שאלה!!!!!

eMiFrEaK

New member
למען האמת..

אני לא ממש בטוחה.. כי אני בנאדם סקרן.. ואני רוצה להספיק כמה שיותר בחיים, לנצל אותם עד כמה שאפשר..אבל יש כמה דברים שאני בחיים לא אעשה..*להרוג מישהו *לבגוד במישהו שיקר לי *לסלוח אם ממש פגעו בי.. כנראה שיש עוד.. אבל לא עולה לי כלום כרגע..

חחח..טווווב ../images/Emo6.gif

אמממ..אני לא חושבת שיש משהו ממש נועז שלא עשיתי..אבל אולי יהיו דברים שאני לא אעשה.. נראה.. אגב- אני שונאת את איציק..חחח הוא לא נוח

newKiticat

New member
עד לפני שנה

לא היו לי חורים באוזניים. ולא היה לי איסייקיו. ולא התקרבתי לסיגריות ממטר. זה לא דברים כאלה מיוחדים מתוקה. מצטערת להרוס. דברים שמייחדים אותי? כול מיני התנהוגיות מזוכיסטיות שמייחדות אותי ביחס לשאר הסביבה הסולדיית שלי. הגישה הפתוחה שלי. הידיעה והאמירה שיום אחד אשים קץ לחיי בצורה דרמטית ביותר. בעיקרון אני בן אדם מאוד ישיר ופתוח ביחס לכולם וביחס לסביבה שלי במיוחד....

Angel lips

New member
הדברים שלי :)

1. לא אהרוג. 3. לא השתמשתי בסמים קשים. 4. לא אתאבד ולא אפגע בעצמי בשום אופן. 5. אף פעם לא ניתקתי קשר עם האקסים אחריי הפרידה.

jeniam

New member
איך את מצליחה

לשמור על קשר עם אקסים? אני ממש מנסה, אבל הם כולם כועסים עלי אחרי הפרידה! רק עם אחד נשארתי בקשר... כל הכבוד!

l1zard

New member
לא יודעת..

לא נראה לי שיש משו שמייחד אותי.. ניסיתי כבר יותר מידי דברים יחסית לגיל לי... אמממ... אומרים שאני ממש שרוטה וזה מה שאמור ליחד אותי לא? (וזה בדיוק מה שאומרים לי... שאני שרוטה ובגלל זה אני מיוחדת..) טוב.. מי שאמר כנראה יודע....

D SHADY

New member
האאם../images/Emo4.gif

חחח קיריל ישר כוח,רוסי שאף פעם לא שתה ולא עישן?! גאד..אתה בטוח שאתה רוסי?!חחח הלוואי עלי היה להפסיק לעשן בזמן האחרון בכלל כל יום יותר מקופסא, אני דווקא שהיתי ממש קטן היתי ילד ממש טוב אבל בסביבה שגדלתי איתה ובעיות במשפחה וכל השאר אולי זה חלק ממה שדירדר אותי לשתייה (סמים קלים)וכ"ו. בד"כ אני חייב להתנסות בהכל בקשר לסמים פשוט לא אהבתי תסוטול של העשב,אין לי בעיה עם מי שמעשן כי מדעית זה פחות מזיק מניקוטין,רק מה אני מצטער שלקחתי אקסטות פעמיים ומרוב טיפשותי בלעתי אותה עם שלוק של טקילה חח אבל זה לא יחזור יותר אני מקווה. האאם מה שמייחד אותי,כעקרון אני בטוח גם שכל אחד חוש ככה שהוא באיזושהי צורה מיוחד בעולם הזה ורק הוא חושב ככה וככה,אבל לדו"ג אני מאוד קשור לקטע של מיסטיקה ומאגייה מהילדות ויודעעל זה הרבה לצערי הרב אבל בזמן האחרון לשמחתי קצת התרחקתי מזה ולא נראה לי שהרבה אנשים מתענינים בזה ממש במיוחד לא הישראלים,עוד לא פגשתי בישראלי שיאמין או יתעניין בזה. כעקרון אם לחשוב טוב אז יש כמה דברים שמבדילים אותי,האאם אני לא בתול חחח אבל לא יכול להיות סתם אם מישהי שלא מוצאת חן בעיני במיוחד שאני נקשר אלייה ואפילו אם היא תתחנן להיכנס איתי למיטה אני לא אסכים,ובכלל היה לי קטע עם מישהי שאהבתי שהיא רצתה כבר וזה אבל אמרתי לה שזה מוקדם ומה אם ניפרד ותיפגעי?!והבנות אומרות שעוד לא פגשו גבר שמתנהג ככה,כמובן שהחזקתי מעמד לא יותר מכמה שעות במיוחדת שהיא לחצה עליי אני הרי אנושי:)) וזהו בנתיים חח

vk3

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo51.gif

מאוד אהבתי את הסיפורים שלך
ד"א בקשר למיסטיקה ומאגייה, אני מתעניין בזה מגיל 4 אבל אף פעם לא פגשתי מישהו רציני שמתעניין בזה, שירחיב את ידיעותיי וכיו"ב...

אני אני אני!!!

לא היה לי קשר רציני עם גמל או כבשה, רק סטוצים מזדמנים בגן חיות.
לא הצלחתי אף פעם לגמור בקבוק קולה בשלוק אחד... :( לא יצא לי עדיין לקרוא את ספרי הבישול של רות סירקיס מהסוף להתחלה..
ו...זהו, אין משו רציני ת'אכלס...

למעלה