שאלה..

Dizen

New member
יא, איזה יופי ../images/Emo9.gif

שמחה לשמוע
ממש קר

black_magic

New member
../images/Emo151.gif

ואני כל כך אבל מה זה שמחה שאתה שמח שאני שמחה!!!!!

Starving Marvin

New member
../images/Emo140.gif

ואני ממש אבל כל כך אבל מה זה שמח שאת שמחה שהוא שמח שהיא שמחה!

tty2

New member
חסכון....

חסכת לי תגובה כי בדיוק רציתי להגיד לך שתדברי על זה עם הממונים עליך אולי הם ימצאו את הפתרון... ואני שמח שזה כך! בהצלחה בהמשך

TRANSFER

New member
נהדר!!!!!

אני כל כך שמח!!! הלוואי וכל ההבטחות ימומשו בקרוב ולא תאלצי לחכות הרבה זמן. בהצלחה...........

droriko

New member
תבקשי שיעבירו אותך

את מתנדבת אז מאה אחוז שיקבלו את הטופס 55 שלך אם ישימו אותך במקום טוב יותר ? 90 אחוז שכן ,ף בכל זאת את.......מתנדבת ואם גם זה לא יעזור אין מנוס מלהתיר את ההתנדבות

the illusion

New member
תקשיבי!!!! תתני לעצך עוד צא'נס באמת

גם אני פעם רציתי לפרוש ממשהו ולבסוף לא פרשתי וכל כך שמחתי על כך! אני בטוחה שהצבא זה לא פיקניק רחוק מלהיות כזה..... אבל זה מן משהו לחיים זו מסגרץ שהרוב לא מצערים שהיו בה , גם אם בהתחלה זה היה מאוד קשה!!!

מעיין©

New member
כל כך חבל לי לשמוע את זה../images/Emo4.gif

אני ממש מצטערת בשביל שניכם. זו בדיוק הסיבה שאני לפני הגיוס התעקשתי למצוא תפקיד בתחום שמעניין אתי- לפני שאני נכנסת למערכת, אפילו אם זה היה דורש עוד דחיה- מה שאני ממליצה לכולם לעשות.

סיונתו

New member
זהו תשמעו...

אני רציתי לפרוש ואני רוצה להגיד לכם עכשיו, אחרי הבגרות על הביוטופ שסיימתי הרגע... שזה הדבר הכי כיף בעולם
להיות אחרי זה ולהרגיש שהצלחתי וסיימתי...

the illusion

New member
אך אך סיון הביוטופ הביוטפ הזה....

הרס לרובנו ולטובים מאתנו את החיים!!!!!!!!!! בעעע!!!!!!!!!! ועוד עכשיו מתמטיקה על הראש צריך לקוות רק לטוב

tbaruch

New member
נמאס לך באמת?????.

שלום לך אני לא יודע את שמך וזה לא רלונטי אבל אשמח לענות על שאלתך תקשיבי אני לא אומר שהיו רגעים שהתחרטתי על גיוסי לצה"ל , או שאמרו לי שאני פראייר על ההתנדבות שאני עושה, אבל אני לא חשבתי כך ואני מניח שגם את לא אז תקשיבי נכון קשה את לפעמים מתה לצאת ולפעמים את באמת תהיי חסרת מוטבציה ( הרוב בגלל המפקד או חוסר הערכה כלפי חייל או מפקד אחר) אבל תזכרי דבר אחד את באת לתרום ויש ימים קשים תזכרי את רק בהתחלה אני מבטיח לך זה ישתלם בסוף. ברוך טמרסון אפריל 02 בה"ד 7

newKiticat

New member
ברור שכן

כי לא משנה איפה את ומה את עושה בצבא- ברוב המקומות האווירה היא שהצבא הוא סוג של כלא. והשביזות של מתנדב היא מוזרה למעשה. הרי תכל'ס, אף אחד לא מכריח אותך להיות פה. אני מודה, גם אני הושבזתי קשות- בערך חודשיים - חודשיים וחצי. אבל אז בעצם היה שינוי במחשבה. אני כאן עד שאני ארצה לעזוב. אני לא אכפה על עצמי שירות צבאי אם זה לא מה שאני רוצה. וכל עוד אני קמה בבוקר, מגיעה למשרד ונהנת ולו רק חלקית, אז אני אקום גם מחר. וברגע שאני רק אחליט- "דיי", אני אפסיק. בנתיים, דווקא בגלל שאני מתנדבת, אני שלמה עם השירות הצבאי. אני עושה את זה מתוך בחירה- ואם אני אחליט אחרת- אז אני אוכל לבחור לעזוב. אני לא רוצה לעזוב את הצבא, ומשתדלת להנות מדברים מסויימים. חבל להיות מושבז סתם. באמת. ואם זה באמת גרוע- לעבור. ואם אין מקום בצבא וניסית הכל- אז לצאת מהצבא. אני לא בעד כל מחיר. אבל גם לא בעד לוותר כל כך מהר...

למעלה