ally15

New member
הייתי בוחרת להיראות כמו....

זינה! ומה הייתי עושה? המממ....שאלה קשה. לא יודעת...הולכת לתחרות מלכת היופי?

למעלה