שאלה!!

aniviel

New member
אני מתכננת לעשות מפגש פורום

ובכל מקרה אעשה מפגש (בין אם הוא יהיה מצומצם או לא) אצלי בבית, נוכל לראות את 'שיבת המלך' או את אחד או את שני המורחבים, מה שבא לכם. חוץ מזה שהבית שלי זה חוויה בפני עצמה חחחחח
אין לאף אחד ממה להתבייש, בעיקר לא לך טשי! את כבר פגשת אותי ואת ענת
אם לא הרבה יגיעו אז נוכל לתכנן עוד מפגש בעזריאלי או משהו, אבל בעזריאלי אין לנו הרבה מה לחפש ובגלל זה אני קודם כל רוצה לעשות אצלי. בכל מקרה נהיה חייבים לעשות את זה ביולי כי באוגוסט אני בחו"ל (אלא אם כן אתם מעדיפים לעשות בלעדי
) לירון

Nimst

New member
מבחינת תאריכים

בבקשה לפני ה12 ליולי, כי ב12 יש מועד ב' מתמטיקה וב13 אני טסה לחו"ל. אני אישית יכולה ממחר ועד ה11 ליולי בכל יום, חוץ מ: ה24 ליוני, ה27 ליוני וה5 ליולי.

adva g

New member
מועד ב' במתטמיקה זה ב12 ביולי?

מוזר, הייתי בטוחה שאחרי, זה לכל היחידות באותו תאריך? ועוד שאלה למי שיודע, מה התאריך האחרון שאפשר להרשם למועד ב'?

Nimst

New member
כן, ב12 ליולי

מועד אחרון להרשמה - אני לא בטוחה, אבל כתוב הכל כאן.

Nerade

New member
בקשר לתאריכים...

אני לא יכולה בסוף אוגוסט, ז"א בשבועיים האחרונים. בכלל, הרגע גיליתי שאני נמצאת בדיוק יומיים בבית. אוף (תנועה מטופשת). אבל בתאריכים הקרובים אני לא יכולה ב-2 ליולי, ובעוד כמה ימים... בקיצור, אני אתאם את עצמי למה שיהיה.

aniviel

New member
אוקי...

באוגוסט גם ככה אני לא מתכוונת לעשות כי מה17 באוגוסט אני בבריטניה עד סוף החופש (וגם ענת ודנה איתי)

adva g

New member
וואי, סוף סוף אני אראה את המורחבים

חחחחח ובאמת, צריך לעשות את המפגש בבית ולא בקניון, כי בקניון אי אפשר לראות את שר הטבעות בDVD...

חחח נכון אפשר ללכת לאיבוד.

אני מוכנה לעזור. חחח. הדרכת טיולים בבית משפחת שקל!

adva g

New member
המממממממממ

לא ידעתי שיש לנו מנהלת פורום טחונה! חחחחחח

חח לכי תדעי מה האבירים...

ישעו לאנשים בחושך. עובדה שכמעט חטפתי התקף לב מהם.

למעלה