שאלה

• פותח הנושא nili6
  • פורסם בתאריך

nili6

New member
שאלה

איך נקרא המושב ה"דו מושבי" באוטובוס? (ספסל?)

nili6

New member
אז איך

אז איך אני אומרת שאני למשל מעדיפה לשבת במושב הפנוי שב"דו מושב"?

מוגג

New member
למה להגיד דבר כזה?

האם את חוששת שיחשבו שאת מעדיפה לשבת בכיסא שאינו פנוי? האם יש כאלה אנשים הנהנים לשבת על ירכיו של נוסע מזדמן?

nili6

New member
אז זה ההסבר:

אוקיי, יצא לי לומר משפט שלפיו רוב האנשים יעדיפו לשבת על מושב ששני הכיסאות בו פנויים (באוטובוס כמובן) לעומת מושב שאחד המושבים בו כבר מאוייש. כלומר, יעדיפו פרטיות וללא חברה. במקרה שזה אפשרי, וניתן לבחור. ואז נוכחתי בחוסר של ביטוי הולם לכך בעברית. מקווה שעכשו יולתר ברור.

nili6

New member
טוב לא ממש הבנתי אבל מילא

זו כנראה אמורה להיות איזו בדיחה פרטית או משהו כזה.

יש כלל כזה בכימיה.

האלקטרונים מעדיפים לאייש מסלול שעוד אין בו אלקטרון. קוראים לכלל: כלל האוטובוס.

לא ראיתם "I, ROBOT"?

אם שמים מספר רובוטים בחלל גדול, הם יעדיפו להצטופף זה ליד זה ולחפש חברה. סובוטואה ללכ.

דלזאגי

New member
לא מלצרתם אף פעם?

אם אנשים קמים מהשולחן, ואנשים אחרים מגיעים למסעדה, הם תמיד יעדיפו לשבת בשולחן שהרגע קמו ממנו, גם אם הוא מלוכלך ולא מפונה, גם אם שאר המסעדה ריקה. חוק השולחן החם.

קא זו או

New member
ברצינות?

ואני תמיד חשבתי שהמלצרים/המארחים/מארחות שולחים אותנו לשולחן שכרגע קמו ממנו כי אין מקום במסעדה.

דלזאגי

New member
בהחלט לא. ..

האנשים ישבו בשולחן מלוכלך עם כוסות וחשבון וכסף ושלוליות מים ויעדיפו את האופציה הזו על לשבת בשולחן אחר או לחכות עד שהמלצר יפנה את השולחן. כנראה שמשהו בתת (אבל תת) מודע אומר שאם ישבו שם ממש עכשיו אז כנראה הם יודעים למה, אז בוא נשב גם אנחנו שם כל עוד המקום חם.

קא זו או

New member
לא יודע מי האנשים שאתה מכיר

האנשים שאני מכיר, בחיים, אבל בחיים לא ישבו אל שולחן מטונף, ומסכן המלצר שלא טרח להודיע להם, להזהיר אותם ו/או לנקות בבהילות את השולחן כי: 1. הוא יטורטר ללא הרף 2. יש סיכוי רב שגם יחטוף תלונה אצל בעל המסעדה 3. שישכח גם מ-טיפ

Mנטה

New member
אם הוא גם יטורטר וגם יקבל טיפ זה

אומר שהוא יטורטף ?

דלזאגי

New member
כמה הערות לסדר (את השולחן)

1. המלצר/ית יטורטר בלי קשר- גם ככה הוא יצטרך לנקות את השולחן שהרגע קמו ממנו, זה רק הרבה יותר מעצבן לעשות את זה כשאנשים חדשים הגיעו ולא מוכנים לחכות שנייה עד שינקה, אז הם כבר יושבים בטינופת + מציגים בדיספליי גם את המפתחות והסלולרים על השולחן המטונף. 2. לא יודע מי שאנשים שאתה מכיר ומאיזה ארץ אירופאית מתורבתת הם באו, אבל מוזר שאתה לא מכיר את הסוג השני והנפוץ בארצנו, המתיישבים בכוח. 3. חסר לך שאחרי כל זה אתה גם לא תשאיר טיפ. מנהל הבנק שלי לא אוהב את הסכומים שאני מראה לו מתרגום ועריכה, ודורש עוד.

למעלה