שאלה...

אוי! כל כך אנוקין!!!! אוי!!! (הסבר)

קודם כל, אנוקין מהממת... דבר שני, אני שונאת אותה! דבר שלישי, הייתי רוצה להיות היא בדיוק בקטע של אדוונצ´רס שאלטי מלטפת אותה (צמרמורת!!!) דבר רביעי, הייתי נצמדת לאלטי כמו אני לא יודעת מה, והייתי מתה באושר אחרי היום הזה!!! Claire!!! I LOVE U חולה חולה עליה! מיכלי

וזה שזינה חזרה לשאול כדי להביא אותה

לא הזכרתי את זה... אבל come on כל כך רומנטי... מצחיק אותי שהיא לבושה נורא דומה לגבריאל, ובאתר של הסאבטקסט התייחסו לזה...

בחירה מענינת, ילדה. ולבחירה שלי:

כמובן זינה. מה הייתי עושה? לא הייתי מתנגדת להתעסק קצת עם ארס, בוריאס ורייף, אבל יותר חשוב, הייתי מנסה להציל אנשים. והייתי רוצה לדעת לרכב, ולעשות פליקפלאקים, ו-fire breath. והייתי רוצה שאיזה שוביניסט אידיוט יעיז להטריד אותי ואני אגרום לו נזק (האב-טיפוס שלי כאן זה הסצנה בבר ב-WARRIOR...PRINCESS... TRAMP) בחירה שניה זה להיות גבריאל, בשביל ה"הטבות" הבאות עם זה (אם אתם מבינים למה אני מתכוונת)

ענבר1

New member
הבנו הבנו קשה לא להבין ועוד משהו

זה רק הדימיון שלי או שרייף שיחק בסדרת הטלוויזיה הכושלת השנים הכי יפות עם גניפר לאב יואיט??

לא דמיינת. הוא שיחק גם ב:

קופידון, חברים (היה אח שמוניקה בסוף לא יצאה איתו בגלל יחסיה עם צ´נדלר), דארמה וגרג בפרק של השבוע שעבר, פרובידנס (החבר סוכן השחקנים של הגיבורה אותו היא מוצאת בפרק הראשון במקלחת עם אחד מהלקוחות שלו) ובטח עוד כמה דברים ששכחתי. מאד פורה.

THANATOS

New member
יש המון...

דמויות שהייתי יכול לבחור, אבל אם כבר אז עד הסוף... אני בוחר להיות אפרודיטה!
(_______MORT

Niva JCK

New member
תשובה לא מקורית, לשאלה מקורית

אמממ... ואוו איזה שאלה נחמדה. טוב, אז ככה, אם הייתי מוצאת מנורה והיה יוצא ממנה ג´יני (*מזכיר את כריסטינה מגעילרה ונותן לי בחילה*)... הייתי מבקשת להיות/להראות כמו זינה עצמה! עכשיו, כמה אני מקורית, הא? אבל...אבל.. הייתי רוצה לדעת איך זה להיות היא או שהיו לי עיניים כאלה משגעות, להיות גם אשה חזקה, לוחמת "עם עקרונות" שעורפת לגברים ת´ראש ומראה להם מאיפה הדג משתין KNOW WHAT I MEAN? אז בטח, זינה!!!!!!!

למעלה